Renocar 18.6.08.

• DooM 20VTLE
    Ja mam ted cerstve DOT 5.1 Valvoline, ale jeste neprosla poradne zatezkavacim testem :) Obycejna brzdovka co jsem mel predtim se odporoucela po 25 km na okruhu :))
  • sTeAvEn
    zdar no bol som to ja a TOM 20VT video si mozes pozret na www.jelita.webnode.cz a kup si bruhu brzdovku najlepsie motul RF600
  • Syky
    to tmave coupe bez toho zadniho sterace neni jeste doskladane...neni cas :(
  • Aljaška
    Tome děkuju:-)
    Jinak já mluvila jen s Doomem a Liborem.Když jsem projížděla kolem lidí tak se tam ozvalo Ilona ale když jsem koukala žádný známý ksichtíky jsem neviděla:-(
  • nocarret
    hele třeba ani nevěděl co vlastně dělá .-)
  • ales
    Brano:aspon si to bude pamatovat,že kontrola oleje jen s chcípnutým motorem,jinak se mu voloupe čelo :o))
  • Brano20VT
    Ja som až na renocare zistil v akom omyle som žil , vždy som si myslel že olej v motore sa kontroluje ked je motor vypnutý ale borec v F430 mi ukazal k velkému užasu prítomných že to ide aj s naštartovaným motorom , potom čo sa popálil o rozžhavené výčko utrel mierku a hned mal jasno a my tiež , tukan zostane tukanom aj ked má Ferrari
  • Syky
    pak hod odkaz s fotkama...
  • Syky
    kudy tudy se tam dostanu?vubec nevim ktera packa v Brne....
  • miky20VT
    sorry chlapi, ale nedorazim:-( vcera som nasiel na gume vpredu trhlinu jak svina(trci mi odtial kord) a brzdy k.o. tie pridu az na buduci tyzden aj z gumami:-( nerisknem to do brna a spat... inak keby sa nasiel niaky zavodnik a ja sa s nim nemohol nahanat tak mi umre ego:-DDD
  • TOM
    v 8 na shell maknu si a snad vas jeste stihnu.
  • Brano20VT
    ukecali sta ma budem sa snažit tam byt po osmej +-
  • bobi
    Doom: po osmej som tam.
  • bobi
    V pohode Brano, ked tak ta pockame.
  • DooM 20VTLE
    Ja mam tentokrat v planu dorazit na Renocar pokud mozna co nejdriv. Takze treba v 8:00 na te shellce bych mohl byt!
  • Brano20VT
    Bobi to je zbytočne skoro , ja tam budem o 8 45
  • bobi
    Brano, vychadzame s kamosom priblizne o 7:00, takze v Brne sme okolo 8:00. Zavolam ti a pockam na tej Shellke. OK?
  • Brano20VT
    koncom týždna sa dohodeme ne hodine
  • Brano20VT
    18.5.2008 !!!!
  • bobi
    Tom, tak dobehni aj ty na tu shellku. Mozme tam dat spycha ja neviem napr. o 8:00 ???
    alebo kedy?
  • TOM
    dorazim na renocar taky tak jen doufam ze az tam budu krouzit ze narazim na kluky s klubu a pripojim se :))
  • Brano20VT
    ale ak poletíš 250 tak nestihneš odbočit..
  • bobi
    dobre dobre suhlasim.
  • Brano20VT
    Jasné pojdeš stále na Prahu a v kopci bude Shellka tak tam odbočíš a odtial pojdeme na okruh alebo až budeš u Brna mi zavoláš číslo ti hodím na mail
  • bobi
    Moc to tam nepoznam. Ked je to smerom na Prahu, da sa tam niekde otocit, kedze je to na dialnici?Pridem od BA.
  • Brano20VT
    Mohli by sme sa stretnut na shelke u toho rozostavaného hotela u dialnice smerom na Prahu
  • bobi
    Brano kde budes parkovat?
  • bobi
    AAAAAAAAA tak to na dovolenke nie som, takze idem.
  • Brano20VT
    tam patrí 18.5.08 už by som mal prestat chlastat !
  • bobi
    som na dovolenke, takze nic.
  • Aljaška
    budu tam někde:-)
  • Brano20VT
    Tak kto ide a dáme niekde zraz ?