FAJN Tuning Party 24. - 25. 7.

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    unaři je mají http://www.italiancars.org/fiat/diskuze/index.php? msg_group=3&action=show&id=160759
  • Fik
    Nemate nekdo vysledky sprintu z Panenskeho Tynce? Predem dekuju
  • Jan Paukovic20VT
    Tak to snad jo vyt Kejlis.
  • Kejlis
    ještě jsem si vzpoměl,že jsem chtěl překonat těch Marcela 12.72 co zajel s červeňákem a potrápit pár mišáků takže žluťas zatím zůstává :-))) a v mimoni na to nebudu sám,tam bude rychlejch coupé víc none...:-)
  • Aladin
    :-)) alespon s tebou nebudu muset závodit :-))
  • Kejlis
    :-)...já jsem si svůj cíl splnil-zajet s coupé čas pod 13s takže ho teď prodávám a do mimoně ani nejedu...
  • Jan Paukovic20VT
    Unas pred fabrikou stoji taky jedna takova pastika, ale v mnohem lepsim stavu a svetle modra. Vzdycky kdys ji vydim tak si spomenu na Marcela a jeho slavnou pastiku.
    takovéhle paštiky se těžko shání, ty se musí vytvořit :-)
  • BigBen3
    To jsou velká slova, ale každopádně nic není nemožné, a kdyby se to povedlo, tak jdu taky shánět takovou paštiku:-)
  • Aladin
    jj Kejlis musí vědět,že to první místo není na pořád .-)
    dal jsem si metu, v Mimoni ohrozit nebo zlomit Kejlise. Umí hovno a tak mu to na startu naložim o 5 aut a už ho před sebe nepustim!!!
  • Aladin
    :-)) takové video hned ráno vždy potěší
    tohle video mi tady docela scházelo, jel jsem proti německé technologii pokrokové konstrukce

je to limitovaná edice NS která se u nás neprodávala a těžko se shání i v srn!!!
  • BigBen3
    A pak že se prej paštiky prodávaj jen u nás:-) A pro takovou káru se musí do Němec
  • krosmen20VTPLUS
    Takhle jedoucí 16VT sem ještě neviděl....Seriový 20VT se na něj nechytá....Trochu sem si pohrál s načasováním vaček a upravil předstih zapalování..Jinak vše jak přijelo...teda je nová vačka předchozí mla dva hroty upálený takže se dva ventily neotevíraly vůbec.....
  • Aladin
    Marceli to auto vypadá opravdu jak po nehodě :-))
    Luxore sakra co v tom ted máš?To ti to Krosmen poštěloval tak moc?? .-)
  • Luxor
    2 Aladin: No už jsem v coupátku po resuscitaci jel, od zítra už snad bude mít v pořádku i papíry tak ho tenhle týden přes dovču pořádně proženu :-) jen se musím naučit se spojkou aby hned nešla do kopru, je sice "nová" ale "sériová" Sachs a má co dělat aby ten příliv výkonu vůbec nějak pobrala... :-)
    los paštikos,zdroj legrace :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Kluci paráda ,nasmála jsem se .kejlisi gratulka ,vidíš v Chebu jsem Ti říkal že pod 13 to bude hodně brzy .A na kolik chceš ted?:):)
  • Aladin
    tekže už jezdíš Luxore?Tak to ti patří také velká gratulace .-)
  • Luxor
    jj naprosto super!!! ;-)
  • krosmen20VTPLUS
    Luxor.Opravdu mě mile překvapilo jak Tvoje autíčko jede!!!!Sem rád že se ti to taky líbilo!!!!!
  • Iceman
    škoda, že jsem Marcelovou paštiku neviděl v akci, teď koukám na videa a jelo to pěkně.. u mě byly opět problémy s klíňákem, tak jsem byl vedle trati a snažil se to zprovoznit. Nakonec se to povedlo, i když ne na 100%..
  • Coupe73
    Smekám ... wery good
  • BigBen3
    Marceli, máš nejlepší paštiku široko daleko. Chtěl bych vidět ty vyvalený jelita, co na to vejrali:-) A Pýtrs, super čas, pamauju se, jak jsi mi na sraze na výletě lodí řikal, že čas pod 13 je tvuj velkej sen a cíl:-)
    Kucí, paráda. Vynikající
  • BigBen3
    Jdu si měnit prochcané trenky
  • BigBen3
    :-))))))))))))))))))))))))))
    musím uznat,že na to že jsme tu sedmu někdy ve čtvrtek vytáhli z kopřiv tak bylo srandy víc než hodně,ty lidi čuměli jako vrány když jsme to na start museli strkat a po každym sprintu jsem musel zavírat přední kapotu a občas i tu zadní :-) Časomíra snad pozná zlepšeníčko,vždyť jen IC mám za stěnou naprosto neofukovanej :-(
  • Luboš 8VT
    Kluci udělali jste mi radost,Kejlis nejvic,ukázalo se že novinka pod kapotou dává Coupéčku konečně to co potřebovalo!Jinak Marceli myslim si že sedma ještě určitě neřekla svý poslední slovo časomíře že:D
  • ReproBoy
    Marcelovo dědek sklidil spoustu smíchu a obdivu, kejlis překvapil, phob nemá s míchačkou o velikosti ALU disku ještě naladíno, tak uvidíme. Akce až na počasí paráda, nás Italů se tam sešlo dost, takže supr.
  • Luxor
    koukám že vydařený den :-) tak tedy gratulace Marcelovi a Kejlisovi... a když je tu na ráně tak poděkování Petrovi (Krosmen) za resuscitaci mého coupé - a díky Ti za vylepšený večer, docela zážitek :-)
  • krosmen20VTPLUS
    Koukám pekelnej vítr!!!!Gratulece k časům.Sem rád že ty nemalý peníze byly dobře investovány a své ovoce donesly ihned :-) jen tak dále :-) btw u videí se sedmou sem uchcával smíchy.....
  • Aljaška
    Hustýýýý !!!
    no pěhný,vono mi to tam fakt slušelo :-) díky Petře
  • Aladin
    :-))) super!!Ten musel koukat :-)))
  • Kejlis
    pro Marcela!

• Aladin
    :-))
    měl jsem tam suveréně nejošklivější auto,vztaženo k paštikovosti první místo já, pak dlouho dlouho nic a pak nějaká plečka z davu :-) Kejlovic šup šup
  • Aladin
    takže sedma udělal patřičný dojem? :-)
  • Kejlis
    tak manželka mě překecala,tak alespoň jedno,vydrž...
    mě výsledky až tak moc neberou,ale přál bych vám vidět ty vyvalený oči lidí u startu při první rozjížďce
  • Aladin
    super pánové,moc pěkné výsledky!
    sakra já to tak moc chci vidět
  • Kejlis
    nemám,až zítra...jdu se trochu opít...:-)
  • Kejlis
    Marcel 8V,8VT 13.56! 3.místo,velká gratulace!
    13,56 a hromada vyvalenejch očí! Kejlo už máš videa na yotube?
  • Luxor
    to jde ;-)
  • Kejlis
    12.89...:-)
  • Lenoš20VTLE
    snad se taky se ukážu
  • Kejlis
    ne ne,jedu až v sobotu ráno...
  • Aljaška
    ahojky budu tam, ale asi až v sobotu
  • Aladin
    měl bych jet,ale hrozí mi možná práce...Kejlis jedeš už v pátek??
    měl jsi tomu dát jméno Týnec,to trkne každýho. Já snad přijedu,pokud neselže tahač nebo dokonce sedma?
  • Kejlis
    http://www.tuning-sraz.cz/ jede někdo?