Ani ne tak chlastačka, ale rozloučení se a mini sraz coupé

• Dr.Ravic
    já dojet chtěl, ale bez coupé jsem nebyl vpuštěn:-))))
  • Luxor
    no já to taky moc nevidím :-) teď jsem se probral po dvoudenní oslavě svejch narozek a nejsem moc použitelnej na nic :-)
  • BigBen3
    Kdo přijede, nechť pošle text ve formě sms obsahem počtu kusů a aut....774 177464
  • BigBen3
    Boris: Tak opíjet se zrovna nehystáme,ale pár nápojů poskytnu. Přímo v hotelu Hoffmeister na Malé Straně
  • BigBen3
    Takže lidi, prosím o potvrzení účasti, kdo už ví na 100%, že se dostaví, abych se podle toho zařídil. Má být pěkně, takže bude možnost sedět na pěkné terase. Můžete už začít jezdit v jednu, ať se stačí probrat všechno.-) I ty naše auta:-)
  • Luxor
    2 BB: jasny...
  • BigBen3
    Mr.White: Místo pro majitele je v podzemní garáži:-)Parkuje se v kopci, přímo před hotelem. Těšim se
  • BigBen3
    Luxo, přecijen bych ten rámeček ptořeboval. Jestli se stavíš příští víkend, vem ho s sebou. Nebo ho po někom pošli,jestli je to možný. Dííííík
  • Luis
    luxor - rozumím jen zajebany pc :-D a pak vypnout a zapnout :-D
  • BigBen3
    Bublino přijeď, máš prioritní místo pro tvé bílé auto:-)
  • Dr.Ravic
    Luxor: přesné má slova:-) stačí vypnout a zapnout a je po všech problémech s kompem:-)
  • Luxor
    2 luis: prvni radek myslis muj nick nebo to nedojebani? :-)))
  • Luis
    luxor- ehm ehm.. jasně jasně...chapu chapu... no teda aspon ten první řádek :-D
  • Luxor
    Ale ale, nic se nedojebe :-) pouzivam ho 10let a bez problemu... Pokud si ale treba zavirujes IE (nebo natahas bordel) tak se pak pochopitelne jebe i origo icq ktery vyuziva rozhrani IE - a plati to i obracene... Ale dneska ma kazdej lepsi Antivir Instant Messaging stit, navic pokud jedes v pasivu (za NATem bez fwd portu nebo s obdobne nastavenym fw) hrozi toho jeste podstatne min. A ze zere o trochu vic ramky tak to je v dnesni dobe megahypergigovejch pameti nepodstatny :-)
  • Luis
    BB rozumím... a už něco máš nebo hledáš?
  • BigBen3
    Louis: Ještě nevím, ale vím, že tady za ty peníze zůstat nemůžu
  • BigBen3
    Kluček: Ajsýkjů je takovej program, kterej totálně dojebe tebe i tvůj počítač
  • Luis
    BB a kam jdeš?
  • Luxor
    Předstih je dostatečný, právě že až moc takže teď nic na 100pro neslíbím, ale na 90% bych se rád zastavil :-) Jak je to s parkováním vím, takže budu jen doufat že mi moje místo nikdo nezabere :-)))
  • BigBen3
    Timo: Když jsem v Praze, nejsem na ICQ. Mám autospuštění, takže když otec zapne comp, krmíš ho ceckama, tak ti neodpovídá:-)
  • BigBen3
    Louis: Stav se, já odcházím, takže to bude i pro mě konkurence
  • BigBen3
    Dr.Ravic: No to nevim, to se musíš zeptat kolegů:-) Nebo jsi byl tak ovíněnej? Nezdál ses:-)
  • BigBen3
    Klouček: Pro tebe je hodně vysoký vlezný:-)
  • Luis
    rád se stavím a omrknu i konkurenci :-)
  • Mertix
    škoda že to je zrovna Mimon, ale dík za pozvání:(
  • Dr.Ravic
    odvoz zajištěn stříbrnou sršní jako minule???:-))))
  • BigBen3
    Takže přesně za 14 dní v neděli bych přivítal pár lidí s pár coupé zase u nás v hotelu. Tentokrát v dřívějších hodinách od 14 do cca 19h. Pak majitel nejspíš přijde na večeři a tim pádem i na kontrolu. Ale pokud ne, konec není v plánu. Pokec o autech, k tomu dobrá a chlazená Plzeň, víno a možná bych zajistil i minihubky. Někteří tu už byli, takže vědí,jak je to tu s parkováním. Vejde se asi šest aut, lídí tak deset akorát. Tak se hlaště, kdyby někdo rád. Snad je to dostatečně s předstihem....