Tak kdo na sraz coupe nejede

• Aljaška
    v pátek na střídačku pršelo nebo svítilo slunko, ale sobota a neděle byla nádherná.
  • Sonny
    Taky tam nejsem :-( Motor venku, vykradené auto atd.atd. :-(( A tak sem se těšil.
  • denisa
    Taky ne - práce a hlavně škola.
  • Luigi 16VT
    Tak se taky bohužel přidávám ... stavba a sraz průmky po 20 letech :-((
  • Missicka
    Já taky nejedu.. Ještě jsem uvažovala o sobotě, aspoň.. Ale taky nee.. :o( Bohužel - v první řadě je překážkou práce a to velkou. :o(
  • Luis
    bohužel...
  • BigBen3
    Já měl překážek nespočetně a důvodů říct: Nejde jakbysmet,ale všem jsem řekl,že jedu, ať se zaříděj. A zařídili...:-))
  • Syky
    Hanzz20VT:kuva ja chtel ostubovatdetaiolne tvoje kola :( beeee :,o(
  • Hanzz20VT
    taky ne,soráč:-))
  • Syky
    to jsou kecy :D
  • Denis 1,9 JTD:(
    já nejedu nikam, nemám olej v motoru a prý to vadí...
  • Giallo 1,8
    Taky nejedu - bohužel (pracovní a rodinné povinnnosti). Vloni to bylo super a letos to bude asi dvojnásobně super (podle počtu účastníků), takže je mi to dvojnásobně líto :o(
  • Britka
    Já také ne..ikdyž bych mooooc ráda :-( minule to bylo fajn...
  • Bekr
    Taky nějak nevyšlo už podruhé :(Autí vypovědělo službu a musí se servisovat,to je jak naschvál :(
  • Jan Paukovic20VT
    Ale jinac me to moc sere auto celkem v pohode i nejaky ty many by nebyl snad problem a musim tvrdnout v praci nojo ale nekdo musi budovat tu nasi demokraciji kdys vy tam budete radit.
  • Jan Paukovic20VT
    Ja vym vzdyt ty jsi takovej jemnej tvorecek od kteryho by to ani nikdo necekal.Ale bouzel ani letos my tonevyslo co se da delat budu se tedy tesit na vase fotky na foru.
  • Aljaška
    Honzo já neříkám, že se mě nelíbí, a ten kamarád ho teď koupil, jemu nic za zlé nemám:-) Neboj nebudu mu nadávat a ani ho nebudu zabíjet:-)
  • Jan Paukovic20VT
    Tak mam v sobotu nocni a bouzel jsem nenasel zadnyho kolegu kterej by zame sel na nocku tot zaprve pak mam dalsi 2 kamose ktery maj nove coupe, 1 ho ma na delsi dobu ve spravce a protoze jsou to brachove tak jeden bez druhyho tam jet nechce a ten bez coupe by tam jinym nes coupe nejel jo a to jedno coupe je to byli co se Alusce tan neliby tak to by tet Aluska stejne nerada videla.
  • ales
    moje přítelkyně..,doufam,že nepojede s BMW do Blatny :o))
  • Aljaška
    Taky mě zajímá proč Honza nejede a jede raději Blatnou:-(
  • Mertix
    mě do toho vlezlo Chorvatsko:(musel sem si přehodit dovču, tak sem o víkendu v práci...
  • Jan Paukovic20VT
    Tak koukam vsichni jedou na coupe sraz tak kdopak nejede at vym kdo bude jinde jak ja ja jedu na tuning sraz do Blatny.