Konopáč

• Janinka 2.0.16VT
    super
  • nocarret
    tak to mě sundalo po ránu .-))))
  • Lenoš20VTLE
    ještě černý brejle a jsme jak dýleři
  • Aljaška
    JOOOO brzo minulooost!!! Se těším jak sviňa, na ty bezesný noci v dílně, venku zima jak sviňa, v dílně taky zima jak sviňa a zahřívat zevnitř nejde, neb to mám pak 70km domůůůů.
  • Simarik
    přidám taky jednu :-) tyhle dva se motali kolem :-D
  • Janinka 2.0.16VT
    Gooddeath:Super fotky ,máš senza foták.Mohl bys mi je hodit mailem nebo na icq v plném rozlišení?díky
  • Lenoš20VTLE
    a to jsme se pěkně loudali
  • POL 20VT
    Gooddeath: tak to je pech, pořeš co nejrychleji LE doplňky a Brozany to komplet vyřeší..
  • Feki
    Jeej to znám naštěstí sem jel mrtě pomalu a rychle sem dup na brzdu takže jen mikroskrabance..To naštve no..:(
  • Feki
    Neasi Timo meje Ilonce střechu....:DD a goode co to ma bejt za dárek?!
  • Aljaška
    MOOC ráda jsem všechny viděla. Jen jsem fakt moc času neměla a odpoledne jsem valila domů, tak jsem neměla ani čas pokecat, ale aspoň na minutku jsem ukázala světla:-)), jinak Jani mustang je nááádhernej a ty bundy Vám oběma šušíí, moooc šušíí, velikost akorát:-) Timoušku kuju za langoša, kdybys mě nenakrmil, tak bych zdechla hlady:-)
  • Simarik
    Scoupe: my se zname ale auto bys vazne hledal zbytecne :-D

Jani mustang je paradni priste musite prijet na dyl !

Lenosu moc dekuju za privoz.byl to zazitek !!

Goode ses pako ;-D
  • Scoupe
    prihlasil ale jen k Timousovi a Gooddovi:) tak to rekni no sem asi srab:D:D:D priste to napravim ale ne ze budete rikat co to bylo za vterku:D
  • Janinka 2.0.16VT
    Scoupe-jj ten byl můj a Ty jsi nás tam viděl a nepřihlásil se?
  • Scoupe
    To je tvuj ten mustous:) toho sem tam videl ale netusil sem:) tak priste uz nebudu takova baba:D:D
  • Janinka 2.0.16VT
    Scoupe-to já už tam asi nebyla,vid?
  • Scoupe
    ja tam byl taky a alespon sem osobne poznal Timouse a Goodda, zbytek sem nechytl u aut....:)
  • Janinka 2.0.16VT
    http://janinka1958.rajce.idnes.cz/Relax_Konopac/
  • Janinka 2.0.16VT
    Jinak z rodinných důvodů jsem se moc dlouho nezdržela a museli jsme odjet .Musím říct ,že to bylo prima i když rámus nadmíru veliký.Byla tam spousta pěkně upravených aut ale mile mě překvapila účast coupečkářů.Sešli se tam samo Aljaška ,Gooddeath,Simarik i když bez coupe dorazil s Lenošem,Lukáš s přítelkyní dozazil a byl tam i -což jsem do včera netušila ,že bude -Timo.Prohlídli jsme motory coupátek ,pokecali o upravách ,poslechli nádherné zvuky motorů všech coupe a tak nějak potlachali.Bylo to super a všechny jsme moc rádi viděli.
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano- palec nahoru:):)
  • Brano20VT
    dobytci chlastat na zraze , neviem kde ste to videli
  • Janinka 2.0.16VT
    No kluci Vy jste se teda rozjeli.Ale je moc hezké ,že jste si vzpomněli se svíčkou na Bibiho ,díky.Jinak před polednem Vád přijedu zkontrolovat:):)Už se těším až Vás uvidím.
  • Simarik
    Jj timo je nalitej a good bori myty !!! Ja je stejne neuhlidam tak pokracujeme
  • Lenoš20VTLE
    taky přijedu,naberu ten děravej simerink a do tmy jsme tam
  • Janinka 2.0.16VT
    Aljaška:Někde jsem potrartila Tvé č.t.,můžeš mi ho písnout třeba na icq? na Konopáč dorazím cca po půl 12 v sobotu.dík
  • Janinka 2.0.16VT
    Simarik: Jen pojed
  • Simarik
    goode asi se přidám nakonec
  • Aljaška
    JEDU TAM JEN NA SOBOTU ODHODNOTIT AUTA A PAK POJEDU DOMŮ, NEMÁM NÁLADU NA NIC...
  • Simarik
    http://www.relaxmeeting.cz
  • Feki
    Podrobnější info o srazu?
  • Janinka 2.0.16VT
    Aljaška: Jasně že ukáži a ráda.
    Gooddeath:Ládu už zná :)
  • Aljaška
    Janinko tak se na tebe moooc těším a doufám, že mě toho tvého krasavce konečně ukážeš:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Gooddeath: vezmu si i na tebe telefon a brnknu .Vím ,že se tam nic neděje ,spíše chci trochu projet Mustanga ještě před zimou po velké upravě a taky se a to hlavně mrknout na Vás a pokecat aspon chvilku .Jedu k mamině do Pce tak jen zajedu v sobotu odpoledne.Ozvu se ,ok?
  • Mertix
    Gooddeath joo, to je celej on:))))))))
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Tam jsem byl jednou na Summer of Love, ale to už je cca 3 roky:-) Tak to se uvidime až tam:-) aspoň začnu poznávat lidičky z klubu :-)
    to Gooddeath: Pražanda? mohli bysme jet třeba společně,, nebo se sejit až tam, jak budete kdo chtit :-)
    Ahojda, jako nový člen Coupe komunity se tam ukážu i s přítelkyní. Můžem se domluvit, nebo se tam někde najdeme. :-)
  • Aljaška
    Přijedeš, zaplatíš a zaparkuješ. Ovšem počítej s tím, že budeš stát na trávě.Jsou tam jen dvě betonový parkoviště a ty má zabrané Show and Shine. A na odpoledne?? TAm se nic moc neděje. Kdo je tam do neděle chlastá, nebo soutěžej v TC. Nebo se jen kecá. Tam sprinty ani nic jinýho není. Na to nejsou prostory. Proto taky Relax název že:-)Jinak já tam budu někde poletovat:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Jede někdo na Konopáč .Jak to funguje ,když bych se chtěla mrknout jen na sobotu odpoledne?Víte někdo?