Autosalon Brno 2009

• Simarik
    fekino pouta sou prej na vikend moje, tak se pak dohodneme, Iluš jedu sám ;o)
  • Aljaška
    Fekouši ať kámoška použije pásek:-)) jinak já už nevím kde jsem je objednávala,v nějakým sexshopu:-) Brala jsem tam několikatery ještě kámoškám:-)
  • Feki
    Ilonko kdepak se daj sehnat ty pouta co mas na volantu???:D Kamoska je shani...;)
  • Aladin
    Ilonko neboj,rádio v autě nemam,takže tentokrát chtít proud nebudu .-)jinak hostesky v Brně - moooc špatný,všechny hrozně hubené bez tvarů... :-(((
  • marcin
    Aljaško,aj ja som bol pri tvojom autičku a zasse som ta tam nikde nevidel ako aj vo vyškove,som si chcel s niekym pokecat co ma coupatko,tak snad na zraze to uz vyjde :-)))
  • Simarik
    škoda že neměla na zadku nejtek rozbitej. bymohla leštit až na plech :o))
  • DooM 20VTLE
    jj byla pres ulicku od vas. lestila zadeckem XJ220ku :)
  • Aljaška
    no týý woe ta byla vedle nás, namyšlená píí.... a vůbec všichni od Jaguárů byli hnuuus namyšlenůůůs:-)
  • DooM 20VTLE
    Bluestorm: ty vole ty jsis nejak spletl akci ne? Misto aut fotit jen slecny ze se nestydis! Jinak koukam tuhle nemas asi co? :)
  • DooM 20VTLE
    Luis: ok poslu
  • Simarik
    klobouk sem koupil a jede se mnou :o)
  • Aljaška
    Aladin klobouk snesu, ale jestli po mě zase budeš ve 4 ráno řvát, že chceš proud, ať nastartuju, tak tě vlastnoručně zabiju:-)
  • Aljaška
    týý woe já zapoměla na Liborkáá a já věděla, že jsem na někoho zapoměláá, Liborku Liborku velice se omlouvám, já už budu hodnáá:-))
  • Aladin
    to budem zase vypadat :-))
  • Libor(WoLFMAN)
    to Ilonkaaa: a ja jsem vosk? :o))
  • Aljaška
    jejdáá ještě Parazííít tam býýl:-)
  • Aljaška
    Lidičkýýýý moc ráda jsem Vás viděla a moooc ráda jsem poznala Ew. Ta zapadne, je správně švihlá. Děkuju. Pokecala jsem s Ew, Doomem,Aladinem, The Timem, Silmarikem a Elfem:-) Díky za společnost:-) Týý woe já mám v tom klobouku šlehu:-)
    Jinak klobouky sebou na sraz!! :-)
  • Soukros
    Brano a ty až odkud jsi?Já myslel, že coupe tady v okolí má jenom Ilonka.
  • Soukros
    Hej Brano to je super hele jak jsem pojedeš tak napiš a stavíš se i u nás do sklepa a vem po cestě i Aljašku a pár lidí. Jinak coupe jsi tu neviděl protože, si pro něho teprve k Patrikovy pojedu.
  • Soukros
    Mno jasný Anetka je můj ročník spolužačka ze základky
  • Brano20VT
    jé to je náhoda ja jazdím do Bořetic každých 14 dní pre víno do vinné sklepy Roztoky a ešte som tam coupe nevidel
  • BigBen3
    Ta Barchetta je maso, a taky jsem překvapenej z toho TT Rs, vůbec se to s první generací TT nedá srovnat. Moc dobrá kára.
    Soukros: Ty bydlíš v Bořeticích? A zná Springerovic rodinu?
  • Luis
    doome - prosím pošli mi na maila tu fotku žlutého lamba...vypada skvele... díky moc
  • Soukros
    Hej Ilonko neni to ta Katy která občas jezdí sem do Bořetic jak bydlím, jak ses na mi minule ptala?
  • DooM 20VTLE
    Tak autosalon byl fajn. Pokecal jsem si tam i s Ilonkou. Skoda ze tam byla tak mala ucast automobilek.
  • DooM 20VTLE
    .
  • DooM 20VTLE
    .
  • DooM 20VTLE
    .
  • DooM 20VTLE
    .
  • DooM 20VTLE
    .
  • DooM 20VTLE
    .
  • DooM 20VTLE
    .
  • Simarik
    jedu zítra :o)
  • Jelo
    Ilčo - dnes jsem tam byl a ty nikde. Auto moc pěkný - na to už jsme zvyklí , ale co ten zadní stěrač ??!!!! :))

• Aljaška
    jj Barchetta, zítra nafotím. Je doost vostrá:-)
  • Dr.Ravic
    aljaška: to oranžový vedle tebe je Barchetta? vypadá zajímavě...
  • Aljaška
    jasnýý, Kráčmera nemůže chybět:-) jsem ji do toho taky navezla:-) celou sobotu tam bude se mnou:-)
  • Aljaška
    Kamarádka tam dovezla Punto:-)
  • Aljaška
    Coupé už je nachystaný:-)
  • DooM 20VTLE
    parada
  • Aljaška
    Doom já tam budu v pátek na tu párty:-)
  • Aladin
    jedu až v sobotu
  • DooM 20VTLE
    tak nakonec dorazim v patek v tech 18:00. podkam se tam s nekym ? :)
  • Aljaška
    Takže štafle sebou jooo:-)
  • DooM 20VTLE
    predbezne tam budu v sobotu rano. Se zastavim :)
  • Aljaška
    Tak nebudem v P, ale v Z, bezva, hned u hasičů, sanitek a policajtů, joo to je dobrej nápad dát natuněný káry k polišům:-)
  • Aljaška
    nee nespletla. Ono 5.6. je pro novináře a až potom je večerní párty pro všechny, páč se otvírá nový pavilon pro veřejnost a od soboty 6.6. to je normálně pro veřejnost. Celý týden tam budu mít auto a koukám na vstupní průkaz.
    Tady jsem to okopírovala ze stránek BVV:
    AUTOSALON BRNO 2009
    Pro veřejnost otevřen od soboty 6. 6. 2009 do čtvrtka 11. 6. 2009 (denně od 9.00 do 18.00 h, poslední den pouze do 17.00 h.)
    Pátek 5. 6. 2009 je určen pro novináře a odborníky.
    V pátek 5. 6. 2009 bude od 18.00 do 23.00 h otevřen areál pro širokou veřejnost v rámci programu Autosalon Night
  • nocarret
    to sis asi spletla datum né?!?!
  • Aljaška
    Od 6.-11.6 bude v Brně Autosalon. V pátek 5.6. Bude v 18.hod slavnostní otevření pavilonu P. Vztup i vjezd je ZDARMA. Akce bude cca do 23.hodin. Doprovodný program a výhled na finále Ohňostrojů. Jinak zrovna v P by mělo stát i pár upravených aut.
    JInak celou sobotu tam budu, tak kdo máte v plánu přijet, stavte se na kus řeči:-)