Třebíč-pro severočechy

• Maxxx 16VT
    takže já jdu leštit autičko.. a počítám s tebou tlamo na tý pumpě...
  • Tlama
    jo v pohodě pojedem po okrskách aspon se svezem

• Maxxx 16VT
    z Lípy do Bolehlavi :-D je to 35-45 minut a tam se sejdem kde.. resp. doufám že platí to že nejedem po dalnici..
  • Tlama
    ele Bizon se nám podřídí takže okolo 12 budu na té pumpě v sosnové samozřejmě přesnej čas neodhadnu- podle provozu ale budu se snažit, a za jak dlouho jsme pak v Boleslavi???
  • Maxxx 16VT
    tak to se musí odvodit od toho v kolik on bude v Boleslavi ale ve 12:00 předběžně v Lípě?
  • Tlama
    moje číslo....608060065 tak si mě ulož a pošli mi vyzitku
  • Tlama
    tak s Bizonem dohodnuto že se srazíme u Boleslavi takže mi dva se srazíme na té pumpě...navrhni v kolik
  • Maxxx 16VT
    hele SMS to jistí.. já mám telefon na to abych se dovolal ale mě :-D se nikdo nedovolá..
  • Tlama
    Maxíku dohodnu se s Bizonem až v týdnu a zavolám ti v kolik přesně pojedem...ale počítej tak okolo oběda že bych chtěl být někde u svoru kde se srazím z Bizonem a pojedem směr Č.Lípa, nevím možná bude chtít jet z Liberce směr Boleslav ale to se dohodne
  • Maxxx 16VT
    lepší
  • Maxxx 16VT
    Tak jak to teda uděláme? asi to vapadá na to že pojedm s tlamou a bizonem teda přes boleslav nymburk kolin... a se zbytkem se sejdem až na místě... z toho vyplívá že stačí dohodnout v kolik se sejdeme za Českou lípou na čerpací stanici.. přiložim foto..
  • nocarret
    vem to štětkou zatim!! .-)
  • nocarret
    no vono to zas nějak dopadne .-) já bych to nehrotil -.-))
  • Maxxx 16VT
    hmmm tak to je dobrá konina... co? :-D
  • Maxxx 16VT
    a tak jak to uděláme? nesejdeme se třeba v 14:00 v Praze a pojedeme po strarý? Tlama a bizonem dojedou ke mě mi pojedm do prahy a v praze se připojí nocarret a Aladin...
  • nocarret
    tak navrhuju 14.00 na nějakým exitu za prahou navrhněte akorát kde .-) mě to je fuk
  • Tlama
    no udělám si volno už v pátek takže klidně vyrazím dřív....
  • Luxor
    ja s mladou se nepripojime, pojedeme pomalu :-)
  • Maxxx 16VT
    to nocarret nejedu po dálnici.. a z toho vyplívá že by jsme se mohli stuknout leda u sjezdu z dálnice na Jihlavu.. a to už je kousek od Třebíče.. a hlavně to tam máme každej kus cesty a dojet na čas je při dnešní dopravě dost nereálný.. kolik stojí výkendová známka na dálnici?
    Aladin by se mohl připojit v Nymburku..?
  • Aladin
    taky bych se připojil,ale jel bych taky mnohem dřív!V 17 hod je úúúplně pozdě na všechno!
  • nocarret
    no tak co třeba někde za Prahou na D1?
  • Maxxx 16VT
    tak je čas se tím začít zaobírat.. neni v 17.00 pozdě? nevyjedem dřív.. přeci jen to je kus cesty.. a nerad bych tam přijel a šel rovnou spát... at se aspon seznámíne stěma co už tam budou a dame něco v klidu do těla.. přeci jen by jsme tam přijeli ve 20.30 - 21.00 a než se tam dostaneme a ubytujeme je to jistě na 30minut.. tedy nešlo by to dřív?? jinak tel: 728 937 285 dovolat se mě je zázrak ale ten den co pojedem ho budu výhradně nosit u sebe at se domluvíme kdyby bylo něco neplanovanýho...
  • Tlama
    hoj...to jsem rád že jsi to dal do kupy... jinak Radim- ten Liberečák samo jede s vlastním coupe
  • Maxxx 16VT
    tak hotovo.. coupe jede... takže jedu do Třebíče po vlastní ose...
  • Maxxx 16VT
    tak to vypadá že to nakonec stihnu... a pojedu v Tlamou..
    hele ten týpek z Liberce jede z tebou nebo jede vlastim coupém..?
  • nocarret
    já jedu pátek někde po ránu trasa Slaný - Pha - Třebíč
  • Maxxx 16VT
    to nás je na severu čech tak málo... ???
  • BigBen3
    Nejedu,viz omluva v sekci sraz
  • Maxxx 16VT
    hmm tlamo tak nevim pravdě podobně se my totálně rozstělilo turbo zničehož nic... a motor si usmyslel že poběží vyhradně na 2 válce... jemu jedno jestli na 1 a 4 nebo 2 a 3 ale prostě na 2...
  • Tlama
    ok....dohodneme se pak po telefonu....a co ostatní???
  • Maxxx 16VT
    no tak mužeme dát spicha... v český lípe.. nebo boleslavi a pojedem spolu.. co jsem sem napsal.. to ovšem platí...
  • Tlama
    jsem z Rumburka...jedu s kámošem co bydlí v Liberci takže se k někomu klidně přidáme...bude to lepší jet ve skupině než samostatně
  • Bekr
    taky bych jel,ale v ten termín je zrovna Fiat Bravo sraz a už jsem přislíbil učast,tak jedu tam,ale at se vás ze severu sleze co nejvíc:)
  • Maxxx 16VT
    joooooooo super... já jsem to pak chtěl taky založit.... ale když už to tu je.... :-)... od kud si? já jsem ze Sosnový.. malý kousek od Lípy... akorád nevim jak ty... ale já jezdim tak nějak rozumě.... 100-110.. v obci 55-60 aaa hlavně nejedu po dálnici... pojedu boleslav, nymburk, poděbrady, kolín, třebíč... je to nejkratší nejrychlejší a nemám stejnak známku... a z lípy to je 4 hodiny cesty podle mapy.cz tak za 3,5 hodky to stihnem.. to je 20,30 na místě.. neni to pozdě?
  • Tlama
    nedáme někde po cestě srazík at jedeme trochu pohromadě?? myslím třeba v pátek okolo 17 hodiny někde v okolí Č.Lípy nebo Ml. Boleslavi?? navrhněte něco....