Jižní Motava a Slovensko-klubový sraz

• Jozef16VT
    Všetko platí ako sa dohodlo. Píšem si tvoje číslo Gonzo, tu je moje, keď by bol nejaký problém +421903530579.
  • Syky
    vyjizdim tak o pul pate..neuz kdesi cosi..lod bohuzel nestihnem :(
  • Aljaška
    já v 11.30 budu na Agipce:-)Mno budu tam už dřív:-)
  • Gonzo
    Tak dufam ze vsetko plati ako sa dohodlo.

Zajtra o 11:00 u Janickov bude moje modre coupe. Dufam ze niekto poznate cestu na stretko, nechcelo sa mi to moc studovat, kazdopadne mapu pre istotu zoberiem:) Cislo na mna keby nieco +421907890368.

Tesim sa:)
  • Libor(WoLFMAN)
    jj, druhy sraz (u Brna) je ve 12h na Shellce u Popuvek. Souradnice Loc: 49°10'58.292"N, 16°28'43.042"E
    a mapy: http://www.mapy.cz/#x=137843328@y=132767552@z=14@mm=ZP
  • Aljaška
    Matesíí první sraz je na Agipce na D2 v 11.30 hod. Tam budu já a Slováci, taky to máte po cestě ne? A další sraz je na D1 na Shellce u Popůvek nebo co to je:-)
  • Aljaška
    na té benzince dáme sraz všicni:-)
  • marcin
    Libore(WoLFMAN):ja idem tiez v piatok z brna,takze sa mozeme pockat na tej benzinke,ak ju nepresvihnem:-)))
  • Aljaška
    já vím, že jsou od Břeclavi, jinak jestli jede Petra nevím, ale Matess říkal, že by jel. Však od Brna pojedeš s náma, tak o co jde:-)
  • Libor(WoLFMAN)
    Doom nejede a Petra s Matessem jsou od Breclavi. Takze to vypada ze v patek z Brna jedu jen ja :o)
  • Aljaška
    já tam v 11.30 budu a když tak prostě počkám:-) Stoupnu si za benzinku, tam je víc místa k stání:-)
  • Gonzo
    Suhlasim s tym ze o 11tej u Janickov a potom 11:30 na AGIPke, ak sa to teda stiha:)
  • bobi
    O 11:00 u Janickov plati. Pojdem si povymetat bordel z auta a trosku to splachnut a o jedenastej som ready. :-)
  • Aljaška
    to má být odkud?
    Od Hustopečí u Brna, tam najíždím na D2.
  • Jelo
    Já jedu z Brna až v sobotu ráno. Giallo taky.
  • Aljaška
    joo tak nějak by to šlooo, jinak z Brna je dost lidí ne? Ty Libore a Doom tam budete ne? Ještě Petra a Mates-nebo jak se kurňa jmenujou, no prostě tmyvý coupé s rozřezanou kapotou a magor co koupil auto a z bazaru přijel na Uh:-)))S něma taky počítám, tak uvidíme.
  • Libor(WoLFMAN)
    kdo jede dalsi z Brna?
    to budu cekat na Ilonu a kluky z SK sám na Shellce u okruhu? Vidim to kolem 12te budete v Brne, ze?
  • Aljaška
    ok, mě je čas jedno, mám volno.Každopádně se k vám připojím a za Brnem nabereme další:-)
  • Jozef16VT
    Ilonka, pokial pôjdeme o 11.00 z Kútov(resp.motorest u Janíčkov) tak o 11.30 by sme mohli byť na tej AGIP-ke ako si písala. Počkáme ale aj na vyjadrenie Bobiho, resp. Gonza.
  • Aljaška
    Kluci ze Slovenka,kdy budete cca na hranicích?? Aby jsme dali ten čas nějak dokupy.
  • bobi
    To je ono. Je to vidiet z dialnice po lavej strane.
  • Gonzo
    http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d& ;saddr=&daddr=48.637838,17.00013&hl=sk&geocode=&mra=mi&mrsp=0&sz=17&sll=48.637333,17.000334&sspn=0.004892,0.009656&ie=UTF8&ll=48.637999,17.00013&spn=0.004892,0.009656&t=h&z=17

toto?
  • bobi
    moze byt.
  • Jozef16VT
    Ja s bráchom sa pridáme určite :-) Môžeme sa stretnúť u Janíčkov(motorest pri dialnici) a potom to strihneme cez Kúty na Břeclav, tak ako minulý rok.
  • Gonzo
    bobi, ok, o 11:00 v Kutoch moze byt...kde tam?
  • bobi
    Tak tak, aj tak by som si cele dopoludnie chutil na pivo. Nema cenu vyckavat.
    t.z. okolo 11:00 odchod z Kutov. ..... cca 12:00 v Brne Kto sa prida?? :-))
  • Jozef16VT
    Radšej skôr ako neskoro :-)
  • Aljaška
    ajoo, to ani nevím,v pátek v 17 bude parník?? tak ono je to kousek, za hodinku jsme tam:-) tak ve 14hod?? Pro ty co neví, to jsou dvě hodiny odpoledne:-)
  • Brano20VT
    o 17 00 bude parník , tak aby ste tam boli !
  • Aljaška
    počkám, co kluci já bych to viděla nejdřív ve tři, první tam být nemusím:-)
  • bobi
    Tak navrhni cas. Nerad chodim medzi poslednyma. Nemam problem sa prisposobit.
  • Aljaška
    Na Slovenský bráchy počkám na Agipce na D2, je to DRUHÁ benzinka od hranic, teda myslím. První je Shell. Agip je taky na obou stranách dálnice. KOlem oběda, není to kapánek brzo???
  • bobi
    Navrhujem na Schellke niekedy okolo obeda. co vy na to?
  • Libor(WoLFMAN)
    tak tak... jedeme uz v patek primo z Brna, takze muzeme na lidi co pojedou od slovenska pockat treba na Shellce u okruhu jako v loni. Cas se prizpusobim, zalezi v kolik dojedete...
  • Syky
    jedu taky..minule jsem vas nestihl mylsim ze jste cekali na shellce,snad letos to stihnu...vyjizdim z otrokovic u Zlina...
  • Jozef16VT
    Tak ako napísal Bobi, nemáme problém ísť kedykoľvek.
  • bobi
    Slovaci - kto pojde po dialnici na Brno, mozme dat maly predspich u nas v Kutoch (posledna dedina pred hranicou)
  • bobi
    Jozef 16VT, jeho bracha a ja pojdeme. Este doladime cas a je to.
  • Tlama
    jo čekej nás...kolem 15 hodiny-)))
  • Gonzo
    To je ako prva pumpa za hranicami? :) Ja pojdem uz v piatok...no ale cas, hmm, neviem, mam dovolenku cely den takze ako to vyhovuje ostatnym:) V kazdom pripade by som rad isiel s niekym, nech zbytocne nebludim, vzhladom na to pomylene GPS v mojej hlave:)
  • Aljaška
    Tak cooo ogaři, kdo jedete už v pátek a v kolik? Předběžně jedu já, Doom a Wolfman, kdo se přidá? Platí to i pro Slováky. Můžu počkat za hranicama na D2 na Agipce:-)