Mimon vsichni+Jihocesi

• Lenoš20VTLE
    ta je zajednaná neboj
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    Lenošu připrav rádiofku,už mám nové krásné poloosy!!!
  • Honza
    nevím jestli čím dál horší (letos jsem byl jakž takž spokojenej..šel sem si po svým) - ale komerce jak prase to už je, snažící se vydělat na všem co se hejbe a jeví známky života...nevím jak by tyhle kolotoče zafungovalo třeba v pace na autokrosu, nebo nějakým kopci...

xxx lidí tam zpočátku jezdilo jen a jen kvůli sprintům, autům... kámoš tam jezdí 2 roky jen kvůli tomu, že to je "mazec pařba" a očumuje modelky na módní přehlídce..

krom stánků s občerstvením a hajzlíků já nic dalšího osobně nepotřebuju -abych řek pravdu nejvíc mi vyhovujou(vali-uvidím v říjnu..) milovice.

Bojím se, že spojení JDM a Drag cup taky nebude zrovna košer - pánové z dragcupu nejdříve prohlašovali, že ze závodů nebude pouť jako MV a hle je tu JDM a DC s doprovodným programem jak na MV..)
  • Aljaška
    mě osobně je úplně jedno jestli Mimoň bude či ne. Je to tam čím dál horší.
  • krosmen20VTPLUS
    jojo je to boj.....
    vždyť to je i důvod proč ve spoustě městech je na určitém místě každý třetí měsíc jiný obchod. Začne jeden a dotuje to ze svýho,pak mu dojdou síly a kapituluje,pak další a další a dlaší a pak se dovíš že majitel baráku za to chce 20 měsíčně :-) cha cha,kdo na to má asi vydělat? Hlavně když ti třeba i pár šmejdů nezaplatí a nikoho dalšího už pak nezajímá že nemůžeš podnikat né proto že bys neuměl počítat,ale proto že ti prostě neplatí. Celkově je to tady nic moc
    lidi jsou kurvove
  • Feki
    Jo jo panove.4roky jsem tam dělal pořadatele,podílel se i na přípravě a řeknu vám vždycky to byla pakarna jak svin ale dělal jsem to z lásky k tomu srazu a k autům a navíc to zdravé jádro sou supr lidi a když pak vidíte jak to pomalu zaniká tak je vám z toho na nic.A tož teprv jak je Sandymu,Monce,Bohunce atd atd lidem kery tomu odzacatku tolik obětovali..Je to smutný no..
    no jo,jenže tohle není přestěhované za týden,čas ukázal jak to tam má být sestaveno a naladěno a když se to bude muset stavět jinde,bude to zase na 3roky než se to vyladí. Všchno vždy zkončí na lidský nenažranosti,známá věc
  • Edrig
    No,když se to z Mimoně odstěhuje,svět se nezboří(i když je to škoda).Snad se poblíž najde něco stejně vyhovujícího.A majitel mimoňského letiště si uvědomí,že přišel o pěkných pár korunek a asi upraví svůj původní požadavek.
  • krosmen20VTPLUS
    Sakra jakto že o pronájmu rozhoduje nějakej posranej kraj když jetiště patří pod armádní lesy?Bavil sem se o tom se ženou-schodou okolností tam byla hned v pondělí po válkách s redaktorama okolo myslivosti v německu ono ralsko je jednou z nejstarších obor a žije tam pár druhý zvěře kterých sou jen desítky u nás a tak mi řikala že letiště a vše okolo něj je pod správou vojenských lesů jako ostatně všechny zajímavý a udržovaný lesy....tak tomu moc nerozumim....
    holt doba je zlá a všichni chtějí vydělat,holt někdo s rukama v kapsách a tak nasadí tučný nájem a tím to tam zazdí. je to velká škoda,hafo lidí si zvyklo závodit na dráze a v provozu pak dají pokoj,nu což,prachy jsou důůůležitý!
  • Feki
    Reakce na Gooduv článek o konci Válek..Nedalo mi to a když jsem mluvil dnes se Sandym tak jsem se ho na to zeptal abych to měl oficialni..No a jak jsem čekal ze už to tu bylo 100x tak mi řekl,ze bohužel je to PRAVDA..Za činži prej chtějí 540 000 což je neunosny a když všechny vyplatej atd mají stěží na zaplacení zmiňovaného nájmu..Pry bude jednat s krajem na snížení nájmu ale pokud kraj neslevi,Mimone nebudou!Prej si neveme na triko ze by nemel na zaplacení..Takže vše zalezi jak dopadne jednání..Toliko oficialne od něho.
    2 Kejlis: Je to paráda.Skoro pojet 9EVO je senzace.Gratulace..
  • POL 20VT
    jen jim dávejte, mám z toho radost! :-))
  • Kejlis
    diky všem,mám z toho radost jak to jede...
    Krosmen:to jak jsem ubral tak to střelilo,žádnej problém :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Kejlis: Ten smích na konci mluví za všechno.
  • DooM 20VTLE
    taky gratulace jede ti to moc pekne
  • krosmen20VTPLUS
    proti evu hezké :-) ale nějak to tam pak kuckalo nakonci :-(
  • Simarik
    Tomwe dej to dohromady ať mi můžeš předvíst CHIPmunka :-)))

Kejlis: taky gratuluju, jede to parádně !
  • Dr.Ravic
    třetí místo se pusinkuje? a co se dělá na prvním když je ten stupínek výš???:-)))
    jinak velká gratulace, pěkný videjka...
    věřím že by jsi i vyhrál, ale pak by paní Kejlová asi vraždila když by to viděla:-)))
  • Lenoš20VTLE
    jazyk tam nemá,jinak by od paní dostal pohlavek
  • Ravic inesperto
    to Kejlis....velká gratulace:-)
  • Kejlis

• Kejlis

• Kejlis
    :-)
  • Luboš 8VT
    To Gooddeath:To bych nerozebíral aby nebyla u Kejlisů tichá domácnost:-D.....néé,ale zastanu se Kejlis byl hezky pod dohledem tak že jen pusinka!
  • Luboš 8VT
    TOP DRAG RACE 3500ccm-Mimon Wars 2009
  • Luboš 8VT
    Pánové ten Kejlis se má:-D
    ale tak zasloužený,komu čest tomu čest!
    Další důvod proč bychom měly ladit víc a víc:-D
  • Luboš 8VT
    A jde se na to!
  • Luboš 8VT
    Válečná(rodinná)porada!
  • Luboš 8VT
    Péťo už by jsi měl přiznat že jsi na MV jezdil na Nitromethan:-D
    jó Brano smůla byla. Prvních asi 4-6 jízd jsem nezaměřoval na start ale na průběh tlaku turba a EGT,takže jsem vyjel jako děda a až pak jsem to ládoval. Proto jsem těch jízd ujel tolik :-) a když se zdálo naladěno a já tomu dal na startu napít,tak jsem jen povyskočil a pak ji slyšel bouchat u z.p.kola. Naštěstí to má viskozu a tak jsem na blafačku silou babetty dojel k podválu. Sílu to má jako svině to bylo cejtit když jsem to zmáčknul,ale poloosy nemají rády zkracování. Fčíl už je zakázka u p.Bartoše z Ml.Bol který je znám solidní výrobou poloos na míru. Za týden by mšly být,pak proces dolaďování a pak Milovice kde to už snad konečně pojede na plný výkon!
  • Luboš 8VT
    Haha já vidláka ještě zachytil než povolila!

• krosmen20VTPLUS
    vidlák se sedmou ukroutil poloosu... :-)
  • Brano20VT
    videa su super ale nikde nevidím toho vidláka stou sedmou
  • Hanzz20VT
    sakra škoda že jsme nemohl..sprintovat,ale kdo si počká ten se dočká..:)ale chvála Kejlis...
  • Luxor
    hehe :-)
  • krosmen20VTPLUS
    Jak má pan Kejlis vyroben výfuk je výrobní tajemství.... :-) ale upřímě ndá se v tom nkam ject bez ucpávek :-))))) ale jinak dobrý snad nebylo ato s alarmem který by odolalo......a mezi barákama i plešatejm vstávali vlasy hrůzou.....
  • Luboš 8VT

• Luboš 8VT

• Luboš 8VT

• Carlos 20vt
    No fakt brutal sound..jak maš udělany vyfuk?Jesi vubec něaky máš:-)
  • Koty

• Koty
    něco pro zasmátí :o)

• Koty

• Koty

• Koty

• Simarik
    musim mrknout na video, než se jelo naostro tak jsem byl už u MB na laně na cestě domů !
  • Aladin
    gratuluji Kejlisovi!Omlouvám se,nestíhal jsem...
  • HARIBO
    NICE 1
    Skoda ze jsem musel do prace :(
  • nocarret
    fakt dobrý moc gratuluju!!!
  • Kejlis
    díky,díky...myšáci to tentokrát neměli vůbec zadarmo :-)
  • krosmen20VTPLUS
    jinak nejrychlejší coupe co sem našel bylo 11.9.......ale na drag dráze!!!!takže slicky a asfalt na kterym ti zůstanou kecky......
  • krosmen20VTPLUS
    Hezké videjko!!!!Kejlis-kurwa toto zrychluje jak sfině :-) hezky se na to dívá :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Sraz super auto jezdilo vic nes nad ocekavani jen ty mereny sprinty nasadil jsem slicky a ty prokluzovaly jak na ledu (moc uzky asi) no proste to tentokrat nevyslo neva sem na sklamani us zvyklej snad priste ale potesilo me ze jsem Kejlisovy to vyteztvy ve volnych, kdys sme jely spolu nedal zadarmo.Jinac jeste jednou gratulace Keilis byls famozni.
  • ReproBoy
    čau děcka, video kde je i kejlis i já i franta:

http://videa.italiancars.org/mv15.avi

;) 47MB, DivX, Jinak Kejlisovi gratulace, pěknej čas a pekelný rozjezdy!
  • Carlos 20vt
    Kejlis: Perfektní čas!! Poklona
  • Koty
    Tak sraz výbornej :o), sem rád že sem mohl pokecat s pár členy odsud :o)...videa hodím v co nejbližší době, mam jich dost, převážně Kejlise v akci!!!
  • Janinka 2.0.16VT
    Dejte sem někdo fotky at se potěšíme .Mně bohužel přijela nečekaná návštěva takže jsem jet nemohla ale určitě to bylo super .
  • krosmen20VTPLUS
    Hezké hezké!!!!!Všem gratuluji :-)Je viditelné zlepšení :-))) mám radost :-)))Jo a videa at už nějaký vidim .-)
    tak vizáž mojeho F127NS měla úspěch už před bránou,samotný Sandy se ptal co že to je za projekt a když jsem mu to vysvětlil tak koulel očima jako Rákosníček :-) Odjel jsem pak asi 4-6 jízd které nebyly zaměřeny na kvalitu startu ale na kontrolu průběhu EGT a při poslední jízdě jsem jen povyskočil a bylo mi to jasný. Pak už to jen stálo na trávě a lidé si to prohlíželi a děsně se řechtali. Musím to doladit protože to je evidentně jedinečný projekt :-)
  • Luxor
    Kejlis: Hezký :-)
  • Kejlis
    http://www.t-base.cz/vysledky/mimon09b.pdf
  • Kejlis
    12.687! a 186 km/h,druhé evo 9 12.624 :-) jinak sraz povedenej,počasí super i v pátek...jen škoda že Marcela zradila poloosa a ani se nesvezl...
    Honzo na to jaká byla předpověď to počasí bylo úúúplně libový :-) a zaplaťme pánu Bohu za něj! Celý sraz se vydařil,jen té legrace jsem nezvládnul rozdat moc,příště napravím
  • Honza
    dobrý pocity - coupe napříč kategoriema ostudu neudělalo (kejlis 3, naše bestie 10 ve 2litrech s časem 14,9XX a cílovkou 153km/h)

oproti stavu před 2ma lety zvýšení cílové rychlosti o 5km/h, což značí nárust výkonu.. jen to na startu rozumě přenýst a vypilovat starty a byl by to solidní časík...

počasí přálo,i když ke konci mohlo zůstat slunko zalezlý..
    ach-jo,ukroutil jsem poloosu,takže legrace nebyla :-(
  • Feki
    Ale Iloooon dyt si říkala ze budeš na TC ne?
  • Aljaška
    Tak já nejedůů, jedu na brigádu do psího útulku.
  • Feki
    Tradičně tam chcije v sobotu přes den tak na 2-3hodky..Kazdej rok a mám pocit ze ani teď to nebude jinak.Na jarních chcije zas v pátek večer...
  • Honza
    nadmimoní zatím pohoda-dle radaru..navečír to vypadá, že tam tradičně sprchne ..

http://www.wetter.com/wetter_aktuell/niederschlags radar/
  • Janinka 2.0.16VT
    koukám ,že se pěkně pokazilo počasí.Alespon u nás leje jako z konve a dokonce se blýská.
  • Jan Paukovic20VT
    Koty tak kolem 5 by jsme tam mely byt i my tak pokud si to do 14h prectes tak sem napis cislo ve 14h odjizdime.
  • Lenoš20VTLE
    neboj,ještě k tomu dostaneš italskou šálu a seš pořádnej frajer
  • Hanzz20VT
    zítrááááááááááááááááááááá!!!!
    tak přijeď Brano a uvidíš to na svý vlastní bulvy :-)
  • Brano20VT
    kua hlavne to zdokumentujte ! to musím vidiet
    už mám plato s vejcema za zadním oknem, Luky zamakal super - díky!!! Lenošu nezapomeň tu rádiofku, to bude peklo :-)
    nekeceeej, paráááda!!! Ještě Luky plato s vejcatama a je to komplet, super!!!
  • Lenoš20VTLE
    rádiovku jsem sehnal,sice s problemama,ale je,dneska to je nedostatkový zboží
  • Hanzz20VT
    jooooooooooooooo už se to blíží!!!:-)
    už mám skoro naladíno,vyluksováno a naleštíno. Aplikoval jsem i pár tuningových doplňků abych byl in. Pátek to jistí
  • Koty
    Jan Paukovic20VT: Honzo, dal bych spicha někde u Mimoně.Chceme tam být na 17 hodinu. CO ty na to? Nebo můžem i společně vyjet. Startuji z Plzně.:o)
  • Honza
    jeden vyhnat pavouky, snad nebude pokáza...

v pátek pro jistotu upravím palivovou pumpu, odlehčím, a hlavně snížim předek, kterej je vejš než je zdrávo (na urovni serie) a tak to vypadá komicky (lépe řečeno, jak na autokrose:)) , když zadek je -40mm a předek -10..
  • nocarret
    u tebe to naprosto chápu, mít takovou zabijačku nenecham si tu srandu ujít! .-)
    já taky ne Kájo,ale je to jedna z posledních možností si zajezdit tak to tam musíme nějak přežít
  • Jan Paukovic20VT
    My dorazime pocitam v patek kolem 5.30 pokud to dobre pujde.
  • nocarret
    já nejedu nemam to tam rád .-)
  • Simarik
    tak pro mě je hotová věc že vyrážim v sobotu ráno, přidá se někdo nebo budu poslední ? :-))
    my se budeme snažit hned jak zvednou závory
  • Lenoš20VTLE
    v kolik tam v pátek budete?
    nadrženej vůbec ne,ale jak jde MV čím dál víc do srač.k a v sobotu si už prostě vůbec nezajezdíš tak nezbývá než jet už v pátek. Radost z toho vůůůbec nemám ale není jiná možnost. Nocovat tam je pro mě votřesnej zážitek tak asi tak i pro Aladina.
  • Lenoš20VTLE
    Marcelku,tak to seš pěkně nadrženej
  • Honza
    uvidíme..musím snížit coupe, vyházet interiér a trošku poštelovat směs, aby nám to neschořelo..
  • Aladin
    spíše kdo tam bude první a zabere místo které bude bránit?Marceli ty se tam chytáš tedy nocovat??
  • Simarik
    pokud bude OK počasí tak jedu v pátek, v kolik bude srázek ? já se tam dřív jak mezi 18-19 nedostanu :-(
  • Koty
    já bych dal spicha ale kdy a kde...
  • Kubajz20VT
    presneeeeee!!!!!!!! teda kdyz uz budu mit v cajku auto!
    pátek hned jak otevřou vrata - aspoň se o to teda budeme snažit
  • Kubajz20VT
    to ja jedu uz v patek!!!!
  • Kubajz20VT
    taky bych dal nejakej sraz predem...
  • Simarik
    bude nějakej sraz před ? rád bych se k někomu přidal, vidim to na pátek později odpoledne, dle počasí
  • Jan Paukovic20VT
    Us jen par dni na Mimoni my zacina dovolena takze us odpocitavam.
  • Kubajz20VT
    Nemužu se dočkat!!!!:o)
  • Hanzz20VT
    Jooooooo už se těším,co vy???:)))
  • Mertix
    kubiiik20VT nic, je to v ceně, uděláš si staan u auta.
  • Feki
    Mimonskevalky.cz ~> to all
  • Kubajz20VT
    asi ale pojedu!!!! nevíte někdo jestli se tam dá přespat ve stanech a kolik to kdyžtak stojí??
  • Feki
    Dnes Sandymu zavolam,uvidím jesi budou..
  • Simarik
    zkusím dorazit, Feki jak to vypadá ?
  • Jan Paukovic20VT
    Dyt to mas opravdu kousek oproti nam tak snad nejak zaberes a dorazis budem se tesit.
  • Kubajz20VT
    rád bych ale neim jak na tom budu s financema...:(
  • Jan Paukovic20VT
    Kubilik tak pojed.
  • Kubajz20VT
    taky bych se chtěl jet podívat!!!:-)
  • Mertix
    joo, já taky:(, aspon na milovice v září snad pojedu, to už je na závěr...
  • BigBen3
    Tak to je v prdu, jsem v práci
  • BigBen3
    Jsem línej, vždyť mě znáš. Kór v neděli po ránu:-)
  • Dr.Ravic
    Bene, zkus hledat:-)
    http://mimonskevalky.cz/
  • BigBen3
    Hele, kdy je to? Máte někdo odkaz?
    já už se těším,sice tam budu zase za úda s plečkou plečkovnou,ale za to bude srandy kopec :-)
  • Honza
    podle toho jak dopadne tato neděle, tak se uvidí...
  • Jan Paukovic20VT
    Tak to abys ji nenechal na startu.
    já asi budu potřebovat tekutý řetězy do spojky,už mám tu čiplou jednotku a tak to trochu přiskrutkuju :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Takze pokud se tam auto posere jede i mechanik parada.
  • krosmen20VTPLUS
    Já pojedu též-jako doprovod Kejlisovi na místě se ještě něco poupraví a doladí.....Teda pokud do tý doby bude nějaký funkční auto....
  • Ladas 20VT
    Jestli nas bude vic tak se na tu šelku nevejdem
  • Jan Paukovic20VT
    Aodkud budes vjizdet di Praglu.
  • Koty
    no kdyžtak sem hodte nekdo gps souřadnice, kde pč¨řesně dáme spicha, nevim kd etam je benzina shell, nejezdim moc timto smerem :o)
  • Jan Paukovic20VT
    No my taky smer Pisek sejdem se na nejaky pumpe na dalnici nebo v praze my tam pravydelne stavime na Shelce
  • Koty
    mě je to úplně jedno, stačí když se tady domluvíme kde dáme spicha, jinak když pojedu sám jedu po dálnici...
  • Jan Paukovic20VT
    Koty stebou urcite kudy pojedes?
  • Koty
    také jedu...jsem ze západu ale mohli by jsme se nekde spicnout ne? :o)
  • Hanzz20VT
    Aljaška-jojo
  • Jan Paukovic20VT
    To ja vym ty prde.
  • Ladas 20VT
    To je jasny ze jedem
  • Jan Paukovic20VT
    A pro Marcela specialni doprovod.
  • Feki
    My asi takyyyy:)
  • Aljaška
    tak to se tam potkáméé:-)
  • Hanzz20VT
    taky frčíme:-)
  • Aladin
    jedu
    prosím prosím já jedu z Neratovic tak se pro mě stavte :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Ahoj tak kdo se jede podivat a hlavne kdo jede z Jihu mohly by jsme vyrazit spolecne.