ještě jsem si vzpoměl,že jsem chtěl překonat těch Marcela 12.72 co zajel s červeňákem a potrápit pár mišáků takže žluťas zatím zůstává :-))) a v mimoni na to nebudu sám,tam bude rychlejch coupé víc none...:-)
Unas pred fabrikou stoji taky jedna takova pastika, ale v mnohem lepsim stavu a svetle modra. Vzdycky kdys ji vydim tak si spomenu na Marcela a jeho slavnou pastiku.
Takhle jedoucí 16VT sem ještě neviděl....Seriový 20VT se na něj nechytá....Trochu sem si pohrál s načasováním vaček a upravil předstih zapalování..Jinak vše jak přijelo...teda je nová vačka předchozí mla dva hroty upálený takže se dva ventily neotevíraly vůbec.....
2 Aladin: No už jsem v coupátku po resuscitaci jel, od zítra už snad bude mít v pořádku i papíry tak ho tenhle týden přes dovču pořádně proženu :-) jen se musím naučit se spojkou aby hned nešla do kopru, je sice "nová" ale "sériová" Sachs a má co dělat aby ten příliv výkonu vůbec nějak pobrala... :-)
škoda, že jsem Marcelovou paštiku neviděl v akci, teď koukám na videa a jelo to pěkně.. u mě byly opět problémy s klíňákem, tak jsem byl vedle trati a snažil se to zprovoznit. Nakonec se to povedlo, i když ne na 100%..
Marceli, máš nejlepší paštiku široko daleko. Chtěl bych vidět ty vyvalený jelita, co na to vejrali:-) A Pýtrs, super čas, pamauju se, jak jsi mi na sraze na výletě lodí řikal, že čas pod 13 je tvuj velkej sen a cíl:-)
Kucí, paráda. Vynikající
musím uznat,že na to že jsme tu sedmu někdy ve čtvrtek vytáhli z kopřiv tak bylo srandy víc než hodně,ty lidi čuměli jako vrány když jsme to na start museli strkat a po každym sprintu jsem musel zavírat přední kapotu a občas i tu zadní :-) Časomíra snad pozná zlepšeníčko,vždyť jen IC mám za stěnou naprosto neofukovanej :-(
Kluci udělali jste mi radost,Kejlis nejvic,ukázalo se že novinka pod kapotou dává Coupéčku konečně to co potřebovalo!Jinak Marceli myslim si že sedma ještě určitě neřekla svý poslední slovo časomíře že:D
Marcelovo dědek sklidil spoustu smíchu a obdivu, kejlis překvapil, phob nemá s míchačkou o velikosti ALU disku ještě naladíno, tak uvidíme. Akce až na počasí paráda, nás Italů se tam sešlo dost, takže supr.
koukám že vydařený den :-) tak tedy gratulace Marcelovi a Kejlisovi... a když je tu na ráně tak poděkování Petrovi (Krosmen) za resuscitaci mého coupé - a díky Ti za vylepšený večer, docela zážitek :-)
Koukám pekelnej vítr!!!!Gratulece k časům.Sem rád že ty nemalý peníze byly dobře investovány a své ovoce donesly ihned :-) jen tak dále :-) btw u videí se sedmou sem uchcával smíchy.....