Třebíč - hodnocení a dojmy

• BigBen3
    Každopádně sraz bude, ať ho udělá Brano nebo někdo jiný. Přejme si, ať je to Braňo. Myslim, že když pár z nás zvedneme ty tlustý prdele a pomůžeme mu, ujme se toho (snad). Já za sebe řikám, že rád pomůžu, když mi kdo řekne, co mám dělat:-)
  • nocarret
    nějak to dopadne jsem zvědav jestli se najde další šílenec organizátor nebo zda se budeme modlit pravidelně po ránu směrem k Třebíči za Brana aby do toho ještě šel .-)
  • Brano20VT
    neviem kto bude organizovat zraz 2010 ale jedno viem iste že tam bude letisko !
  • Innocento
    Já chci taky poděkovat (i když pozdě) za skvělou organizaci srazu a tu atmošku. Bylo to super! Díky Brano!
  • Feki
    Goode tyve te ten kosmickej fotak stal vic nez cely auto ne?:D To musi bejt fakt delo..
  • Brano20VT
    Jelo z toho videa som na prášky :-(
  • Jelo
    Jen ještě dvě drobnosti.
    Taky doufám že se Brano nechá ukecat i za rok (nikdo jinej by to asi dokupy nedal - nebo zatím se tak teda nestalo).

1. pokud mi to někdo připomene( páč si za rok určitě nevzpomenu) - dovezu stativ pro kameramana !!!

2. se přimlouvám za organizaci při řazení na spanilku - hlasuju pro to aby se jelo podle barev.A hlavně pak podle nich stálo. Myslím že by to vypadalo o moc líp.
  • Dr.Ravic
    Luis: a byl totálně namol:-)
  • Luis
    syky - jsi zapoměl dodat že řidič nemá řidičský průkaz...
  • Syky
    jo je..na zadnim a zadnich bocnich atest je..ale na predni neni,sedaky,pasy,svetla,kola,vyfuk,podsviceni a a ridice atest neni :)
  • Syky
    co zadni,tam atesty jsou,ale co ty predni? :D
  • Syky
    a jeste..kde mate predni SPZ? :D
  • Mertix
    Ferry :))))
  • Syky
    Ferry:jeste ze se to neprihodilo na dalnici :D
  • BigBen3
    Té fotce nevěřte, Ravic mě půl hodiny přemlouval, ať ho vyfotim, že spí. Řikám ne a ne, prostě ne. Nakonec jsem se nechal překecat za svezení v bestii:-)
  • Dr.Ravic
    Bestie je prostě neuvěřitelně praktické auto...
    původně jsem měl zaplacenou chatku, ale tu mi zabavil Kejlis se ženou:-)
    jak jsem měl trošičku (opravdu malinko) popito, tak jsem nevěděl která blondýnka je moje:-)))
  • Aladin
    hodnocení srazu jedině kladné!!Vše bylo fajn,počasí akorát,alespon se člověk nepotil jako prase .-) Pitího dost..až moc a borovička která dokázela pěkně nakopnout.Dávám za 1.
  • Coupe73
    BRANO 20VT : neposlouchej a nevnímej blbý kecy a na kritiku se vykašli. Udělal jsi něco, co málokdo dokáže. A až někdo kdo kritizuje udělá sraz tak at potom kecá, ale to moc lidí neumí. Braňo, já před Tebou smekám a vím, že příští ročník opět uděláš, protože jestli to někdo umí, tak jsi to Ty !!!
    Coupe zdar a Braňovi zvlášť
  • Aljaška
    Mě se tento sraz moooc líbil, lepší ještě nikdy nebyl. A přesně, nejvíc keců maj stejně ti, co jezdí leda do pr...:-)Už teď se těším na příští srázek, a je mě jedno, zda bude v Třebíči, na Macháči nebo v Maďarsku!!! Jste prostě skvělí:-)
  • Simarik
    Brano já nikdy na lepším srazu nebyl, smekám před tebou ale ten panák na přivítanou mě zničil hned po příjezdu ;o)))
    Ale bylo to skvělí, děkuju...
  • Dr.Ravic
    Brano máš u mě stoprocentní respekt, sraz byl bez chyby atd atd at se neopakuju...
    však jsme se o tom bavili...
    udělám vše abych tě přemluvil a udělal jsi další ročník...
    před chvílí jsem fotky hodil na web maďarů, španělům a ještě to hodím kamarádům polákům...

PS: proč ti, co mají vždy ty nejdebilnější hlasy nikdy nikam nepřijeli???????
  • Syky
    ja nemam zadny negativ ohledne srazu...miluju takove akce a kor s takovyma fajn lidima,atmosferou atd atd...proste bomba...
  • Brano20VT
    Dakujem Vám priatelia za slová chvály aj za objektívnu kritiku . Akurát ma udivuje že sa ku zrazu vyjadruju ludia čo na nom neboli . Buduci rok si to Honzo možeš skusit v dnešnej dobe upiect z hovna tortu , pretože ja už na to serem . Čo sa týka mojho pohladu tak program bol zverejnený štvrt roku dopredu a nikto neprišiel s nejakým podnetom tak som myslel že vám to vyhovuje jak to je . Inak dakujem vám že ste dorazili v tak velkom počte , boli ste všetci skvelí , videa budem postupne pridávat . Peace a Coupe Zdar !
  • Jozef16VT
    Kondícia nieje moja silná stránka :-) ale nelutujem, že sme sa tam išli spolu pozrieť, ten výhlad stál zato
  • Janinka 2.0.16VT
    Jozef16VT:|Tak to je skvělé ,už teď se těším .Mějte se všichni moc fajn,byli jste naprosto suproví.
  • Jozef16VT
    Super zorganizované(díky Braňo!), perfektný ludia, krásne autá,nádherná spanilka, výborné pivo, dobrá kapela, okrem piatka parádne počasie, premňa bezkonkurenčne najlepšia akcia tohto roka. Radi sme sa stretli s tými, ktorých sme už poznali a radi sme spoznali ďalších členov klubu, snažil som sa s každým prehodiť aspoň zopár slov, alebo aspoň pozdraviť, ale pri tom množstve ľudí je možné že som na niekoho zabudol. Čo sa týka "skupinkovania", "rušenia nočného kľudu" a pre každého iného "štýlu" prežívania zrazu (chlast atď) tak v tom nevidím žiaden problém. Každý sa bavil tak ako sám chcel. Do budúcnosti ale nevidím problém v zraze spojenom so slalomom, šprintami a podobne a radi sa zasa zúčastníme. Odchádzali sme aj s bratom až úúúúúplne posledný o cca. 15:00 hod.

Janinka 2.0.16VT: čo sa dohodlo to platí :-)
  • BigBen3
    Znám ho. Je to takovej hajzlík, co se vždycky nachomejtne na nějaký autosraz a využije chvíle nepozornosti účastníků a sebere všechno, co se dá alespoň trochu zpeněžit...
  • Dr.Ravic
    nevíte náhodou kdo je tenhle pán???
    přijdu z obchodu a chybí mi rádio...
    jestli ho znáte tak mi na něj pošlete iniciálny ať ho můžu sejmout...
  • Honza
    nějak stárnu, ale takovejhle srázek příznivců aut by se mi asi nelíbil...zpít do němoty se můžu doma ve sklepě bez rizika...

oproti srazům f500/600, nebo FCC (fiat clasic cars) teda máme ještě co dohánět...
  • bobi
    Podla mna vsetko super. Brano respect! dobry napad je napr. ten slalom.
  • Coupe73
    Přidávám fotky
    http://fcps.rajce.idnes.cz/coupe_sraz_2009/
  • amadeus69
    Nám se sraz líbil moc a děkujeme tímto Branovi za tu odvahu to uspořádat :) Trošku nás v pátek štvalo počasí, ale sobota i neděle už to bylo bezchybné. Spanilka byla srdeční záležitost, pořád jsem musel koukat na tu nádheru. Kapelka hrála dobře, pivko bylo taky dobrý a i kemp byl na úžasném místě. Hlavní ale že jsme se zase víc poznali, i když ne všichni to prostě v tak velkém počtu nejde. Škoda jen, že se nedělala nějaká společná fotka všech účastníků. Příští sraz bude určitě zase o kus lepší, ale tenhle byl prostě SUPER!
  • Mertix
    Dr.Ravic jak dlouho ti bude trvat, než to nacpeš do každýho tematu?už to vidim po 3:)
  • Dr.Ravic
    su bez peněz:-)

• JardaITC
    Bejval bych byl jel až večer, ale fakt to nešlo, už v Třebíči na náměstí se mi motala hlava. Každopádně cesta podle autoatlasu z hrotovic byla prdel. Chtěl jsem to brát na Velké meziříčí a pak objížďka, takže sem jel stejně přes náměšť. P.S. cestou zpět jsem na skorovolné dálnici zbouchal BMW M3, pán za volantem uznale kýval:-D
  • Simarik
    njn hned po spanilce sem musel taky odjet a mooc mě to mrzelo (a ještě mě to nepřešlo)
  • Majkl
    Taky mi bylo divný, že Jarda zmizel zničehož nic... Přeju brzký uzdravení! Ale těch zmizelejch tam bylo víc. Bohužel cestou z Hrotovic nás pár aut dost bloudilo, a když jsme dojeli spousta lidí už v kempu nebyla :-(
  • Simarik
    Jardo, já musel taky dřív a bylo mi divný že sem tě už nenašel, neva příště :-)
  • BigBen3
    Jsem pozitivní člověk, takže sraz hodnotím velmi kladně, protože drtivá většina věcí byla supr. Nikdy jsem se ničeho podobného nezúčastnil, takže zážitek jak pro malého kluka. Spanilou jízdu nebudu komentovat,měl jsem husí kůži po celém těle. A když jsme dojeli na náměstí a začli tam ty auta štělovat vedle sebe... Rád bych se poznal s každym a zeptal se ho, jak k autu přišel a jaký radosti i strasti s nim prožil atd.,ale to zkrátka není možné.Přirozeně se první začnu bavit s lidma, který trošku znám z dřívější doby. Za mě bych také navrhoval, aby se na přištim srazu jen nechlastalo (i když proti tomu také nic nemám), ale mohlo by se uskutečnit sprintění či slalom nebo cosi podobného. Vše je na Branovi, takže pokud se do programu a zařizování zapojí víc lidí a s dostatečným předstihem, může to být jen lepší. Klidně zkusim taky něco zařídit. Takže tímto chci smeknout klobouk před Braněm, že to celé zmákl sám, což muselo stát pěkné nervy a taky pěkných pár peněz. Nechápu, že někdo řeší, že DVD stojí kilo a že jídla bylo málo. Je dost lidí, který nemaj ani jídlo a už vůbec ne coupé v sérii:-)Jednou větou se mi sraz vryl do paměti velmi hluboko a budu na něj vzpomínat jako na můj první. Opravdu zážitek, ale kurva "dopíče" nemám turbínu a to mě šíleně sere. Ale nebojte. BUDE!!!!!!
  • ales
    ještě,že sem dal Timo fotky, protože jediný co si pamatuju je "jubilejná dopíče"....:o))
  • JardaITC
    Sraz byl, fajn, ale odneslo to zdraví:-( V sobotu sem musel odjet dřív než jsem, chtěl - bylo mi zle, přes noc jsem nastydl v autě a horečka mě vylezla až na 39 a kus, tak se na mě nezlobte, že jsem odjel a ani sem se nerozloučil;-)
  • Dr.Ravic
    Marcel :-)
    škoda že jsem tě tam neviděl...
    Hymlo: co by to bylo za sraz, kdyby jsi neztratil klíče???:-)))
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    k tomu poznávání xichtů, my jsme před 3ma rokama nosili trička a na jednom rukávu jsme měli motorizaci a druhém Nicka z coupeklubu, ale i to zaniklo. bylo to ale fajn, nemuselo se používat univerzální hele vole ..., všichni se znali :-)
  • Lenoš20VTLE
    velký dík Branovi,nemělo to chybu
  • Janinka 2.0.16VT
    Před časem jsem založila tému fotky členů a to pro to aby se každý mohl podívat na nick a obličej-i když někteří pak stejně nejsou zas tak moc poznat-a aby tak poznal aspon pár loidí.Dost Vás své foto poslalo a já třeba díky tomu ,že am sem tam mrknu vím hodně lidiček.Takže nebojte se aktualizujte nebo kdo jste nedal a chcete tak foto dejte .I když to je jen obrázek ,mohou si ostatní hodně lidí pamatovat a snáze je pak poznat.Takžr hurá směle do toho.
  • Coupe73
    Ahoj všem, nejprve díky Braňovi a všem co dorazili. Spanilka byla obrovský zážitek. Souhlasím s nocarretem, že by se mohl udělat příště program, něco jako ten slalom, sprinty a podobně. Pak by jsme se semkli nejen na spanilé jízdě.
    Jinak to bylo perfektní.
  • Kejlis
    sraz výbornej,Brano díky!skvělý lidi,krásný auta,úplná spokojenost!!!
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    já tam byl jen chvíli takže můžu pochválit jen ten kemp, ten je super!!! Práce s organozací muselo být taky moře a tak Branovi pochvala!!!
  • Majkl
    Víceméně musím souhlasit s lukinem. Neznal jsem zpočátku vůbec nikoho, ale absolutně nebyl problém se s kýmkoli zakecat. Z lodi si toho moc nepamatuju, nějak jsem se zapovídal :-D jinak myslím, že to nebyl špatný nápad. Pak jak psal lukin to měla být spanilá jízda a ne závody. Bohužel jsem se mezi ty tzv. závodníky připletl, držel se v povzdálí a čekal kdy po výjezdu ze Třebíče konečně zastaví a počkají na ostatní. Nestalo se, a tak jsem to otočil zpět. Nicméně jsem už nikoho nenašel, jelikož plánovaná trasa byla jiná. Co se týče oběda myslím, že nejsme žádná smetánka, abychom museli obědvat dětské porce v drahém hotelu. Ohledně kapely mi jen vadilo to, že jsem neslyšel vlastního slova, což trošku vadilo v dalším prolamování jazykových bariér... Každopádně z celkového měřítka rozhodně spokojenost a skutečně nádherný pocit byl, když mě ráno namísto budíku vzbudilo 20V Turbo! :-)
  • Gonzo
    Tie menovky by neboli zle, ja som bol na stretku prvy krat a mal som dost problem si zapamatat a priradit nicky. Akurat Tima som spoznal aj bez zoznamenia:)

Dik Brano za organizaciu:)

par fotiek

http://gonzofoto.rajce.idnes.cz/Trebic_Coupe_Zraz/
  • Simarik
    takže příště cedulky s Nickem

jinak Timouší ... tys fotil na náměstí jen začátek ? dyť je na fotkách jen 10 aut :-D
  • Dave 1,8
    Brano-super akce,kdo nic podobnýho nepořádal nepochopí.Jediný co mi vadilo,ptát se každýho nick,abych věděl s kým se bavím.Díky tomu jsem se neseznámil s lidma který bych třeba rád poznal.
  • Jelo
    Brano - moc dík že jsi to zase dokázal !

Karle - díky že jsi přes své stránky umožnil tolika lidem prožít super víkend.
  • Dr.Ravic
    Lukin: uplne jsi me rozsekal s tím zpíváním... chlámu se tu nejvíc...
    a ted vážně, vím kdo to byl, promluvím si s ním a příště se to nebude opakovat...
    všem co jsem vzbudil se omlouvám, jen jsme vzpomínali na slovenskou hymnu, jestli si ji ještě pamatujeme... o jinejch písních nevím a co si nepamatuju to se nestalo:-)
  • lukin20VT
    Ahoj. Musim take podekovat Branovi protoze moc dobre vim jak tezky je zorganizovat podobnou akci. V loni byla dana latka hodne vysoko a myslim ze po letosku je o hodne vyssi. Takze Brano moc diky za super weekend. S tim seznamovanim je to proste na kazdym kdo se chce seznamit tak se seznami neni se ceho bat, prece jenom se mezi sebou nereme jinak a vzdy je si o cem povidak. Ke komukoliv jsme prisel tak sem si mel co rict. Skoda toho patecniho pocasi ale za to nikdo nemuze ale sobata a nedele krasa. Spanilka luxus maximalni :) jen skoda ze jsme se pak nejak nedopatrenim trhli a ja nebyl u toho obchodniho centra. Pro priste by bylo mozna si uvedomit ze nejsme na zavodech ale na spanile jizde. A po vymotani se s centra nebo slozitejsich ulici pockat ale je to tezly proste 60 aut je uz masakr :)
    Kapela: nejdriv jsme nevedel co si mam myslet ale jako celek musim uznat ze byli dobri. Nikdy se neda zavdecit vsem a Olympiky by jsme asi za ty prachy neukecali :)
    Pak musim pochvalit pevecke projevi nekterych nasich ucastniku ktere me v noci docela pobavili :) Jejich zajimavy podani a remixi znamych ceskych a slovenskych pisnicek byly super :D i uprava textu :D :D :D Toto proste k zabave patri a nejeli jsme si tam odpocinout ale poradne se odreagovat a uzit si to a taky hned po prvnim pozadani o preruseni jejich peveckeho cisla se vse v klidu ukoncilo takze v tom problem nebyl. Jen si myslim ze nocni turovani motoru uz k zabave moc nepatri. Ale to je muj nazor.
    Takze shrnuti SUPER AKCE SPOKOJENOST !!!
    Skoda te spolecne fotky... tak priste a treba s vice Coupe :)

PS: navic uz vim co to znamena kosa jak v rusku :) (ta noc z patku me zaskocila)

Uz se tesim na dalsi, rad sem Vas poznal
  • Janinka 2.0.16VT
    http://janinka1958.rajce.idnes.cz/025_-_Sraz_coupe _Hatrvikovice_cerven_2009/
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak co se týče celého srazu ,za nás jedním slovem bomba.Organizování Branem stejně jako vloni na jedničku.Výborně jsme se pobavili,pokecala jsem se spoustou lidí a všechny jsem moc ráda viděla a ty co jsem neznala tak ráda poznala.Sice je pravda ,že se třeba tvoří skupinky a někdo si může připadat sám ,ale když někoho neznám a chci se s ním poznat prostě jdu a začnu s ním mluvit .Moc ráda jsem se potkala se všemi,pobavila jsem se skvěle,popila jsem se super partou ze Slovenska -Bobi a spol.Domluvili jsme si také několik setkání tak doufám ,že se uskuteční-víte ,že?Dr.Ravic,Wendýsek ,Syky ,Slováci atd.atd.Takže za nás bomba sraz a doufám ,že ten další bude stejně super .Brano díky a Vám všem ,kteří jste super a jste stejní šílenci jako játaké dík za přátelství a pohodičku..
  • Aljaška
    Mám kladné dojmy.Poznala jsem spoustu nových lidí. Jen se teda omlouvám, ale stejně u některých si nedovedu přiřadit osobu a auto k sobě:-)
    O tom, že tam někdo v noci hrál ani nevím:-) Joo a coupé od chlapa Coupé 20VT je super placka oproti ostatním žluťasům:-) Vím, že je i snížené, dívala jsem se, ale ta černá střecha to pěkně " připlácla" k zemi. Bylo todost vidět i za jízdy, když jel mezi jinýma žlutýma:-)
    V pátek jsem teda šla spát brzy, ale v sobotu jsem vydrželáááá:-)

spanilka paráda!!!Velké díky Braňovi!!
  • marcin
    tak vass tu zdravim,v prvom rade poklona Braňovy za organizaciu,zabaval som sa super az na dnesnu cestu domov,lebo ist s pol promyle je adrenalin sam o sebe.spoznal som kopu skvelych ludi,ani si nepamätam vsetkych mena:-)no potom co som popil sa mi dufam nebudete čudovat:-)spanilka bola super,dufam ze na buduce nas bude este viac,este som mylel ze bude nejaka spolocna fotka,s coupeckama,ale nevadi snad na buduce:-)extra podakovanie mam pre Hymlu ze si zomnov vipil ruma,Syky na nabuduce ta uz rum neminie,a ospravedlnenie vsetkym ked sme ich poslednu noc budili pri našom pokeci:-)takze COUPE zdar!!!
  • Tlama
    Brano díky.....není jednoduché přinutit lidi k tomu či onu...ale jinak stejně jako loni super, spanilka balada pro oči -)) i uši -)), chlastu bylo taky dost..že dr???-)))) a lidí jsme poznali zase o trochu více než loni.....škoda že sme nebyli schopný udělat kloudnou společnou fotku protože kdy se nám naskytne dát do kupy 60 coupe??.....tak aspon malá ukázka krásy našich autí
  • Simarik
    tak za mě, pokec super, lidi mooc fajne ale času málo, poznal sem jen hrstku nových lidí i když sem se snažil být všude aspoň chvilku,...

hodnocení: kemp parádní,akorát my s nízkým podvozkem sme trpěli víc než auto, a chatek mohlo být více (děkuji ještě jednou Kotymu i jeho spolujezdci za místečko v chatce)

fiátci byli pěkný a nebudu říkat kdo měl hezčí, každý má jiné prostředky, já se často chodim pást když si udělám radost :o)

spanilka byla nejkrásnější zážitek dne,víkendu,měsíce i roku ... co dodat, palec nahoru a díky

jen ten oběd musim taky trochu zkritizovat, měl sem hlad...

plavba lodí nevyšla kvůli počasí, ale to neva, na lodi bylo první seznamování :-)

Celkové hodnocení: 99% a příště jedu zase !!!
  • Koty
    Mě se sraz libil, velká účast, spanilka super...díky Brano za organizaci

Jen mi vadily ty cesty v okolí, hruza :-(

Ale celkově super!
  • Dr.Ravic
    Sraz byl parádní, díky moc Braňo...
    užil jsem si na stoprocent a s kým jsem chtěl pokecat s tím jsem pokecal...
    kritizovat umí každej, pochválit málokdo...
    PS: jenom mě štvalo, že ta prošedivělá děvka nechtěla chlastat:-))))
    PPS: co se týče těch peněz: já vyhrál ve sportce, takže to neřeším:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak já to shrnu za sebe ještě jednou:
    spanilá jízda: dokonalá...
    společná zábava typu nohejbal: nic se nekonalo, pokud nebudu počítat společné 2 dení lití do bezvědomí :-D
    navázání kontaktů: slabé...
    kapela: nebyl to muj žánr, ale pohoda.
    plavba lodí: nuda, spal jsem :-D
    oběd: dobrej, ale za ty prachy toho bylo málo...
    co mě trochu znechutilo, jak někdo si myslí že je lepší člověk, jen proto, že do coupe sype statisíce... já si na coupe kupuju všechno za těžce vydřený prachy, a to jak kdo zachází se svym coupe je každého věc a nemusí ho hned ta smetánka odsuzovat, jak se to k autu chová atd... prostě někteří jsme mladí a coupe máme na kravení...
    celkově: čekal jsem víc, ale bylo to fajn.

PS: někteří jsou docela nekompromisní... já taky neběhal z chatky a nenadával ve 2 ráno, že tam lidi startujou auta aby si zatopili, nebo že tam někdo dělá do rána bordel... a když si pak někdo pustí nahlas radio, tak se musí odstěhovat do prostředka louky jak do karantény, protože najednou to někomu strašně vadí... pokud pojedete na TIESTA na koncert a bude se vám chtít spát, tak taky kvůli vám nezeslabí repráky, nebo nepřeruší koncert... buďte příště víc tolerantní, byli jsme v kempu, kde by právě ta zábava měla být volnější...
  • nocarret
    Je tu sice témat k Třebíčí jak nas... ale rád bych aby se diskuse o tom kdo s kym kde jak a proč .-) vedla na jednom místě ať v tom není bordel a nemusíme prolézat všechna témata.

Takže čistě za mě. Především díky Branovi za organizaci, muselo to dát hroznou fušku to spískat, hlavně pak v sobotu ráno .-)).

Nechci rozebírat kolik nás bylo, kdo přijel, nepřijel nebo slíbil, to je každého věc, spíš bych se chtěl vyjádřit k celkové atmosféře na srazu. Pravdou je že po příjezdu se utvořliy skupinky lidí co se mezi sebou znají a více méně spolu strávili celý víkend, tak už to prostě je lidi vyhledávají ty co se mezi sebou znají. Nicméně třeba já jsem za celý víkend každou tu skupinku navštívil, pokecal a paráda, výjimkou jsou Maďaři ty sem jen zdravil .-) A myslím že tak by to mělo být, nedovedu si představit že sedíme někde u stolu a probíhá představovačka já jsem ten a ten atd. když je nás 60 aut, to by se každej unudil. Důležitý je že když přijde společná aktivita jako třeba spanilka tak táhnou všichni za jedno lano a o tom to je.

Na závěr bych rád předeslal že sraz 2010 bych viděl rád v trošku alespoň trošku jiném stylu vymyslet něco aby se zůčastnili všichni třeba slalom na letišti, do toho může jít každý nebo co já vím můřeme házet alternátorem na dálku....prostě se mi nechce 2 dny jenom chlastat i když proti tomu nic nemám.