ZLINSKO a smer TREBIC

• Jelo
    Platí - já tam budu :))
  • Giallo 1,8
    Jedu v sobotu a v sobotu se i vracím a předpokládám, že sraz na Shellce v sobotu ráno v 8 hod. platí.
  • Syky
    porad premyslim jestli patek nebo sobota...jak vidite patek?jak vidite sobotu?kdo jede kdy,jaky je program nebo se bude proste kalit v patek? :)
  • Giallo 1,8
    Já bych se možná přidal. Ještě to sice není úplně jistý že pojedu, ale je to na dobré cestě. Sice známku mám, ale když pojede takovej chumel, tak se na chvost přidám. Jsem pro výletní tempo - s nikým závodit nebudu. Asi pojedu - sice jen na sobotu - ale vidět tolik takových nadšenců naživo se mi asi hned tak nepoštěstí ;o)
  • Luigi 16VT
    Jelo: .. přes Rosice a výlet. Pojede i Ilča ... já známku taky nemám :-)))
  • bobi
    Predbezne by sme mali vyrazit okolo obeda. este upresnime, lebo tiez sa musime niekde stretnut. Ja mam dovolenku,tak mi to je jedno, ale ostatni si to musia vybavit v praci. Este napisem kedy presne.
  • Syky
    musim poresit praci..dam vedet v pondeli,nejpozdeji v utery...toto jak bude...
  • Libor(WoLFMAN)
    bobi: super, tak se muzeme domluvit na nejaky sraz, pojedu v patek primo z Brna. Muzeme dat sraz s tema co pojedou od zlina (syky). V kolik pojedete?
  • bobi
    min. 3 coupecka ideme v piatok cez Brno zo Slovenska. Nepockame sa?
  • Jelo
    Luigi : A trasa ? přes Rosice nebo po dálnici ? Nechce se mi kupovat známka . A tempo ? Pila nebo výlet ? :))
  • Luigi 16VT
    Tak tedy pro jedoucí v sobotu. Předběžně v 8 na Shellce ...
  • Syky
    super jak se bude blizit datum tak to jeste upresnime
  • Libor(WoLFMAN)
    ja pojedu na sraz uz v patek... tak se muzeme domluvit na nejaky srazek v Brne a jet spolem...
  • Edrig
    Když pojedu,tak až v sobotu.To bych mohl na těch 8:00k benzince za Brnem přijet.
  • Syky
    ja bych jel prave uz v patek....
  • Luigi 16VT
    Kdy jedeš? Pátek nebo Sobota ráno? Já to vidím na Sobotu - 8:00 na Shellce (D1 - stoupání na Ostrovačice)
  • Syky
    tak ja vyjizdim smer trebic takze kdo se a kde a kdy se sjednotime coupeckari z okoli Zlina?Dalsi zastavka v Brne s Brnakama?