14. 6. 08 letiště Panenský Týnec

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    vždycky někdo zvítězí, blbý je když banda tukanů udělá pravidla tak aby protěžovali smrkáče co by na to neměli ani náhodou. Je třeba mít pořádně nazbrojíno a maximálně eliminovat tyhle snahy
  • Petr 20vt
    to si ale někdo plete lidi, ja jsem bejvalej Petr 20vt, pouze jsem se jinak pojmenoval
  • Mila84
    tohle je ten typan pavelini s tím Evo. Jezdí závody takže to není žádný ořezávátko ale Kejlis je Kejlis. http://www.pavelini.cz/hlavni.html
  • Mila84
    K nim do klubu se radši vůbec nehlaš, protože komár(to je ten pořadatel a majitel klubu tak si říká) je kapitola sama pro sebe. Už dávno by mohli mít daleko členů, kdyby se komár nechoval jak debil. Byl jsem s nima a s jeho klubem nedobrovolně dobrovolně v panenským týnci. Příště už bych tam nejel. Nervy z komára ja svině. Uzavřená společnost cca 6 lidí.
    kucý klíd, ono to přijde a synáčci budou jezdit domů se šiškama, vždyť vám říkám že umíme dát M3ce 0,6 vteřiny na 400m, jen se tomu musí drobet poladit. Kejlis je můj pokusná myš, až to přijde poznáte to,to už to bílé evo9 nebude těsně, to bude o víc
  • Innocento
    Ser na něj. Jestli tam přijede, tak bych ten pohár vzal a šel mu ho hned odnést ještě před sprintama. Bude mít po chuti hned. Dodej jen, aby to tatínkovi neodřel a vůbec bych se netrápil. Příště už se na to vykašle.
  • Kejlis
    nebojim,vím že to doděláš a bude to pecka!!!bylo by super kdyby se to stihlo do mimoně protože srpnová bude!!! :))
    já se budu zase ukájet u videí jak jim coupe škodí, to je prostě paráda!!! Neboj Petře,makám na svém slibu!!!
  • Kejlis

• Kejlis
    díky všem za gratulace,opravdu to potěší pořezat byť seriový evo s 11 let starým fiatem...:))
    Kájo:mail-kejlis@seznam.cz
    jinak krajkovou mám v plánu,doufám že už bude konečně ta časomíra...
  • Kejlis

• Mila84
    Kejlis skvělá práce a gratulace k prvnímu místu! Dát Evo s podceňovaným italem hodně potěší.
  • Kejlis
    videa nějaký mám,až bude chvíle dám je sem...Petře,hned ze začátku sem tomu evu neujel,čtyřkolka bude mít vždycky na startu navrch,rozhodla až trojka...:))
  • Bekr
    a foto a přidání do akcí a srazů :)?
  • Petr 20vt
    jinak obrovská gratulace kejlisovi, měl jsem velikou radost, když krasně hned na začátku ujel tomu bílýmu Evu, byla to paráda
  • Petr 20vt
    to si piš, ale je to věc názoru
  • Koty
    Petr Komárek: jo hezkej kousek šmoula je nej :D
  • Petr 20vt
    to je moje coupé ten šmoula, bohužel nesprintoval, protože jsem to den před sprintama totalně předopoval olejem, jinak jede super, smůla, jsem vůl
  • Honza
    bekře -tvůj čas odpovídá tomu, co jsme kdysi zajeli na prvních sprintech se zcela seriovým motorem -tehdy ještě 30kg bagáže v kufru,dva lidi...
  • Koty
    čí je ten šmoula?
  • Bekr
    2
  • Bekr
    moje
  • Bekr
    1
  • Bekr
    Zdravim všechny.Tak myslim,že srazík se docela i dost povedl.Taky gratuluju kejlisovi k prvenství.Jsem rád,že jsem pár z vás viděl,sice jen na dálku,ale i tak :)
    Jinak ještě ke sprintům.Možná jste si vy,co jste tam byli všimli mého coupátka v kategorii do 2000ccm :)No jel jsem měřený jen tak z recese s plnym autem kravin a mladou na sedadle spolujezdce.Snad bych ani neměl říkat,ale z 22pozic jsem dojel 22.Hold moje autí neni na závodění,ale reprezentovat jsem přece jen chtěl :DTak se za to omlouvám :)
    Tady pár fotek :
  • nocarret
    Tak srazík naprosto v pohodě napřed velká gratulace Kejlisovi se kterým jsme taky pokecali, jinak bohužel klasika na place celkem asi 7x Coupé a pohromadě jsme stáli akorát 3 je to škoda že se k nám ostatní nehlásili .-) Docela mě mrzí že jsem nakonec sprinty vynechal na druhou stranu mě těší že jsem se udržel, protože spojka si ještě sedá a taky ta nová převodovka atd...tak tomu ještě nechci dávat moc čoudy, ale ono to přijde .-))
  • Honza
    http://www.drifters.cz/download/panensky_tynec.htm

velká gratulace unařovi Icemanovi..na to že je motor stále v záběhu, jede to jak čert..jsme zvědav jak to pojede, ža to otevře na 100%
  • Luxor
    Gratulace, SUPER!!!
    gratuluju, mašina má výkon!
  • Kejlis
    2
  • Kejlis
    1
  • Kejlis
    jinak jsem rád že jsem poznal dalších pár fajn lidí co mají coupé,včetně nocarreta
  • Kejlis
    tak se musím pochlubit,myslim že slušná reprezentace fiatu coupé...:)))
  • Bekr
    možná tam v sobotu i budu :)
  • Aljaška
    tak nejedu.
  • Mila84
    Já tam jedu. Tuning srazů není nikdy dost a tenhle je navíc docela pro mě dostupný.
    dá-li pán Bůh už nikdy mě tam neuvidí, v loni jsem tento sraz ohodnotil jako suveréně nejdebilnější a nejnezvládnutější, radši půjdu kopat přípojku na vodu než bych na tenhle sraz jel!!!
  • Luxor
    ale zas ty komentáře a dotazy stály za to, že... :-) jak dlouho to máš, kolik jsi do toho dal peněz, jakou to má maximálku? atd. :-))) Hondu CRX představil jako CRVčko atd. :-) ještě že jsme si včas stačili zatáhnout okýnko, doporučuju :-))) stejně nic vědět nepotřeboval, vykecal se tam o mým náfuku - hned podle něj poznal že tam mám víc koní :-)))
  • Innocento
    A tím, že komentovali každej sprint, udělali skoro hodinovej skluz... :-(
  • Luxor
    <a href ="

">Minulej rok se to jelo na 2 drahy... </a><br>

Co se organizace tyce ---> tragedie. I na volny sprinty byla nutna registrace, komentovali kazdej volnej sprint a nakonec umyslne nebo neumyslne zfixlovali vysledky... jinak tam byli jenom lestenky a myslim db drag - a po ctvrty odpo konec vseho.
  • nocarret
    já to mam za rohem tak se taky ukážu, budete tam někdo přes noc?
  • Petr 20vt
    resp. v jedný dráze kolik pruhů
  • Petr 20vt
    ještě nikdy jsem na tomhle tuning srazu nebyl, kolik je tam drah na sprinty?
  • Aljaška
    budu tam.
  • Petr 20vt
    Jedete někdo? Bohužel musím odjet mimo ČR a tak bohužel nemůžu jet do Milovic, tak si aspoň chci tam zajezdit. Co vy?