Hoškovice 27.6.2009

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    už jsem s Liborem mluvil - měl trable s maskou a pokud se tomuhle má říkat "problém" tak já se sedmou tam nemám vůůůbec co dělat. Škoda,musím počkat na jiné sprinty kde budou volnější pravidla
  • Honza
    no soused Ládik Ježků měl horký týden a dodělával přední část auta...
    ale vždyť Libor má motor jak má být ne? Co musel upravovat?
  • Honza
    no jako když dojedeš bez znalosti pravidel, tak tě snad pustěj...příště ne... Iceman proto myslím dostal vyjímku a pak musel honem rychle oddělávat, aby mohl jet další závod..ale iceman byl již registrovanej na DC..
    tady je to jasný, pokud dávají vyjímky tak porušují vlastní pravidla a tudíž jsou nekorektní spolek. [VOZIDLO:] Závodník se zavazuje, že vozidlo, kterým se účastní Závodu, je silničním vozidlem, které má kompletní karoserii a umístění motoru tak, jak odpovídá tovární výrobě daného vozidla, pravidlům a podmínkám provozu na pozemních komunikacích. Jednotlivé díly mohou být aerodynamicky upraveny a u vozidel se zadním křídlem může být při Závodu toto křídlo odňato. Pro jednotlivé komponenty vozidla platí v průběhu Závodu následující pravidla:
  • Lenoš20VTLE
    ve škodotkách maj motory taky hned za předníma sedačkama a jezděj
  • von Raven
    zkusil bych couvat :D
    už to vidím, pravidla jsou tedy jasná - NEJEDU, vypouštím!
  • Honza
    jestli tě pustěj to nevím, ale již umístěním motoru vzadu odporuješ jejich pravidlům...

hm přemejšlím že dorazím tipem.. jen v tom je malej háček..

z pátka na sobotu máme veledůležitou akci v rámci utužování kolektivu a dobrých vzdtahů mezi hasiči:), takže to bude ráno velmi náročné na spalování zbytkového alkoholu...
    to je Honzo veledůležitá informace, Martin by mě ubil tupou sekerou kdyby jsme tam jeli jen proto abychom se zase otočili a jeli zpět. Já mám auto ošklivý,ale pevnost má a brzdy vzhledem ke hmotnosti jsou pekelně dobrý. Co by se jim ještě nemuselo líbit?
  • Lenoš20VTLE
    a jitrnice tam nebude?
  • Honza
    Marceli, aby tě vůbec pustily na start... kluci z dragcupu si zakládaj na technickým stavu aut... takže tentokrát můžeš dostat vyjímku a příště stop...
  • Aladin
    uvidím jak na tom budu s časem,není to daleko
  • Lenoš20VTLE
    budu se snažit
  • Luxor
    2 Jan.: Jasný Honzo, je to hodnej kluk on Ti ho zresuscituje :-)
    mám v plánu jet, je to ještě v rozestavěnosti ale těch 400m by to mělo ujet :-) Tahač Pežot406SW + podvál to jistí! Hlavně ať je suchá dráha,jinak se může stát že na startu vyjedu a v zápětí se startem zase vrátím :-(
  • Jan Paukovic20VT
    To jsem zvjedavej plne duvjeruji Krosmenovym skusenostem a ze mu snad dalsi lidicky poskytnou vjeci na my auti samo odnas z klubu
  • Luxor
    Klid Honzo, trpělivost růže přináší... :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Kdybych mel us auto tak bych asi jel ale to nebude.
  • Luboš 8VT
    Další závod ze seriálu DRAG CUP,bude tam zase zastoupení italu tak doufám že někdo zase dorazí vid Leoši,ale Kejlis by mohl přijed taky potrápit kluky z ITC:D(Marčelo počítáme že dorazíš)

http://www.dragcup.com/zavod-detail/hoskovice/7/