Strážnice vol. 2-009

• Edrig
    Přišel jsem sice pozdě,ale přesto-je možná ještě chatka pro 3 osoby(z toho jedno dítě)?Pátek,sobota. Díky.
  • Rodriquez
    :-DDD jako vtip dobry... mi co musíme makat tak v 10h ještě makáme.... nejdřív v 15h, bych mohl někam cestovat..
  • Rodriquez
    Já určitě :-)
  • Edrig
    Strážnice za týden-kdo se tam objeví ?
  • Syky
    no taky jsem mel plany s karou,ale neni cas a co je hlavni ani penize...
  • Syky
    ten ztrati i kalhoty :D
  • Rodriquez
    Hymla: si je připni na opasek :)
  • Syky
    no predbezne bych to aj rad vedel jesatli si mam vzit treba volno v praci na patek.pokud si nevemu volno budu moct az tak kolem seste..pokud driv beru volno...
  • denisa
    Já přijedu určitě. V kolik hodin dáme sraz v pátek? :-)
  • Jelo
    Vím že se nějak přesunovalo datum,ale je tady tolik OT že to už asi nenajsu. Takže doufám že vznikne nějaký nový téma,kde už v názvu bude název akce a datum. Pokud budu jen trošku moct,tak určitě přijedu - ale asi zase jen na jeden den.
  • Syky
    tesim se :)
  • Edrig
    Lučina-výborně.Dobrý kemp "za větrem",dost chatek,přehrada v místě.Víno a slivovice po ruce.Do Strážnice kousek.Opravdu dobrá volba.Jako rodák z okolí určitě přijedu.
  • Syky
    To jsem zkousel jestli je spravne vychlazena!nejlepsi kamos je branik:-D samozrejme ho beru..asi dve plata:-)
  • Missicka
    Syky: Vtipnéééé... :o(((
  • Syky
    Rychle presunout datum:-D ja muzu kdykoliv krome zacatkem zari...klidne i to puvodni datum.jak rikam je mi to jedno. PS:misi pokud opravdu nebudes moct coz by byla skoda,tak pro kamosky a slivovicu si dojedu:-D
  • Missicka
    Alex: Tak za mě v tom případě ne.. :o((( Škoda, chtěla jsem naučit Sykyho pít slivovicu! :o))) Kurňa, tohle mě fakt štve!!! Bylo tam loni tááák dobře a letos bych dovezla i kámošky.. Hm.. A pár dalších coupátek.
  • Syky
    Me je jedno kdy to bude...
  • Missicka
    Nešel by raděj konec měsíce termínově?? Na 8.8.09 jdu na svatbu (a to ještě musím vymyslet, jak to zkloubit v praci) a 10.-16.8.09 jsem k nezastižení (dovolená). Ideální bylo to původní datum.
  • Janinka 2.0.16VT
    Marci a Alex: No asi stejně dřív dorazíte Vy sem .:)
  • Janinka 2.0.16VT
    Srpen ne ,musím se věnovat rodině a chystám se na druhou dovču .Tak někdy jindy a někde jinde .Moc si to užijte.
  • Martynnz
    Ok, tak já se pokusím někoho splašit a přijedu. (při nejhorším sám se stanem) :-)
  • Syky
    No toto?! Same zenske jako? BERU! :-D
  • Missicka
    Syky: Pro 4? Takže jsme akorát - ty, Denisa, Adél a já.. :o)))
  • Syky
    Denisa:jeee vsak ty to mas kousek za barakem :D
  • Syky
    Denisa:no chatky jsou pro ctyri jsem cetl a ja nikoho asi neberu,takze jsem sam...

PS:jestli se domluvime,klice od chatky mas na starosti ty,v trebici jsem je ztratil a musel jsem prvni vecer lozit oknem :)
  • Luis
    zdenini - takže auto na sračky? to máš štěstí žes přežil... to je velká škoda...měls krásný bílý kupaso
  • Martynnz
    Hihi, že bych taky přijel? Asi jooo!!!
  • marcin
    zdarec,ja by som prisiel tiez,ale prave tento vikend musim do nemecka:-(kurňa ale posnažim sa dojst asspon v sobotu,podvecer.budem spat v aute alebo podnim:-))))ako v třebiči:-)
  • denisa
    Já určitě přijedu. Ale asi se k někomu budu nastěhovat do chaty, ptž sama se bojím :-) Tak kdo má volno a nevadilo by, tak bych se přidala do počtu.
  • Rodriquez
    Takže taky jedu, beru si dovolenou... počítejte se mnou... jen nechci být na chatce sám, takže pokud nás bude málo tak si beru stan..
  • Syky
    KUVA to je skoda ze doktor ee :( ale tak urcite dovalim....takze chatka...
  • Dr.Ravic
    ahoj všichni,
    Strážnice možná bude, ale na 95% beze mě. organizovat ji nebudu stopro a učast je více jak nejistá...

ale myslím, že Alex se Spoachem ji udělají... takže veškerý dotazy na ně...
  • Missicka
    Dr.Ravic: Tome, jak to vypadá s datem?? červenec a půlku srpna mám v práci rozplánováno na dovču s kolegyní a do Strážnice chcem dojet i s mojí brigádnicí, tak si to musím vše včas zajistit! :o) Tak jak teda?? Zůstává to ten poslední víkend?? Nebo se to přesouvá kvůli Roťákovi?
  • Dr.Ravic
    Tlamo: přečipuju omezovač a nebudeš muset čekat:-)))
  • Tlama
    Dr....puvodně jsem chtěl jet s tebou po té dálnici...ale když mě nebaví furt na někoho čekat tak to asi neklapne-)))))))
  • Janinka 2.0.16VT
    Já to mám několik hjodinek cesty ale pokud bude volno jsem tam.
  • Gonzo
    Ja to mam tiez iba hodinku cesty, takze by som rad prisiel, len by bodlo vediet termin nech v praci vybavim volno:)
  • Dr.Ravic
    Jozef: takový kdyby byly všichni to by bylo SUPER...
    na datu se pracuje, nechci aby se to krylo s Rotákem, protože tam chce jet spousta lidí (i já), takže to upřesním...
    PS: doufám, že dojede víc lidí z čech, že nepojedu po D1 sám:-)
  • Jozef16VT
    Prídeme aj s bratom, na dátume nezáleží a kedže to máme len nejakých 15km do Strážnice, tak ak by bolo treba s niečím pomôcť, tak no problem.
  • Dr.Ravic
    Tak snad se nikde nestala chyba... taky chci jet na Rotákův sraz... ale to je prý o týden dřív... proto jsem to naplánoval na tenhle víkend... jestli jsem se spletl, tak to změním...
    PS: Tlamo, ja to vidím tak max. hodku, ne???:-)
  • Missicka
    Pokud bude chatka k mání snad by to mohlo vyjít. Ale nevím teda.. :o))) Po té minulé strážnici! :o))) No tak si napravím reputaci a první večer bych mohla snad vydržet dýl.. :o))))
  • Tlama
    miluju tyhle krátké vyjíždky.....460km...podle mapycz 5.6hodin jízdy...podle mě 4 hodky-)
  • POL 20VT
    Doktore, pokud budem ještě pojizdný tak určitě přiletíme.. :-)
  • Aljaška
    Hele to je zrovna ten víkend, co dělá Roťák Sraz Italskejch aut né? A v německu je taky sraz Italských aut. Sakra.
  • denisa
    Jinak kouzelná foto :-)
  • denisa
    Dr. Ravic:
    Teda teda, tady se někdo má dvě Coupééé :-) Jasně, pober je a přijeďte! Pokud to bude dobré jak říkáte tak se fakt moc těšííím!
  • Dr.Ravic
    Deni: nevleze... naštěstí mám 2 coupéčka...
    tak pohoda... vezmu i Gooda a ostatní stopaře... tenhle sraz bude jestě lepši jak ten loňskej...
  • denisa
    Dr.Ravic:
    A vleze se do zadu? :-))
  • Dr.Ravic
    Deni: přinejhorším ho vezmu jako stopaře:-)))
    ale sedět bude vzadu:-)
  • denisa
    The Timo:
    Tak já doufám, že to jednání dopadne dobře a přijdeš. Chápu, že to máš daleko, ale prostě by si mohl... :-)
  • Mertix
    a jaký překvapení?
  • denisa
    Já bych určitě přijela. Ještě nevím jestli na noc, ukázala bych se :-)
  • Syky
    nejedu...na takovych srazech mi ostatni alkoholici nici charakter :oP
  • Dr.Ravic
    spousta lidí se mě ptalo jestli budu dělat další ročník Strážnice a já říkal že ne, že moje stránky (www.fiatcoupe.webz.cz ) umřeli... nakonec mě ukecali a udělám to... tentokrát ne sám, ale za výrazné pomoci Alexe a Spouche...
    bude to takovej závěr sezony, víkend 28-30.8
    teprve řešíme podrobnosti, ale už teď můžu slíbit, že to bude stát za to, že bude pěkné počasí a že i letos určitě upadnu na hlavu... to je tradice:-)

PS: aktualizovat budu hned jak budu něco vědět...

PPS: už teď je naplánováné překvapení...