Východ -> Třebíč

• Simarik
    ještě chvíli musí ;o) ale už se těšim na test 1,6b !!!
  • Lenoš20VTLE
    máš velký turbo a jezdíš s tím jak šnek?
  • Simarik
    No vypadá to že jedeme Já, Fekina, Lenoš a kdo by se chtěl přidat a do pátku nenapsal ať se mi ozve na mob 739447702. Jinak až se sjedeme všichni 3 tak odjezd z Mejta :o)
  • Lenoš20VTLE
    Gůde,tam budeš brzo,kemp bude ještě zavřenej
  • Feki
    Ja tam budu na domluvenejch 12:30
  • Feki
    Chtelo by to ale napsat kdo presne teda jede..Sraz je teda na tom parkovisti v Mejte.
  • Lenoš20VTLE
    jo
  • Simarik
    jedu přímo, takže až v mejtě a vidim to cca na 12:30 co vy na to ?
  • Feki
    OK taky souhlas..Simaku to bys jel kolem nas nebo nejak primo z HK?Ja ze to budu mit asi jednodussi jet primo od nas smer chocen..A jesi nejedes kolem,sejdem se az v Mejte..
  • Lenoš20VTLE
    to by šlo a v
    kolik
  • Simarik
    na benzinu se nevejdeme ani 2, je to jen bouda. koukněte na ten odkaz, je to parkoviště, to by šlo
  • Simarik
    http://www.mapy.cz/#x=137051632@y=135489968@z=16@mm=PFh@ax=137052512@ay=135490288@at=Sraz@ad=srazov%C3%A9%20m%C3%ADsto@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll):50%C2%B012%E2%80%B233.23%E2%80%B3N%2015%C2%B049%E2%80%B257.97%E2%80%B3E%3Eti%C5%A1nov%3Eobec%20T%C5%99eb%C3%AD%C4%8D,%20okres%20T%C5%99eb%C3%AD%C4%8D
  • Lenoš20VTLE
    tak na benzině,ta je po směru
  • Simarik
    jj mejto je fajn. máš nějakej oblíbenej plac ?
  • Lenoš20VTLE
    tak se sejdem v Mejtě nebo kde?
  • Simarik
    já už na trasu koukal a stačí jet směr Brno od HK a před Brnem to ohneme na třebíč. cajk
  • Feki
    Jeej panove dyt mate gpsky ne?Tam musej bejt neco jako nahradni trasy ne?Kdyby si mi Simi rekl v jakym useku je ta silnice ko tak to zkusim zjistit..Nebo to posunout komplete cely trochu na vychod a vyjet nekde u brna a pak jet kolmo do trebice..Aby to ae nebylo zas + 200km..:D Jinak souhlas,moje kola dostavaj taky porat kourit a zaslouzily by si trosku lepsi cestu..
  • Simarik
    noo to joo ale pro tank, jel sem tam teď 2x s SUV, do Třebíče bych měl kola hranatý,auto bez nárazníků a prahů a dál nebudu pokračovat ! :-)
  • Lenoš20VTLE
    na Žďár,to je ideální cesta
  • Simarik
    kde by vám všem vyhovoval sraz ? vzhledem ke stavu silnice musíme po brněnský, po klasický trase přes Žďár a Ždírec bych si urval vanu (asi všichni) !
  • Simarik
    budeme jedině rádi, tvoje sem ještě neviděl !
  • Aladin
    pokusím se připojit,pokud vše půjde podle plánu
  • Simarik
    doporučuju parkoviště pod Hypernovou a místo setkání hned vedle vstupu do LukaBowlingu
  • Lenoš20VTLE
    to by šlo,akorát Pardubice neznám
  • Simarik
    zatím sme se bavili o cca 13h v PCE
  • Lenoš20VTLE
    tak napište přesně v kolik,zkusím se přizpůsobit
  • Simarik
    HK-PCE-CHRUDIM-ŽDÍREC-ŽĎÁR-KŘIŽANOV-TŘEBÍČ toť naše předpokládaná trasa, můžeme dát scuka kdekoli :-)
  • JohnyXX
    Feki kdybych jel tamtudy jak myslíš tak bych si tak o 20 - 30 kiláků zajel - pro mě le lepší jet na Brno a v Lipůvce odboči na Tišnov
  • Feki
    JohnyXX: Jestli pojedem tak jak myslim a jestli pojedes tak jak myslim:) tak se budem krizovat v ,,Zdirec n. Doubr.´´-viz mapy.cz tak bysme mohli mozna dat scuka tam ne?Simi co ty na to?Nazory,ohlasy,nebo fuck..Sem s tim...
  • JohnyXX
    no jestli pojedete přes Svitavy tak se přidám ;)
  • Feki
    To vypada ze asi jedem sami...No jinak Gooddeath jedes na 100%?A vy co mate turbinku-plati pro Simarika :D tak jedem pomalu(vuci tem co maji petival bez turba a niz..:))
  • Simarik
    Ahoj východočeši. Kdo pojede v pátek lehce po obědě ? Sraz vidíme buď PCE nebo někde poblíž. Zatím jedeme Simarik, Feki, Gooddeath. Kdo se přidá ?