vždycky někdo zvítězí, blbý je když banda tukanů udělá pravidla tak aby protěžovali smrkáče co by na to neměli ani náhodou. Je třeba mít pořádně nazbrojíno a maximálně eliminovat tyhle snahy
K nim do klubu se radši vůbec nehlaš, protože komár(to je ten pořadatel a majitel klubu tak si říká) je kapitola sama pro sebe. Už dávno by mohli mít daleko členů, kdyby se komár nechoval jak debil. Byl jsem s nima a s jeho klubem nedobrovolně dobrovolně v panenským týnci. Příště už bych tam nejel. Nervy z komára ja svině. Uzavřená společnost cca 6 lidí.
kucý klíd, ono to přijde a synáčci budou jezdit domů se šiškama, vždyť vám říkám že umíme dát M3ce 0,6 vteřiny na 400m, jen se tomu musí drobet poladit. Kejlis je můj pokusná myš, až to přijde poznáte to,to už to bílé evo9 nebude těsně, to bude o víc
Ser na něj. Jestli tam přijede, tak bych ten pohár vzal a šel mu ho hned odnést ještě před sprintama. Bude mít po chuti hned. Dodej jen, aby to tatínkovi neodřel a vůbec bych se netrápil. Příště už se na to vykašle.
díky všem za gratulace,opravdu to potěší pořezat byť seriový evo s 11 let starým fiatem...:))
Kájo:mail-kejlis@seznam.cz
jinak krajkovou mám v plánu,doufám že už bude konečně ta časomíra...
videa nějaký mám,až bude chvíle dám je sem...Petře,hned ze začátku sem tomu evu neujel,čtyřkolka bude mít vždycky na startu navrch,rozhodla až trojka...:))
Zdravim všechny.Tak myslim,že srazík se docela i dost povedl.Taky gratuluju kejlisovi k prvenství.Jsem rád,že jsem pár z vás viděl,sice jen na dálku,ale i tak :)
Jinak ještě ke sprintům.Možná jste si vy,co jste tam byli všimli mého coupátka v kategorii do 2000ccm :)No jel jsem měřený jen tak z recese s plnym autem kravin a mladou na sedadle spolujezdce.Snad bych ani neměl říkat,ale z 22pozic jsem dojel 22.Hold moje autí neni na závodění,ale reprezentovat jsem přece jen chtěl :DTak se za to omlouvám :)
Tady pár fotek :
Tak srazík naprosto v pohodě napřed velká gratulace Kejlisovi se kterým jsme taky pokecali, jinak bohužel klasika na place celkem asi 7x Coupé a pohromadě jsme stáli akorát 3 je to škoda že se k nám ostatní nehlásili .-) Docela mě mrzí že jsem nakonec sprinty vynechal na druhou stranu mě těší že jsem se udržel, protože spojka si ještě sedá a taky ta nová převodovka atd...tak tomu ještě nechci dávat moc čoudy, ale ono to přijde .-))
dá-li pán Bůh už nikdy mě tam neuvidí, v loni jsem tento sraz ohodnotil jako suveréně nejdebilnější a nejnezvládnutější, radši půjdu kopat přípojku na vodu než bych na tenhle sraz jel!!!
ale zas ty komentáře a dotazy stály za to, že... :-) jak dlouho to máš, kolik jsi do toho dal peněz, jakou to má maximálku? atd. :-))) Hondu CRX představil jako CRVčko atd. :-) ještě že jsme si včas stačili zatáhnout okýnko, doporučuju :-))) stejně nic vědět nepotřeboval, vykecal se tam o mým náfuku - hned podle něj poznal že tam mám víc koní :-)))
Co se organizace tyce ---> tragedie. I na volny sprinty byla nutna registrace, komentovali kazdej volnej sprint a nakonec umyslne nebo neumyslne zfixlovali vysledky... jinak tam byli jenom lestenky a myslim db drag - a po ctvrty odpo konec vseho.