Tuning Kopřivnice 18.4.2009

• Martynnz
    missicka...
  • Martynnz
    Boris, Von Raven, Martynnz a Missicka
  • Missicka
    Hymla: ..bude. Jen co to tu Martin dá. ;o)
  • Missicka
    protivnej von Raven: ..bylo parádně!!! Jsem ráda, že jsem poznala strašně fajn lidi.. Jj, Morava je prostě Morava! :o)
  • von Raven
    jou jou byla dobra akce a ikdyz jsme byli jen 4 tak jsme se zase potkali fajn lidi... skoda ze ostatni nemohli, jsme tu na morave dobra parta
  • von Raven
    myslim ze potkam ale jen Borise, Venca a Eddy asi seda doma na riti :D
  • Martynnz
    Tak se dívej kolem sebe a ber všechny coupečka co uvidíš
  • von Raven
    taky... jedu trasu Bilovec, Studenka, Albrechticky, motokary
  • Martynnz
    tak jsem teda zvědav, kolik se nás sjede.
  • von Raven
    pecene berem, moc nadivane ne :D
  • Martynnz
    Ok, zavolám mamině at něco upeče :DD
  • von Raven
    a zda se ze poprve vydrzi :) vemte s sebou kazdy povinne naku buchtu :D
  • Martynnz
    Ok, tak jestli vydrží počasí, tak 14hod. motokáry
  • von Raven
    pocasi uz je v klidu a tu neprselo ani vcera, takze to vypada dobre.. kopr seru, motokary urcite jo ve 14:00 jak bylo domluvene pokud bude aspon takovehle pocasi
  • Missicka
    Martynnz: Oki, pisnu ti dopoledne nebo nějak po 12 zítra zavolám, ju? ;o) Do Kopru nejedu, není počasí..
  • Martynnz
    Missicka: Možná budu a možná ne, těžko říct u mě:). Kdyžtak to můžeme pořešit po tel., nebo sms. 732825866
  • diagnóza 16VT
    kurna ja mám na sobotní odpoledne ještě nějakou práci na baráku :( skusím nějak pořešit..každopádně dám ještě vědět
  • Dali-design
    tak vali nekdo teda do toho kopru?ja tam budu kolem 8-9 kdyz tak tady je muj phone a dejte vedet 776 600 366
  • Missicka
    Martynnz: Budeš odpoledne nebo k večeru na icq? Domluvíme se aspoň teda my dva, když se nikdo k ničemu nemá! :o/ OK?? ;o)
  • TOM
    stale bez spojkoveho valečku takže nepojizdny :(( smula někdy příště a těšil sem se
  • Martynnz
    jj, k ničemu jsem se nedobrali. Tak já nevím...připadá mi, že se nikomu nechce. Já snad nakonec skončím v tom kopru:))
  • Missicka
    diagnóza 16VT: No tak ono jsme se vlastně k ničemu nedobrali! :oD Takže nejlepší by bylo se domluvit v sobotu dopoledne.. Kopr kašlu, má pršet. Takže leda ta OV a nebo se jset někde.. Nevím, třeba Kopřivnice ale mimo akci.
  • diagnóza 16VT
    Missicko co máte v plánu, pročítám to tu, ale k ničemu sem nedospel, jesli bude chcát tak v sobotu v 14:00 v shopingu v podzemkách?
  • von Raven
    jestli bude mirny destik tak to ma smysl ikdyz motokary asi nebudou ok, ale jak bude chcat tak to kaslu...
  • Missicka
    von Raven: Klídek! Číslo dám jen jednomu, ať se domluvím na tu sobotu! :oP
  • Martynnz
    No kdyby pršelo hodně, tak bych byl pro Shooping park v O-zábřehu. Podzemka je tam mnohem větší a celkově světlejší.
  • von Raven
    Mysak rozda kontakt a tim to hasne ne :D
    -------
    kde je nejaka dalsi podzemka jak v Tescu? :) Jestli teda bude chcat tak zase tesco? ale tentokrat jdu nakopit a pak valim dom :))
  • Missicka
    Sobota 14:00 - 100% přijedu! ;o)
  • Martynnz
    Kurna neserte, máte cabria nebo co? I kdyby pršelo, tak co jako. Můžem někde do podzemky. Takže sobota 14hod. KDO PŘIJEDE??????? Já jo!!!!
  • Missicka
    Ježiš nestrašte! :o( Aspoň jsme se teda mohli někde potkat, když už by padlo úplně všechno, jak tak koukám. Kopr odpískaný, motokáry skrz počasí taky. :o( Takže jako nic?????
  • von Raven
    no domluvene to je na 14:00 u motokar a na kopr serem.. bohuzel ale pekne pocasi nebude protoze v kopru pokazde chcalo a pochybuju ze tenhle rok to bude jinak, takze v destu padaji i motokary
  • Martynnz
    Jak to vypadá s tou sobotou 18.4? Dáme scuka, nebo to padlo? Bud ten motorest jehlan, nebo motokáry mošnov???? co??? co??? vyjádřete se please:-D
  • Missicka
    Sonny, domluvíme se na icq - nevím ještě jestli pojedu či ne..
  • Sonny
    Tak to zas vypadá že na tuningu budu zase sám :-( Jel bych taky na ty motokáry ale musím jet odpoledne na oslavu...
  • Martynnz
    Jsem pro 14hod mošnov motokáry
  • Missicka
    Uvažuju vypustit sraz v Kopru, takže se domluvte a já se přizpůsobím v kolik.. Ale účast 100% slibuju! :o)
  • von Raven
    v sobotu klido od 14:00-nevidim kdyz bude pekne, prizpusobim se vetsine
  • Martynnz
    TAK 18.4.2009 LETIŠTĚ MOŠNOV(MOTOKÁRY): KDO JEDE????? NAPIŠTE I ČAS KDY MUŽETE AT TO DÁME DOHROMADY.
  • von Raven
    jo ty motokary by odpo sly esli bude pekne
  • TOM
    jojo koukal jsem mě to nevadí kopr mě nezajíma byl jsem 3 roky za sebou a pokaždy jen vyhozene prachy.ja myslel že 18.4. byl jen navrch termínu ale jsem pro.dobrej termín klidně semnou mužete počítat
  • Missicka
    Tom: Oni chtěli skočit na motokáry v ten den, jak je Kopřivnice, ne? Někdy odpoledne..
  • TOM
    prace hodně času malo začina se hezky oteplovat a je třeba zamakat na kaře at je do třebíče nej,nej konečně dorazil velky ic z avie novy sportovní filtr od simota racing sports a taky a chip od sucha :) jen doufam že praci rodinu a karu nasoukam do meho nabyteho programu.tak sem s tím datumem na motokary at se mužu zařidit :)))))
  • TOM
    pozdrav kluky a pokud možno hlavně Dejva s calibrou dlouho sem klučinu neviděl naposled byl skouknout naš srazík před carefurem
  • Martynnz
    ano Tome, souhlasím. Mooooožnááá se tam pojedu podávat s TCO, ale nevím nevím.
  • TOM
    na motokary se možna přidam zaleži jakej termín dohodneme tady ale kopřivnici zamítam už ted je to akce na prd.kolony aut tam jsou hrozne parkovani na ovalu taky nic moc a pořadatele to jako vždycky odflinknou a vstupne zato je hříšne.rok od roku drahší a srazy horší a horší
  • Martynnz
    Tak na motokáry můžeme, tak je to free a je kde zaparkovat...
  • Martynnz
    Missicka: Taky si myslím:-D. Taková malá provokačka. Ne vážně, je to blbost!!
  • Missicka
    Martynnz: No tak my budem určo stráášně nenápadní! :o)))
  • Martynnz
    Ta část mošnovského letiště je zavřená, ale kdo nemá bobky, vjet se tam dá :)
  • Missicka
    Vilis 1.8: Nooo, tak to není vůbec špatný nápad! To je to letiště, jak tam bývá sem tam tuning?
  • Missicka
    Martynnz: Buď v klidu.. Já to mám kousek, jela jsem tama několikrát, ale benzínky jsem si tam nikdy nevšimla! :o))) Takže to určo najdeš! ;o)
  • Martynnz
    Přibližně vím kde to je, ale bude lepší tu hodit souřadnice na mapy.cz.
  • Martynnz
    O.K u pumpy okolo pul 8. Ale kde u pumpy? jsem totiž z ostravy:-)
  • Sonny
    Neboj, všecko bude, chce to ještě čas, domluvíme se tak týden před. Jinak sraz u pumpy okolo půl 8
  • Martynnz
    Tak jak je to tady, je už nějaká konkrétní domluva kde, kdy, v kolik????
  • Missicka
    Vilis 1.8: Abych trošku pomohla, vsadím na své ženské "půvaby".. :o))) Pisni mi na mail, co autí a tak.. ;o)
  • Missicka
    Vilis 1.8: Zkusím něco vymyslet - se vstupem (vjezdem).. To budu řešit ale až těsně před akcí.

Ten srázek odpoledne někde mimo je hodně dobrý nápad! :o) Klidně bych to tam zabalila tak ve dvě nebo i dřív, protože pak to tam stejně stojí za prd. Ale nějak přesněji se domluvíme až před akcí, teď to ještě nemá moc význam. ;o)
  • Sonny
    Tak jak jsme na tom? Nepřibyde tady ještě někdo? Dneska jsem u nás trénoval okruhy které tam teda nebudou :-D
  • Missicka
    P.a.m.p.y: No jasné, že bude!! ;o) Abych ale já měla čím jet! :oD No tak popřípadě zařídím "náhradní vůz"..
  • von Raven
    MHD :D
  • von Raven
    byt at resi on s mimcem mu muzem pomoct jako protisluzbu :)) ale starat se o neho pak taky bude on az se to narodi :D
  • Jarda "roger"
    Vilis 1.8: Tak ať vezme byt a mimčo s sebou, nám to neva, hlavně chcem speciální parkovací posty :D
  • Jarda "roger"
    Jestli bude protekce, tak přijedu taky! :D
  • Missicka
    Vilis 1.8: Hm, tak to pozjišťuj.. ;o) Protekce by nebyla marná! :o)))
  • Missicka
    Hymla: No tak nevadí.. S tebou počítám na Vyškov!!! :o)
  • von Raven
    :) se mnou pocitejte taky, pokud nebude priserne chcat, ale az odpoledne a nekde jinde, Kopr fakt ne :)
  • Missicka
    Sonny: Se mnou počítek.. ;o) Pokud nebudu mít autko na dílně či lakovně.. Ale snad se to stihne. A MUF pojede taky, někteří kolem Zlínska se taky přidají (Wendeta, Rodriquez, snad Hymla..).
  • Sonny
    von Raven: Zas tak strašné to není, já se aspoň odreaguju, nazbírám nějaké zkušenosti atd. a s tímhle forem sem to myslel dobře, kdybych věděl jak to dopadne tak to sem ani nedávám.Nikoho nenutím jen sem myslel že to bude dobrý nápad, když nás tam přijede min 5 a budem repre FC. :-)
  • von Raven
    zajem poradatelu se vytrati kolem obeda, to uz maji nakasirovano a serou na vsecko,leda ze by nemeli dost tak jeden rok vybirali prachy jeste kolem 15:00 a to uz tam bylo uplne hovno a ne nejaka akce, krom toho tam prsi pokazde.
  • Aljaška
    Však to je taky důvod, proč tam letos není Tuning Cup, jako ve dvě či tři hodiny se vyhlásily sprinty a pak mrtvo.Kdybych to měla u baráku a měla čas, tak bych jela, ale takto néé:-)
  • Martynnz
    Já asi dorazím, podle počasí.. jestli bude chcát, tak to se.ru
  • Missicka
    Aljaška: Jj, tak to máš pravdu. Jako kdybych to neměla kousek, tak tam ani nejedu.. Znám pořadatele, takže tam s ním aspoň 2x do roka pokecám, ale jako tak akce to nijak extrémní není.
  • Luxor
    2 mis.: koukáš moc na telku :-)))
  • Aljaška
    v září je hoodně akcí:-), ale to je ještě daleko. Kopr mě neoslovuje. V sobotu ve čtyři je tam už mrtvo:-)
  • Missicka
    Leoš Mareš - krásný chlap, vtipálek a má KRASNÉ auto, hm.. :oP Ale jinak bych teda brala spíš to jeho Ferárrko! :o)))
  • Luxor
    leoš :-)))
  • Missicka
    Sonny: To by šlo, tak se domluvíme přesněji, jak to bude aktuálnější.. :o) Jedu tam proto, že to mám v podstatě kousek a taky "Leoš Mareš"!! :o)))

von Raven: Tak se nějak domluvme a odpoledne můžem dát sraz někde jinde.. Myslím, že by to nebylo špatné.
  • von Raven
    tak pro ty znechucene co tam dojedou a na vlastni kuzi zjisti ze to za ty prachy nestoji muzem udelat odpoledne srazik nekde opodal ne :D
  • Aljaška
    Sonny nemůžu, tento víkend organizuju sraz pro GT. Mám toho dost na starost. Letos vynechám.
  • Jarda "roger"
    Takže přijet, stát a koukat? :o)
    Já jen ať vím jestli se přidat =)
  • Sonny
    Missicka: No tak brzo zase né :-D ale kolem pul 8 by jsme se mohli srazit na te benzínce co je u křižovatky ped koprem. Myslím tu co tam maj restík ve tvaru jehlanu.

von Raven: S těma kolonama je to zabite, ale musí se něco vytrpět. Aspoň by jsme natrhli pr..l golfuckum. :-) Bo se tam každý rok roztahujou a myslí si co nemají. :-D

Aljaška: Pojeď nebo neuvidíš zlatý prasátko a (Leoše Mareše) :-D

Dexter_2.0_16V: No je to kousek dál od ostrtavy ale jedeš skoro furt po hlavní. Je to blízko mošnova. Jak tam lítají letadla.

Dexter_2.0_16V: Dáme sraz na u té pumpy. ( Jestli chcete?)
  • von Raven
    fuck off fucking kopr! nikdy v zivote! ani jednou jeste nedokazali nemit kolony a ucpane cesty (ja kdyz sem mel jednosmerku na letiste nebyla plna), vstupne jak okrad me (u me bylo zadara), ceny okrad me, k videni akorat Lajos a mistni fekety, kupit neni co, proste na hovno akce, konecne by to panum poradatelum melo dojit ze nejde o to dalsi den prijet s novym autem ale udelat neco pro tu akci a nesedrit hlupaky co tam prijdou! Klidne se s vama co tam pojedete potkam ale jinde jak na te zavsivene plose a dal kde to nezvladaji poradatele at nejsme dve hodiny v kolone
  • Missicka
    Edrig: To je zbytečně z ruky, ne? Dala bych sraz hned za křižovatkou, než se odbočí na Kopřivnici - jede se tam i na přehradu..

Dexter_2.0_16V: Ano, přesně ta.. :o)

Mertix: Jej, 100km.. Dojed!!! ;o)

Syky: Myslela jsem, že pojedeš i bez Coupé. :o(

Sonny: Jaký čas je podle tebe "brzo"?? Ať jako třeba vstanu.. :o)))
  • Edrig
    Sraz by mohl být přímo v Kopřivnici na parkovišti vedle muzea Tatry.Bývá tam dost místa.Ale v kolik ?
  • Ostravak
    For Lachtan Albin:
    Tak maš smůlu.Okruhy se nejedou:)...Z drahy bude udělane parkoviště
  • Mertix
    nemít to 300km, moc rád bych jel, kua , a kdybych jel neekonomicky, byl bych tam sice za hodinu, ale ten benzín:)))
  • Aljaška
    Tentokrát nejedu, ale bylo by fajn, kdyby se vás sešlo víc jak 1 auto:-) a něco jste nafotili a napsali pár řádků sem na web.
  • Syky
    pokud budu mit karu jedu....pokud ne tak ne..
  • Sonny
    Jak se domluvíme na kopr a kolik nás tam pojede? A v kolik brzo ráno dáme sraz? A jak to bude s parkováním? :-D Musí se nás nazbírat, tak min. 49,3 aut.