Milovice

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    abys taky nebyl zklamanej,podle rozvrhu akcí mi to připadá že lidé mají na těhle milovicích jen zaplatit vlezný a držet hubu. Psal jsem mail pořadateli aby mi jasně sdělil kdy bude moci sprintit veřejnost a dodnes žádná odpověď a to mě jen utvrzuje v mém názoru,mrkni na aladinův odkaz a hledej
  • Dr.Ravic
    doufam, ze do milovic stihnu spojku. jestli jo tak jedu... uvidíme
  • Coupe20VT PLUS :-D
    sou to srabiiiiii !!!!!! maj strach, že by jim tam ten pelech vytřel zrak a všechny ty leštěnky by jen stáli a blbě čuměli. tak tě prostě nenechaj ani odstartovat. se jich neptej. prostě tam přijeď, postav se na start, vohul to, stejně tě nedoženou, aby tě vyhnali z areálu pryč :-DDDD
    jinak jen tak pro informaci proč se tak těším, sedma má teď o cca 50k víc než měla v Týnci!!! A nový poloosy od pana Bartoše (buginy) takže by technika mohla chvíli něco vydržet a předvést. To mě ale kurva musí někdo pustit na trať!!!!!!
  • Aladin
    :-))jen když si takový rozhovor představím... :-))
    Repráku já tam nepotřebuju jezdit na 100%,já chci fakt jen generovat legraci. Proto jsem nejel na ten kilákovej sprint protože to by bylo riskantní. Ty lidi co se kolem mě vždy motaj a vaptávají se,to je děsná legra a mnozí jsou dost fundovaní a tak i pokec s nima je vynikající :-)
  • ReproBoy
    Marceli, ještě jedna věc. Mě drncalo na Milovicích každý auto, s kterym jsem tam kdy byl. Povrch je fakt strašnej. Nechci dědka podceňovat, ale aby z něj náhodou po jeho letu vstříc cíli něco neupadlo :D

btw nejedu ;)

18-20 mám sraz ITC a mám hafo zařizování
  • Lenoš20VTLE
    to myslíš,že vědi kde byl motor u 127
    o ten dragkap mi nejde,ten jsem vypustil hned jak jsem se dověděl že ajsmena tam jebali za to že mu chyběla přední maska - to by mě rovnou dali svěrací kazajku. mě ale mrzí že srazy jsou buď naprosto zkomercializovaný a na sprinty už není čas a nebo se jezdí pohár a tak zase není čas.
  • Lenoš20VTLE
    marcelku,já bych to vůbec neřešil,tady ten článek píše [VOZIDLO:] Závodník se zavazuje, že vozidlo, kterým se účastní Závodu, je silničním vozidlem, které má kompletní karoserii a umístění motoru tak, jak odpovídá tovární výrobě daného vozidla, pravidlům a podmínkám provozu na pozemních komunikacích. Jednotlivé díly mohou být aerodynamicky upraveny a u vozidel se zadním křídlem může být při Závodu toto křídlo odňato. Pro jednotlivé komponenty vozidla platí v p
    růběhu Závodu následující pravidla: a když budu hnidopich,tak nebude jezdit polovina lidí
    na webu píšou že udělali nějakej sprint sranda mač v pátek - asi kompenzace za tu sobotu. Ale není tam vidět jak dlouho to bude trvat a tak jsem jim napsal email a čekám na odpověď. Pokud by i pátek měl stát za prd tak vynechávám a sedma jde do šrotu protože 2roky práce a pár sprintů za rok je špatný poměr.
  • Mertix
    aha, tak to sem taky nevěděl, chtěl sem tam hlavně kvuli sprintum:(
    ano už to vidím,celá sobota je podřízena dragkapu a kvůli jedné hodině se mi tam nevyplatí jet. Buď se tam ukážu v pátek a nebo milovice úplně vypouštím. Letos to vyšlo hodně špatně,za těhle okolností se na tuning srazy úplně vykašlu protože už si prostě nezajezdím
    pozjišťuju abych pak nebyl zbytečně nasranej,dík za info
  • Honza
    9:00 - 10:00 Volné sprinty

dle tohoto lze usodit, že Marcel s legracezdrojem:) může teoreticky v sobotu řádit jen od 9 do 10,nebo jen v pátek, kdy je asi jedno co tam jezdí... ale opravdu bych se ještě pořadatelů optal..
  • Iceman
    Marcel: v Milovicích se má jet jen Drag Cup co jsem slyšel, tak nevím jestli tě pustí na start. Možná třeba jen nějaké volné jízdy. Zjisti si info od pořadetelů, aby jsi legracezdroj netáhnul zbytečně..
  • Aladin
    platba 500,- za vůz,stačí kliknout na můj odkaz...
  • Edrig
    Pořadatel uvádí,že musel přeložit původní zářiový termín na 2.-3.lo.Mám od něj e-mail. Nevím ale,jak se tam platí.Za auto nebo osobu ?
    zítra namontim nové poloosy,pak nějak otestuju,doladím nějaké drobnosti a když bude na Milovice nepršící počasí tak tam dovezu legracezdroj :-)
  • Aladin
    doufám že na odkaz kliknout dokážete http://www.tuningsrazy.cz/
  • Hanz16VT
    No jo ale třeba tady je to taky psaný v září. http://tuningxcars.com/tuning-srazy/
  • Mertix
    3.10 určitě, ale když tu mame v akce a srazy 11-13.9, tak nevim co tam bude...
  • Hanz16VT
    CHlapy tak dokáže někdo přesně říct kdy jsou Milovice? Jezdím tam taky pokaždý,protože to mám blízko a tak bych je nerad propás.
  • Luboš 8VT
    Milovice jsou 3.10.2009 vim to jelikož se tam pojede FINÁLE DRAG CUPU
    http://www.dragcup.com/zavod-detail/milovice/10/
  • Mertix
    a co to je u nas na akce a srazy?
  • Janinka 2.0.16VT
    Pokud budou v říjnu tak jedu taky
  • Aladin
    na jejich stránkách píšou 2.- 3.10.2009
    www.tuningsrazy.cz
  • Mertix
    11-13.9 teda nejsou?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    taky bych rád přijel... pokud do té doby vyřeším nějaké drobnosti...
    FOR MARCEL: přečti si v tech. dotazech BENZÍNOVÉ ČERPADLO... :-(
  • Aljaška
    KOnopáč, Milovice a finále-tam nesmím chybět:-)
    váha paštiky cca 800Kg
  • Simarik
    milovice jezdim každej rok ale tyhle sou paséé
  • Mertix
    Září

5.9.2009 Kopřivnice

11.-13.9.2009-Relax Meeting Konopáč

11.-13.9.2009- Milovice ???a co tadyto?

18.-19.9.2009-Vyškov

26.9.2009- Tuning Salon Brno-Finále TC
    já s paštikou 220k 350Nm :-)
  • Kubajz20VT
    tak lidičky kdo z vás se chystá 3.10 na Milovice??:o)