Mezinárodní sraz Coupe Grenoble

• Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    tak me už se toto netýká...
  • Feki
    Vid Ilon taky si rikam..Sou peckovy ale s nima to nebyla takova placatice vid Timo..:)
  • Aljaška
    Timo seš vůůůl, neb ty kola jsou fáákt pěkný:-)
    Jarik22 si piš, když budou keše, jedem :-)
  • jarik22
    ahoj,tak do toho pujdu taky.Bude to zajimave a alespon vyvencim cici:-)
    Gooddeath: mám:-) ale psssst.
  • Feki
    Timo ty si měl tyhle prdacky kola?:O proč seš jich zbavil?Jinak hoši držím palce kdo veme coupe a vyrazí...
  • ZdenysM.L.
    Nebylo by lepší se složit na dodávku malej bus pro víc lidí a udělat výlet?
  • Aladin
    :-) sakra,to abych nechal udělat celolak .-)
  • Coupe73
    No tak jako hustý, pokud by jelo pár aut z ČR pohromadě tak by se to dalo.Každopádně,před výletem komplet servisni prohlídka a vyměna všeho duleziteho,aby se něco nerosypalo a stejně se něco muže vysypat,ale ve více lidech by jsme to jako parta zvládli, tomu věřím.
    Lutro-kdybych řekl doma mé drahé polovičce, dej mi 10-12 na výlet, tak by romance byla jasná, by si ťukala na paličku s otazkou jestli jsem normální :-D
  • nocarret
    Ty vole!!!! .-))) jdu pod stůl!
  • nocarret
    já jezdim do It ale ropnym nesmyslem .-))
  • Feki
    To je na mě brzo..:)
    inu když je to tak financne narocny, proc to nespojit s dovolenou. Kdy že to přesně je?
  • Feki
    Goode co bys nedojel..Já se čím dal víc utvrzují v tom ze moje auto je drzak..Karel taky jezdí dálky,někdo pamatuju ze s Limitem tu jezdil dálky tak proč by ne..?
  • Feki
    Pocty- 1212km / spotřeba cca10L/100km / vyjeto 122L= 3400,-Kc jenom cesta tam..A ještě k tomu spodní hranice..Plus to sami cesta z5,plus cla poplatky atd atd..Kolem desítky proste,když nepočítám žrádlo,útratu apod..Ale zážitek to musí bejt jako SVINA..! Kajo ty nějak dost jezdíš takle Francie a Italie ne?
  • Feki
    Hmm hezkej kus cesty..Ach ty prachy,ale taky bych jel hned..Jinak ale nevím jak na tom budu s penezma zejtra,natož za 2-3mesice...
    si to jeste musim doma v klidu přelouskat, ale jako výlet do Fráánsiéé, no sachrblééé, to by žena řvala romancí :-)
  • nocarret
    jasný pokud někdo chce jet já mu napíšu, bude chtít zálohu za každýho pro krásný modrý voči to nedělá .-)
    Tož zajímavá nabídka, dosteneme na to evropský grant na béňo??

Ale jako jel bych.
  • Luxor
    No nevím, ale na každým srazu i nesrazu se to někomu rozsype a to většina dojíždí jen 100km. Pokud by tam jelo víc coupé asi by se vyplatilo objednat kamion na převážení aut a přesun do ČR by pak proběhl hromadně na jednom kamionu + jednom autobusu. To jen taková technická vložka-nápad.
  • Aljaška
    Karle, tady nikdo nepojede, jedinej magor jsem tady já:-) Pokud by někdo jel, uvažovala bych o tom. Byla jsem s coupéčkem na akci v německu, maďarsku, polsku, ale těch končinách ještě nééé:-)
  • nocarret
    Tohle mi poslal Ital co to organizuje, chce vědět jestli někdo pojede

Dear Mr Karel Srbechy

I'm Giancarlo Bruni Responsible for the Italian Coupe Fiat Club ; Lazio Region Branch
    I know that you just have made contact with my relative in Praga Mrs Dagmar Bizzuto , who informed me .

I'm very happy to meet you ; I saw , visiting your Web Site assisted by Dagmar last summer ,that you have arranged e a very fantastic Club .
    Unfortunatly I don't know your language , I speak a little English but enough to communicate with friends .

I would like to inform you that we are preparing an International Meeting /Rally of all european Coupe Fiat Club in order to give the opportunity to meet at all impassioned of this beautiful car .
    The Rally is to be held in Grenoble and Lyon at the end of May 2010 ( three days )
    The event is just has been arranged , only some details must be completed.
    Now it is necessary to ménage the information in order to reach all the Fiat Coupe Club.

At the moment I have made contact with French Club ; I entered in French Forum , my nickname is " Giancarlo " and topic is " Announce ". www.fiatcoupe.fr ;there is English version too.
    After you can enter to our Forum belong to www.clubdelcoupefiat.com
    (Italian language Only)

In any case you can contact me in English , in every situations.
    This is for the first approaching . Thank You

I hope to receive as soon as possible you information and your impression relevant the topic

Many Greatings

Giancarlo Bruni

The programme for the moment has been just arranged :

29 may 2010 Arrival in Grenoble around 6 pm
    30 May Visit of Grenoble and meeting among the Club
    31 Removal on parade from Grenoble to Lyon for visiting the town .
    1 June Visit of Grand Chartreuse with Final Lunch

Now the programme has been arranged for the number of car around 60 and 100 persons