Počet coupátek na Třebíčí 2008

• Janinka 2.0.16VT
    Jasně přijeďte čím můžete .Důležité je že se poznáme a pokecáme.Jsou někteří jak se píše- normální smrtelníci- kteří coupe nemají a i přesto na sraz jedou jako např.Brouček,čehož si hodně cením.Takže práskněte do koní,je jedno do kolika a doražte.
  • Aljaška
    Klucíííí pokud máte možnost vzít náhradní vozidlo tak berte.Víc lidí nejede coupátkem. Jde o seznámení. Však víte, že kolikrát na sebe na sraze čumíme jak telata na nový vrata. Já mám výhodu, že mě většinou každej pozná, ale já ostatní ne.
  • Simarik
    Taky se musim omluvit ! Vysypal se mi výfuk a mám zvuk jak stará tatrovka. K tomu mi cinkavě drnčí něco u zadních kol a nemám finance ani na opravu :-(

Fugasik: za chvíli si budeme moct podat ruce, k tomu ještě ty svíčky a výplata v nedohlednu.
  • Janinka 2.0.16VT
    to je ale škoda
  • POL 20VT
    Jako mě je fuk jestli sem měl psát 38 nebo 41. Rozhodně bych to tu vůbec neřešil. Je snad všem jasný že se může stát cokoli komukoli, a je jasný že nedorazí všichni, možná ani já ne. Je to jen přehled...
  • Janinka 2.0.16VT
    Gooddeath:Ty na sraz nejedeš?
  • Koty
    ale když to tak vezmu tak máme kolem 200 členů a z toho nás tam bude těch reálných tak 35 což bude jako pěkný a hrozně se na to těšim, ale nevim co dělají ty ostatní který se ani ke klubovýmu srazu nevyjádřili...mohlo se nás tam sejít o hoodně víc, ale neva, takhle poznám aspon ty nejlepší fanoušky :D
  • Maxxx 16VT
    no jo 41 ale jak to tak sleduju tak to 3 nebo 4 zrušily a nad dvouma jsou otazníky:-(
  • POL 20VT
    41.když se to neposere...:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    musim to zrušit... nestíhám dát do kupy tu míchačku...
  • Dr.Ravic
    40. Dr.Ravic plus Wendysek - už mám dovču takže je to sto pro:-)
  • Giallo 1,8
    29. - někdo to zrušil, tak si beru jeho číslo ;o) jen sobota a beru manželku
  • Brano20VT
    :-) :-) :-)
  • Tlama
    37...za Bizon 16VT nemůže se totiž přihlásit nějak mu to nejde
  • Jan Paukovic20VT
    36 Jan Paukovic 20VT
  • Coupe20VT PLUS :-D
    35.tak já se tam možná taky sklouznu juknout... alr nic neslibuju...
  • Aljaška
    34 -Ilonkáááá
  • miky20VT
    33
  • Coupe73
    30
  • Libor(WoLFMAN)
    tak ja 28
  • Jozef16VT
    27
  • bobi
    26
  • lukin20VT
    24. lukin20VT
  • ZERO
    23. ZERO 20VT
  • Hanz16VT
    22.Hanz16VT
  • Simarik
    20 ani o chlup víc
  • Kejlis
    19
  • MatyCZ 20VT LE
    18 - MatyCZ 20VT LE
  • ZADIR
    17 Adis 16VT
  • nocarret
    16 pá - ne
  • Luigi 16VT
    Tak teda 15 ...
  • Brano20VT
    14
  • Dave 1,8
    13 Dave 1,8
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    12. Jirka 1,8 16V
  • Koty
    10. Koty :D
  • Syky
    8. Syky
  • Innocento
    7. Inno - dým :-)
  • Jelo
    6 - Jelo - jen sobota
  • Janinka 2.0.16VT
    5.Jana 2.0.16VT
  • Luxor
    3. Luxor 16VT - za pomlckou jako Max :-)
  • Tlama
    2 Tlama
  • Maxxx 16VT
    1. Maxxx 16VT - teda pokud to složim
  • Maxxx 16VT
    s Luxorem jsme dospěli k tomu že 42 coupátek o kterých se tu mluvý je nereálnách a proto sem založil toto téma na přesně zpočítání coupátek na letošnim srazu..každý napíše pořadové čislo a za to nick. prosím o to aby psali jen ti co jedou s coupe.. díky