17.5.2008 Fashion Cars Vysoké Mýto

• Fantomas
    prosím všechny kdo byl na srazu o nějaký podrobnější info, jestli někdo jezdil sprinty, jakej měl čas a pod., Ilonka bude dneska psát článek o srazu, DĚKUJI
  • Innocento
    :-)
  • Aljaška
    tak někomu o nohu jako pesani:-))
  • Brano20VT
    bauuuuuuu ja bych jebauuuuu !
  • Aljaška
    BRANO fuj je to, k noze a lehni!!!Lehni normálně, nikdo tě na pupku drbat nebude!!!!
  • Brano20VT
    HAF HAF
  • Fantomas
    teda, tady je ale sranda :-)
  • Aljaška
    :-) to je ale známka vztekliny né??
  • Aljaška
    Brano copááák, potřeboval by jsi taky něco naučit? :-))
  • Brano20VT
    Tak už vieme aké metody používa Ilonka na výcvik
  • Aljaška
    myslím, že se potrhá smíchy:)
  • Aljaška
    si musíš vzít oteplovačky,rukavice a helmu na motorku :-)
  • Aljaška
    :-)) tak já je hned zítra začnu trénovat:-))
  • Janinka 2.0.16VT
    Ilonko díky tak v tomto případě to určitě vyjde.
  • Aljaška
    no já budu držet a normálně donutím i kočku a oba pesany aby drželi taky!! :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Pro nás je coupe miláček a ani nevíš jak mě bolí ,že je ted tak rozflákané.Dělám ale maximum pro to ,aby bylo co nejdřív v kupě.dokonce snad v sobotu budu mít i kapotu,jedu pro ni do Broumova,tak doufám že to vyjde.Bude se muset překytovat a nastříkat jako i nárazník .Držte mi palce at ji dovezu a může se na tom dělat.
  • Janinka 2.0.16VT
    Gooddeath: S tím vykáním to snad nemyslíš vážně,já si na to nepotrpím .Coupečkáři jsou přeci jedna rodina,takže tykat ,ano? A nevím co myslíš tím zázrakem?Asi to že je nám trochu víc let a přesto nás baví co Vás,ne?
  • Aljaška
    tak to příště prubnu jak moc to nesnášíš:-))
  • Aljaška
    tebe jsem viděla, ty to máš dovolený:-))Ale na předek mě nešahej:-)))))))
  • Aljaška
    ode mě.Když mě někdo sahá na auto jsem agresivní.Pitt bull je proti mě mrňavá čivava:-)))
  • Brano20VT
    dostal do rypáku ? Ty máš bodyguarda ?
  • Aljaška
    těžko by s tím někdo ujel.Za prvé by dostal do rypáku a za druhé by to nastartoval a lekl se a pelášil pryč.Ten startér zní fáákt děsivě:-)) Sice se mě už dva týdny válí jinej u televize, ale když on není čas:-(
  • Simarik
    červenej byl Gardy (křesním Kuba) bydlí kousek ode mě ;o)
  • Fantomas
    fotky mi pošlete nebo je dejte někam na web, já si je postahuju... to samý platí i o jiných srazech!!!
  • Lubik
    Jo, jenom do toho skočit, nastartovat a pelášit pryč. :-)
  • Brano20VT
    pekné kluče :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Na klíče nikdo koukat nebude ale na Tvoje krásné coupátko to jistě.
  • lukin20VT
    ...to jo od ted to budeme tak mit vsichni :D
  • Aljaška
    ty vysící klíče jsou tam úžasný:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    ještě přidám jedno foto
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak jsme tam byli my-Jana 2.0.16VT.Vím že tam byl Gooddeath,Lenoš,Simarik,Ty a Roťák.byli tam jestě další,jedno žluté a jedno červené ale to nevím čí.Jinak nevím.
  • Aljaška
    já nemám fotku ani jednu.Napíšu ten článek, jen bych potřebovala vědět kdo tam byl. Byla bych ráda kdyby každej co tam byl napsal svůj nick a co má za coupé. Ať to můžu sesmolit. Vím, že Roťák soutěžil, já porotcovala, ale nevím jestli někdo jezdil sprinty.
  • Fantomas
    TAKŽE NIKDO NIC? ŽÁDNÝ FOTA, ČLÁNEK?
  • Fugasik
    škoda chtěl sem taky dorazit ale nevyšlo to....byl sem tam minulej rok:)
  • Aljaška
    tak tak.Pokud někdo sprintoval tak sem napište kdo a čas a já to zase napíšu.
  • Fantomas
    přesně tak, už jsem to tu řešil jednou, stačí mi poslat fotky a nějaký info a dám to na web, no problemo
  • nocarret
    kurva a proč to nenasypete sem ?? snad jsme udělali nějaký lidi moderátorama tak by se o to mohli postarat a ne aby si každej hrál na svým písečku
  • Janinka 2.0.16VT
    Gooddeath.Na té mé 2 fotce to je také Tvůj šmoulík
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak jsme byli také v Mýtě a bylo fajn,že se tam objevilo i pár coupečkářů.za všechny Aljaška,Dooddeath,Simarik,Lenoš,Roťák.Ještě tam bylo nějaké červené ale to nevím čí a pak žluté s karlovarskou SPZ a to též nevím.
  • Janinka 2.0.16VT
    4
  • Janinka 2.0.16VT
    3
  • Janinka 2.0.16VT
    2
  • Aljaška
    ale pokud bude maso k obědu a bude libový kuřecí tak joo:-) A vůbec si nevymýšlím:-)
  • Aljaška
    Já jedu až v sobotuuuu a to už bude buď sežraný nebo gumový:-))Počítám, že do 10 hod. tam budu:-)
  • Aljaška
    Tuning sraz je přímo v tom areálu.
  • Syky
    jsem slysel ze tam nekde je motokarova trat..primo tam kde testujou autoibusy..a ze napred ti daji nejakou normalni karu a pokud uvidi ze nejsi uplna lopata tak ti daji nejakou nadupanou a muzes radit na okruhu..tam bych zajel..vite o tom nekdo neco vic??
  • Janinka 2.0.16VT
    no my jedeme v sobotu .V Pardubicích jsme sice od pátku ale to nejedeme
  • Janinka 2.0.16VT
    gooddeath:A kdy jedeš když nebudeš mít auto?
  • Janinka 2.0.16VT
    ????
  • DAVE20VT
    Bohuzel se moc omlouvam ale nedorazim:(Snad priste
  • Janinka 2.0.16VT
    Bude v Mýtě stání pro coupe společné nebo jen jednotlivé?
  • Koty
    Gooddeath:nebudu tam, to je jeste za pardubicema jsem koukal....
  • Simarik
    Goode mě vem taki kartičku ! Ď
  • DAVE20VT
    Ja bych se rad ukazal zalezi na tom co na to coupatko:)ale docela se naty vase kinder ferrari tesim:o)
  • Koty
    Gooddeath: ja chci taky GTB karticku :D
  • Janinka 2.0.16VT
    jasně
  • Aljaška
    a kdo dááál?? Jinak budu v TC, tak mě tam prosím někdo odchytněte:-)Budu mít na krku karičku se jménem Ilona Borýsková, kujů:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    No tak na 80% bych se tam s mužem a kamarádem objevila taky
  • Janinka 2.0.16VT
    To určitě nejseš,neboj,je to jen legrace
  • Aljaška
    ne ne prase tady není nikdo.Max jezdíte jak prasata:-) Tak kolik nás zatím je? 5? slabotááááá,kdo další?
  • Aljaška
    ser na umývání.Ještě nejsou vánoce:-)
  • Lenoš20VTLE
    tak to abych se navoněl
  • Aljaška
    super, tak počítejte s tím, že vás budu buzerovat a otravovat na společné foto. Aut né nás.:-)))))
  • Lenoš20VTLE
    taky se tam ukážu
  • Syky
    taky se prijedu asi mrknout :)
  • nocarret
    žeby .-)
  • Simarik
    Jedu taky ! V Goodově stínu ;o) (ne ve stanu)
  • Aljaška
    ok ukazuj:-)) Já už letos nesoutěžím. Ty dva roky mě stačily, jsem teď ta nanáviděná porota:-) JInak v TC nemusej být mega brutus natuněný auta. Jde o to JAK jsou udělaný.Hodnotí se ale vše. Interiér, exteriér, hudba, podvozek atd.Když budeš chtít vše vysvětlím.V TC s coupéčkem letos soutěží Roťák:-)
  • Aljaška
    já tam budu stopro.Jedu tam pracovat:-) Já i auto budem v Tuning Cupu.Stačí se ke mě přiřítit, praštit mě do zad a zahlaholit své jméno, teda přezdívku.Kolikrát za mnou někdo přijde a řekne jméno a když ho znám jen pod přezdívkou tak blbě čumím, tak bacha na to :-))))))))))))
  • Aljaška
    jedete někdo na tuto sobotní akcičku?? Já ano a Aladin by měl taky. Já jen, že bych tam chtěla nafotit coupé a napsat pár řádků.