JOY DAY MEETING - PERFORMANCE, 4. - 6. září 2009..jedete někdo?

• Kejlis
    výsledky-http://www.tdichip.cz/cm/JDM0609.pdf
  • Aladin
    Kejlis má super rozjezdy!A jak jsem se osobně přesvedčil tak i ostatní co jezdí Drag Cup nenechávají nic náhodě a přehazují to na slicky.
  • Feki
    Beautiful Kejlisaku jede ti to fakt hustě,klobouk dolu..
  • Simarik
    já čumim jak puk !
  • Lenoš20VTLE
    pěkný kucí
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    kobra asi čuměl jako puk :-)
  • Kejlis
    kejlis a cobra :-)

• Kejlis
    Franta

• Kejlis
    aladin:

• Kejlis

• Kejlis

jo jo,nějaký videum bych taky uvítal
  • krosmen20VTPLUS
    Hezké časy :-) všem gratuluju :-)) doufám že budou nějaký videjka -)
  • Honza
    na kilák to s puntem moc nejde... coupe má lepší aerodynamiku -hlavně obtékání kolem zadní části, kdy se za autem nedělá takovej aerodynamickej podtlak, jako u punta s téměř kolmou stěnou pátejch vrat... ten podtlak dokáže bejt velká brzda..
  • PhoB
    Ti co tam byly vedi jak se veci meli. Me jen stve, ze uz se zadny takovyhle podnik letos uz nepojede. Milovice maji povrch tak maximalne pro slabou 4kolku, takze tam ja pojedu jen kvuli dragcupu.
    Nicmene pozitivni vec, ze vsichni fiati se na JDM ukazali v dobrem svetle.
    to je ale teda lepší na takový srazy nejezdit když to tam neumí ani změřit,to ty diskuze pak jsou úplně k ničemu a poučení taky
  • ReproBoy
    no rekneme si to otevrene ani jednomu času na kilometr se nedalo věřit, :) protože to byla profi časomíra, asi když vemu pájku a nějak to tam spájim a pak to měřim. Takze cas na kilometr byhc nebral jako stezejni :) navíc, bylo tam vic protestu na casy na 1km. Phob mel v cili kolem 250km/h dle GPS
    a proč jsi Jirko nevyhrál i na kilák? Aerodinamika nebo ten čtyřvál nahoře už tak nejede?
  • Kejlis
    Phob:tak otevřeně:musel jsem tě o tu sponu odlehčit abys mě konečně mohl porazit alespoň na 400m...:-) 23:53:-)
  • PhoB
    Kejlis: rekneme si to otevrene, na tom kilometru jsi vyhral jen proto, ze jsi namontoval na 5valec hadicovou sponu, ktera se vozila ve 4valci... :D
    Kolik je hodin?? :D
  • Aladin
    Marceli jede to pěkně,naprosto bez problémů,pěkně se to točí.Neměl jsem s čím porovnat,Kejlis byl vždy rychlejší :-) a Clio + Civik.Výsledný čas nevím,nevydržel jsem tan,hrozná organizace...
  • Kejlis
    jinak sraz stál za ho...organizátoři se nezvládli domluvit takže se ani kvalifikační jízdy ani draq cup nejel,s velkym zpožděnim se nakonec jel 3x měřenej sprint s dlouhejma pauzama mezi a to bylo vše...vyhlášení výsledků misto v 17 hodin se protáhlo az do sedmi...:-( ale něco pozitivního se taky našlo:2.místo v kategorii do 3500 s časem 12.546,první Phob s puntem,čas 12.4xx a třetí nějaké evo9 :-) a coupé konečně dokázalo kde nemá konkurenci,takže 1.místo kategorie 3500 sprint na kilometr s časem 23.1!!!
  • Kejlis
    Aladin:výsledky nemám vyfocený,čekalo se na ně strašně dlouho a nakonec vyvěsili jen časy se startovním číslem takže z toho nebylo poznat nic,ani auta ani jména u toho nebyly...
    a jak ti to jede Aladine? Pořezal jsi něco zajímavýho jako Kejlis?
  • Aladin
    nevyfotil tam někdo výsledky??Byla zima avelká fronta tak jsme mazali pryč...
  • krosmen20VTPLUS
    Riki: jo to mi povidej byl sem s nima na zemi živitelce a to bylo žrádla....plus výmněný žrací večery s rybářema...chlast....s nima je to vždycky veliký :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Ja se tam urcite nedostanu,sem v praci. V sobotu jdu na nocni takze Mimon byla letos to posledni co jsem zajel stejne se my nepovedlo jeste sehnat sedumnactky elektrony na slicky.
  • Kejlis
    taky bych rád jel,ten sprint na kilometr by mě dost zajímal,hlavně cílová rychlost,ale jsem na neschopence tak se na to radši vykašlu...
  • Aljaška
    Chtěla jsem jet, ale malujem:-(
  • ReproBoy
    Team ITC jede :)
  • Simarik
    na tenhle sraz sem se těšil že ho otestuju ale bez auta se tam nemám jak dostat :-( Goode klidně bych s tebou jel když budeš mít autí
  • Hanz16VT
    Já bych ten kilák zkusil kort teď s novým turbem ale uvidím podle kaček,ladim hlavně na moje oblíbený Milovice.
  • krosmen20VTPLUS
    rád bych ale už sem tenhle termín slíbil ženě že budu s ní na nějakym žracim víkendu s myslivcema :-)))))
    radši nepojedu,kilák je na mě moc a nejspíš bych vzletěl :-) bojim bojim
  • Honza
    http://joydaymeeting.cz/ v rámci srazu tam bude i dragcup, sprint na 1km atd.

u nás to vypadá, že táta jede..já nemůžu, mam blbnutí s hasičema.