Malý srázek 9.5. okolí Zlína

• Syky
    to je beh olympijskeho dne voe...to jsem jeste sportoval...= neznal alkohol :D
  • Luis
    staré věci by se neměli vytahovat, ale měly by zůstat pod pokličkou pěkně...

denča - chapu že na těch fotkach to krasně esteticky vypada k tvým naušnicím a přívěšku na krk...ale SYKY má pravdu...je to leda tak na piškvorky... prosím prosím sundej to :-)

john - kdyz to nesundá, beru tě za slovo :-)
  • Rodriquez
    Brutální je to tryčko : Olympijský tým :-)))
  • Missicka
    ..ráno bylo krásné! :o)))
  • Syky
    tady je dukaz ze vsechny prozite city a skutky v noci nebyly zpusobene alkoholem a ranni vstavani probehlo v poradku :D
  • Syky
    to je kuva fakt :D
  • Missicka
    Syky: :o))) Ty buď rád, žes tam nenašel ráno i něco víc! :o))) Taky to mohlo být horšíííí! :o)))
  • Rodriquez
    syky ale nejde vidět jestli tam neslojíš.. Alex zaclání :-)))) takže ti nevěřím :-)))
  • Syky
    a ja v alkoholovem opojeni mezitim urcite resil problem s prevadecem spojitosti :D
  • Syky
    usvedcujici :D
  • Syky
    no jo ale vis jak ve me hrklo..vsichni po draku,vsichni meli okno tak si nic nepamatovali,nekteri misto oken vykladni skrine a ruky otiskle na kapote tak jakoby byl nekdo v predklonu...dle tlapy bylo urceno ze je to muzsky otsik coz jeste situaci zhorsilo a strach byl vetsi..pak ale byla usvedcena fotka luisika jak je v predklonu a byl klid..je fakt ze jeste ve me hrklo,ale kdyz jsem zjistil,ze pred nim ani za nim nestojim,tak uz jsem byl v pohode :D
  • Rodriquez
    Nejlepší je najít ráno na kapotě otisk dlaní, viď SYKY ??? :-))))
  • Syky
    chi chi O:o)
  • denisa
    Syky:
    Jestli máš chuť hrát piškvorky, tak ti poradím, aby sis spíš koupil čtverečkový papír, přece jen by to bylo pohodlnější :-))
  • Syky
    vy tomu nerozumite ...je to naaaadherny znak....kdyz se na neho zadivate,tak zjistite,ze uprostred je misto pro piskvorky...priste tam budem hrat s luisem :)
  • denisa
    Jakoooo!! Vy jste na mě zlí! :-((( Rodri díky za podporu!! :-)
  • Rodriquez
    Nezlobte Denisku :-)).... má moc pěkný auto, a nemůže být každé stejné, každému se líbí něco jiného :-)) A navíc se mi to zdá být lepší než uvádět motorizaci vozu (pokud někdo nemá 20VT :-))
  • denisa
    Luis 2.0 20V:
    Ty tomu nerozumíš, to je estetický doplněk :-) Nezdělám to ani náhodouuuu!! :-) A jestli to někdy náhodou zmizne budu jisto jistě vědět odkud vítr fouká... :-))))
  • Luis
    víš dobře že to mohlo být přes week tak žádný vymluvy...ale rozumím, příště něco vymyslime :-)
  • Luis
    timouš - velká škoda že jsi nedojel kamaráde...
  • Luis
    konečně jsem se dostal k netu:-)
    dopředu určitě velké díky Rodriquezovi za uspořádání akce...bylo to sice chvíli ale stálo to za to :-) rád jsem všechny poznal :-)

Denčo už máš ten šílenej čínskej znak "kung pao s nudlema" pryč z auta? :-D

honzíku - já se snažil schovat svůj ksicht kvuli fotáku,víš že se nerad fotím :-D

denča - nekoukal jsem na ucho..nejsem uchofil :-D

john - se opovaž ceknout jasný? :-D

• denisa
    jupíííí :-)
  • Horajs
    těd už si nás nebudou aspon plést
  • Horajs
    nick mám stejný 2 roky nic neměním
  • denisa
    Luis se určitě díval na moje ucho :-))
  • denisa
    Ano ano, souhlasím! The Timo a já jsem se hromadně shodli na tom, že v rámci nedorozumění s přezdívkama vás musíme vyloučit z klubu :-)))))))
  • Horajs
    až ted jsem si toho všiml máš pravdu
  • denisa
    Já jsem z vás úplně zmatená! :-)
  • Horajs
    taky jsem to spletl Honzajs je vpravo
  • Horajs
    špatně vlevo je Honzajs ja už jsem tam nebyl do Teplic jsem to měl daleko tak jsem musel jet
  • denisa
    S malou nápovědou, ale přece! :-) SPRÁVNĚ! :-)
  • denisa
    Skoro skoro... :-))
  • Syky
    Kloucek : dekuju pusiku :o*
  • denisa
    A teď malá HÁDANKA!!!!
    Čí pak jsou to nožičky??? :-)))
  • denisa
    Jééé, já tam ale opravdu nějak spím :-)) Jinak děkuju všem fotografům za pěkné fotečky! Já si nestihla nabit baterky, tak jsem bohužel nefotila :-(

JohnDi 1.8 16V:
    Moc děkuju za pochvalu jak Coupé tak mě :-)) Nemyslím si, že by bylo nejhezčí. Každé je hezké ať je upravené a nebo ne.

Horajs:
    Rodri mě jel doprovodit, aby se mě něco nestalo náhodou po cestě :-) Vše proběhlo v pořádku :-))

Rodriquez:
    Ty si to točil? :-) Já že celou dobu fotil! To si mě překvapil. Jinak velká pochvala určitě patří hlavnímu organizátovi! :-) Bez něho by jsme se nepoznali! :-)
  • Horajs
    ty chlípníku :-))
  • Rodriquez
    Ještě malé videjko... Pronásledu ji Denisku :-))

• Horajs
    jj dobré pěkné fotky
  • Rodriquez
    Jééé to jsem to zpackal..... SORRY.... :-))
  • Horajs
    Rodriguez:na te fotce není Honzajs ale HORAJS a jsem tam s kamarádkou
  • Rodriquez
    ...
  • Rodriquez
    Nejkrásnější členka srazu... (alespon pro mě ;-)) .
  • Rodriquez
    Honzajs s Přítelkyní :-)
  • Rodriquez
    ....
  • Rodriquez
    Tak já taky něco málo přidám.. :-)
  • denisa
    Horajs:
    Ty Teplice mě ani nepřipomínej, to se stydím doteď!!!!! :-)))
  • denisa
    Pěkné fotečky, ještě někdo jestli fotil ( Rodri, Horajs...) tak se taky dejte fotečky, ju? :-) Jinak jsem ráda, že jsem vás poznala :-) Zase někdy můžeme zapakovat....
  • Missicka
    Chtěla jsem taky dojet, ale bohužel mě rodičové uvrtali do jedné akce, tak jsem se musela zúčastnit tam.. :o/ Snad příště..

Syky: Prosím tě, co to Peťa řešil na Tasmanii?? Piš na icq..
  • Horajs
    ja už jsem taky dojel,ještě že nebydlím v těch Teplicích že Denčo,sraz super ale mohlo být více aut
  • Luis
    tak pánové jsem domluvenej se Sykym a přijedem ultra rychlým strojem :-)
  • denisa
    JohnDi 1.8 16V:
    Aha, tak to je brzo, já budu z KM vyrážet tak kolem 14:30. Tak neva, uvidíme se v Otrokovicích! Páčko :-))
  • Horajs
    jj loni jsem byl na srazu v Prostějově jinak jezdím na srazy v Ostravě ale Otrokovice si nechci nechat ujít
  • Luis
    pánové tak zítra jsem si udělal čas od dvou tak doufam že mě tam nenecháte :-)
  • Rodriquez
    Horajs: až z Havířova?? ty woe... docela daleko na jednodenní výlet :-)... ale já taky rád jezdím, tak tě rád poznám...
  • denisa
    Tak se na vás zítra těším až vás poznám :-) Jo a jestli jede nekdo z KM tak se muzeme domluvit...
  • Horajs
    teda pokud mě tam chcete já toho sice moc nenaluvím jedině když chlastám tak to jo to jsem ukecaný ale srazy mám rád,je to teda zítra 100pro jedu z Havířova tak abych nejel zbytečně jinak se těším tak zatím
  • Horajs
    v sobotu ve 2 jsem tam aspon si udělám
    výlet
  • Luis
    nebo spíš v Otrokovice City :-D
  • Luis
    sraz v OTROKOVICÍCH vy paka co to nečtete :-D
  • Syky
    ne ve zline,ale v Otrokovicich...jedes od Tlumacova poraaaad rovne ,po prave strane urad a za nim po prave strane Billa....
  • Missicka
    No jasný, jak hrad v Karpatech! :o)))
  • Luis
    timouš - pan tajemny :-D
  • Luis
    missicka pokud vím tak timouš má taky půlturbínu :-) a ten nevím jestli přijede, ale mohl bys,svezl bych se s ním :-)
  • Missicka
    Luis 2.0 20V: Tak řekni, ať dojede TheTimo! :oD To je kapacita.. Co my.. S půlturbínama.. :o)))
  • Luis
    badboy a missicka - ale ja mluvil o pořádný turbíně a ne o půlturbíně :-D navíc missicku jsem předjel i já, to není turbína :-D
  • Missicka
    BADBOY3: Frýdek-Místek? A co děláš 29.-31.5.? Kukni do "květnový víkend".. Jj, tak se nějak domluvíme.. Myslím, že nikde po cestě tam retardéry ani nic není. Aspoň kudy jsem jela posledně, tak nebyly. ;o)
  • Rodriquez
    Parkoviště Billy je v centru hned u hlavní cesty... to nejde nepřehlédnout... v 14.00....
  • Missicka
    BADBOY3: No tak s tím, že nikoho neznáš si starost nedělej. Coupéčkaři se seznamují docela rychle.. :oD Do Zlína trefím, popřípadě si půjčím navigaci - není problém..
  • Missicka
    BADBOY3: Se když tam můžem domluvit.. I s Martynnzem.. ;o)
  • denisa
    Jasně, ukážu se tam určitě kolem té 15 hod. Pojedu rovnou z KM. Snad trefím :-))
  • Missicka
    Luis 2.0 20V: Možná se ukážu..
  • Luis
    přijede někdo s turbínou?
  • Rodriquez
    takže je zamluvena Selská krčma na 15.00... velký box... takže dojeďte kdo můžete... :-))) těším se na vás...
  • Luis
    dvanáctilitr mi problém nedělá :-D kdyz ostuda tak pořádná :-)
  • Syky
    Luis:jestli se nebojis jet v super sport opel corsa 1.2 tak neni problem..svoji karu jeste nemam :(
  • Luis
    syky vezmeš me?
  • Rodriquez
    Jelikož jsem musel zrušit rezervaci v jedné restauraci, tak budu dnes zajišťovat rezervaci na ten určitý den... snad budu mít štěstí... Místo a čas střetu je o pár řádků níž
  • Rodriquez
    SYKY: podle mě jsi něco mezi :-)) musel bych se podívat a přesvědčit se na vlastní oči ;-)
  • Syky
    Rodri?a ja jako nezne pohlavi nejsem nebo co? :D
  • Rodriquez
    Denisko zlatíčko, hlavně když přijedeš :-)... Alespoň jeden zástupce něžného pohlaví ;-)
  • denisa
    Souhlasím, akorád že já bych přijela na tu 15 hod. rovnou do restaurace. Dřív to nestihnu...
  • Rodriquez
    Takže děcka, oficiálně, sraz u Billy v 14.00.... po dohodě (jestli se vám bude chtít) projížďka do Zlína a zpět, kolem 15.00 obsazení restaurace a volná zábava až do večera... co vy na to??
  • denisa
    No tak uvidím, snad bych to našla tu Billu. Ale kolem 17 hod. se mě to zdá taky pozdě...
  • Edrig
    No,parkoviště u Billy se snadno po zeptání místních najde.Ale 17 hodin-není to dost pozdě ?
  • denisa
    Billa nevím kde je v Otrokovicích. Co takhle už v 15 hod.?
  • Luis
    sraz v sobotu 2.5.2009 v 17h. na parkovišti u Billy?
  • Syky
    me taky sobota..klidne i vecer...pivo?
  • denisa
    Mě by to spíš pasovalo v sobotu odpoledne...
  • Edrig
    No,ta neděle v prvním víkendu by bylo asi dobré řešení.Ale upřesnit čas a místo srazu.
  • Luis
    souhlasím !! ale kolem oběda v pet valím do práglu :-(
  • Rodriquez
    Takže děcka, jelikož se to vetšině nehodí 9. května.... navrhuji první víkend v kvetnu.. nejlépe neděli... to bude moct snad každý a bez vymluv.. :)
  • Syky
    taky bych to posunul o tyden do predu...nebo pozdeji je mi to jedno
  • Luis
    patnáctýho mam akci v praze to nemůžu :-( tak týden po tom?
  • Luis
    lidi co to udělat o týden dřív??? ja pak nemůžu :-(
  • Syky
    a kam pujdem?zase na tu selskou krcmu?pak muzem zase nekam vyrazit...treba star nebo do hradiste k sesti nebo do veze,tam je to taky dobre...
  • Syky
    pravda pravda :D
  • Luis
    syky - není důležité dodržovat pravidla, není duležité se zučastnit... důležité je vyhrát :-)
  • Syky
    Luis:to je super sport!! :D vytahl jsem z ni na obchvatu 160km/h (na tachometru)!!sice jseme byl pak posrany,ale dobre :D dokonce jsem na sprintu podelal i bmw :D je fakt ze mi dal 2 sekundy naskok,ale to neni moc na bmw..to ze jsme mu pak vjel do drahy a celou dobu jsem mu blokoval cestu neresme,proste jsem vyhral :D
  • Luis
    syky - ty máš supe corsu 12V jo? :-D
  • Syky
    ja karu nemam a mit nebudu,amm porad opel corsa 1.2 :D ale dojedu urcite :)
  • Luis
    rodri - beru tě za slovo :-) i kdyz možna bude nějaká kára :-)
  • Rodriquez
    Luis: budeš tady v okolí???? dojedeš z čech?? pokud tě nevezne SYKY tak já tě klidně veznu... :-)
  • Luis
    héééj lidi kdo mě sveze? :-) rad se přidám :-)
  • denisa
    Tak ju, já se hlásím :-)
  • Rodriquez
    Takže děcka, ještě jednou se ptám kdo všechno dojede... (jak kolik míst mám zamluvit v restauraci) :-), prosím, hlaste jen vy kdo přijedete na 100%... nebo aspoň na 98%..... :-) dik
  • Rodriquez
    JonhDi: jestli budeš schopen po těch narozkách ;-)
  • Jarda "roger"
    Sobota úplně ideální čas... pokud bude slunce svítit, tak se zastavím na kus řeči ;)
  • DANNY
    Urcite nebudu chybet Rodri
  • Rodriquez
    Jojo jednodenní akci... setkat se, projet se, pokecat, pobavit se... jen tak nezávazně :-))
  • Syky
    Vsak rodri planuje jednodenni akci ne? tak co resit nejake to a to...se sejdem,sednem,(popijem atd atd) a zase se rozejdem :D
  • denisa
    Já jsem pro, toho 9.5. je dobrý datum. Je to hodně dopředu tak by se nemohl nikdo vymlouvat, že je to narychlo :-) Takže JO :-)
  • Luis
    timouši : krásná vzpomínka... :-)
  • Rodriquez
    šak víme :-DD... k téhle fotce NO Comment
  • Luis
    padajícím hvězdám je v tu chvíli jedno kde jsme :-D ve varech se padalo i do sněhu :-D vid timouši :-)
  • Missicka
    Rodriquez: ..Vyškov, Kopřivnice, Brno.. To nejsou Čechy. ;o) Co se týká Strážnice, tak tam by to bylo lepší později, jak loni, protože bude teplo a bude se moct blbnout venku. V květnu jsou meze ještě chladné.. :o))) To by nebylo moc dobré! :o))) Hlavně pro padající hvězdy.. ;o)
  • Rodriquez
    To všem : to datum je čistě zkušební... rád bych udělal srázek i tady po okolí, všechny srazy jsou v čechách.. Nejraději bych byl kdyby se domluvila opět ta Strážnice... to bylo bezkonkurenční :-D..
  • Missicka
    Rodriquez: To datum je v podstatě 2 týdny po Kopřivnici a tam bysme se měli sejít docela v hojném počtu. Nechala bych to na ten Kopr a pak případně řešila další srázek.. Zas se tu bude řešit, že byl Kopr a Vyškov (ten je taky myslím koncem dubna) a lidi budou vyšťavení z peněz.. Hm.. :o/ Takže spíš je to rozumnější řešit po těchto jmenovaných srazech.. ;o)
  • Luis
    hele a co ted o weeku? ted jedu domů a ještě mam kupaso :-) tak se s ním ještě rozloučím před prodejem :-)
  • Syky
    ja jsem pro..akorat jis to jeste nemel psat tak brzo,protoze se zase budu tesit a nebudu se moct dockat :)
  • Rodriquez
    Ahoj lidi, co se takhle sejít i tady na Moravě?? napadlo mě že by mohlo být fajn se jen tak sejít a obsadit nějakou kavárnu či restauraci a pokecat, pobavit se a seznámit se s nováčky v okolí.. Tohle datum je čistě zkušební, přijímám i jiné návrhy.. tak pište pište pište vy co byste se chtěli ukázat... :-)