Tuning srazy 2010

• kisik
    Jedete někdo do Kopřivnic ?
  • Mertix
    joo, 400m je vážně málo...
  • Dr.Ravic
    mertix: bud v klidu. me na 30 metru ujede i felicie, na 150 impreza, ale pak to vsechno dojedes... oni pak nemaj vykon, kterej ty ztratis na startu. ja to mam tak ze 200 metru hrabu a pak teprve zatahuje... a s tim tvym vykonem to musi byt jeste vetsi mrda:-)))
    vsak se zeptej Kejlise a ten ti sam potvdi ze nejlepsi vykon ma na kilometr kde ten vykon teprve vyuzil...
  • Fik
    Mate nekdo vysledky ze sprintu?
  • Mertix
    ravic-Neměl sem vychytaný starty, hrabalo to a hrozně sem ztrácel, pak sem ho ale dojel a rozdíl byl o čtvrt auta:(
  • HARIBO
    11
  • HARIBO
    12
  • HARIBO
    10
  • HARIBO
    9.
  • HARIBO
    8.
  • HARIBO
    911
  • HARIBO
    7.
  • HARIBO
    6.
  • HARIBO
    5.
  • HARIBO
    M3

• HARIBO
    5.
  • HARIBO
    4.
  • HARIBO
    3.
  • HARIBO
    2.
  • HARIBO
    1.
  • Dr.Ravic
    kua jsem ani netusil ze mame v republice ford gt...
    btw. kdo vyhral? bmw nebo Mertix?
    nejaky fotky? videa?
  • HARIBO
    Tak uz jsem doma.
    Prvni tuning sraz v Pribrami byl zajimavej. Bylo tam docela hodne aut. Ale postupem dne hodne lidi odjelo protoze byla jeste velka zima.
    Nejzajimavesi kousky na sprintu Mertix vs BMW M3. Ford GT vs OctavaRS :). Ferrari vs Corvete. Subaru GT (Jirina) vs nove Subu. A pak audiny modra, bila a 120ka cervena :) (myslim ze s casem 11.8)
  • Mertix
    Neboj, proto vozim černý sprej:)
  • Dr.Ravic
    ok. ne že když me neuvidíš u auta tak mi na nej napises 5ti korunou vzkaz:-)))
  • Mertix
    já tam budu i v pátek, takže v pohodě, jakmile mě zahlídneš, nebo já Tebe, dáme si vědět.
  • Dr.Ravic
    Mertix: jestli tu Pribram stihnu, tak muzem jet spolu. beztak pojedes kolem myho baraku, tak bych se pripojil...
    ale jestli jedu, tak jen na sobotu...
  • Mertix
    Dr.Ravic-ok, možná se tam uvidíme, já to ještě musím promyslet, Mimon je spíš o penězích a vyjde docela draho...benzín, 600vlezný...
  • HARIBO
    Tak ja si vyjednal volno v praci, tak v sobotu taky dorazim,..
  • Dr.Ravic
    taky se tam chci podívat, volno mám, ale nevím jestli coupé už bude v kupě:-)))
    to záleží na někom jiným:-))))
    ale jestli dojedu tak si dám sprinta s Mertixem, zajímá mě kolik mi chybí do 300 koní...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    možná taky budu...
  • Mertix
    To uvidíme, v pátek tam budu, když se zahlídnem, dáme si vědět.
  • HARIBO
    v ramci 16Vt300 si myslim ze Ti to jde urcite dobre. Na tu bidu co tu panuje.
  • HARIBO
    Ja se tam prijedu asi jenom podivat v patek. Mam pracovni vikend :(
    Mam coupe bez kapoty a je jeste zazimovane, ted ho jdu odzimovat :)
  • Mertix
    No moc mi to teda dle tématu 16vt300+- asi nejede, ale mě to stačí:), s kym tam jedeš?jedu s partou pohodovejch lidí, tak se mužeš přidat, akce ve dne, v noci gril a tak:)
  • HARIBO
    Martix ty budes moje hlavni atrakce :)
    Budu tvuj fan club!
  • Mertix
    Já razim, uvidíš mě na sprintech:)
  • HARIBO
    Prvni sraz mame v Pribrami. Kdo se chysta?

9. – 10. dubna 2010 | letiště Dlouhá Lhota | Příbram | extreme-show.tuning-sport.cz
  • HARIBO
    http://www.tuning-srazy.cz/kalendar/