Renocar Brno 4.4.2009

• DooM 20VTLE
    me minuly rok taky akorac zacla klouzat spojka! Ten rozjezd do kopce tomu moc nesvedci! Tady jsem hodil vysledky a video kdo jeste nevidel: http://www.fiatcoupe.cz/forum/pokec/2648-moje-vide o-z-jizd-do-vrchu/
  • DooM 20VTLE
    Ano vim ze sem mel jeste mnohem vic ubrat ale ty Fuldy maji nejaky divny bocnice a pri seriovych 2,7b mam lehce deformovanou pneu coz treba u KUMHA neni poznat. Mel jsem strach ze bych v 1 kole treba prdly. I tak sem mel sjete bocnice az do pulky velkeho napisu NAZVU pneu. Proste jsou divny a jdou pryc ale drzelo to :)
  • sTeAvEn
    upustal si na 2.5? preboha ja som isiel na 1.9 ale ja mam nejake brajgle nic to nedrzi a trase sa z toho cele auto
  • DooM 20VTLE
    ja jsem mel po 4 kolech sileny problem s rozpalenyma pneu - po 20 minutach 3,3 baru a to jsem upoustel pred jizdou na 2,5. Pak to klouzalo silene!
  • DooM 20VTLE
    Ve predu sem mel stare pneu, protoze jsem chtel posetrit novy pneu takze zadny zazrak - Fulda Carat Extremo. Vzadu mam KUMHO KU31 ty jsou perfektni a priste nebudu riskovat a dam je i na predek. Ale jinak jsem byl moc spokojeny drzelo to nad ocekavani dobre! Hodne pomaha podvozek mel jsem KONI nastavne odhadem na stredni tuhost.
  • sTeAvEn
    DooM: co tam mas ake pneu? celkom ti to drzalo v zatackach mne to hrnulo strasne
  • DooM 20VTLE
    Akce super. Coupecek bylo celkem taky dost. Jizdy do vrchu paradni a na okruhu jsme prohaneli kde koho! Casem nahodim videa jak z okruhu tak z vrchu! Dejte mi cas :)
  • Aladin
    počasí pěkné,žádné hrozné množství lidí,prostě pohoda!Ta rychlost na okruhu se nedodržuje!Tam se jede vždy co to dá!! .-)
  • Edrig
    Tak nevím,nějak mi to v Brně nesedlo.Sprint s dlouhými zádrhely,rychlost na okruhu omezená na devadesátku,stánků s motoristickými potřebami nic moc a kupátkářů se sešlo u benzinky před areálem jen 5(i když nakonec přijeli další).Jenom to počasí bylo jedinečné-normální letní den.Mám dojem,že Vyškov nebo Slušovice jsou zajímavější.
  • Brano20VT
    mám pred garážov zákopy jak u Leningradu , ak to nestihnu dnes dokončit tak nedorazím , ak tam nebudem v 8 tak na mna nečakajte
  • Aladin
    to by mělo být o.k. :-) budu se průběžně hlásit .-)
  • Aljaška
    Alouši jesti stíháš 9, tak v 9 budem na té benzince s Alfama:-) Koukej dovalit a né že na tebe budu zase čekat do 14.hodin:-)
  • Aladin
    to netihnu,sejdeme se v arealu
  • Aljaška
    tak to já nee, pojedu později:-)
  • Libor(WoLFMAN)
    taky mi nevadi osmá...
  • DooM 20VTLE
    ok v 8:00
  • Brano20VT
    ok 8:00
  • bobi
    Pokial ostatni suhlasia, pridem na ôsmu.
  • Libor(WoLFMAN)
    Dneska jsem jednoho policejniho passata potkal pri cesto do Prahy...
    a tady jsou všechny :o))
  • DooM 20VTLE
    No jak pamatuju tak jsme vzdycky prijeli kdyz uz vsechno bylo v plnem proudu. Pokud chce nekdo stihnout prihlasky na sprinty tak by mel docela maknout, protoze predminule jsem je nestihl. A na jizdy po okruhu byva taky narvano. Na jizdy do vrchu se minule zadna registrace nebyla. Mozna by bylo lepsi dat sraz treba v 8. Ale to zalezi jestli budou ochotni i ti co jedou zdaleka jako treba bobi. Zase se bude cekat na opozdilce jak to znam :) btw. pro slovaky bacha na Passaty 5B9XXXX
  • Libor(WoLFMAN)
    Kdo ma problem s googlem ;o) tak program je tady http://www.renocar.com/pneuatuning/objects/vypis/d etail-novinky/&news=118 a vlezne, spis parkovne byvalo 200,- nebo 250,- za auto.
    Sraz v 8:30 na Shelce plati... ;o)
  • Aladin
    :-)) Ilonko nejsem bůh,ale doufám že ti budu případně stačit jen já .-)
  • DooM 20VTLE
    8:30 ok
  • bobi
    8:30 - oukej.
  • Aljaška
    Aladin neser, jako ty tam budeš a jestli máš problém doval už v pátek, přespíš u nás!!!!
    A náhradní vůz si strč víš kam, čekám překvápko!!
  • Aladin
    budu tam také pokud neuženu na dálnici náhradní vůz
  • Aljaška
    a není to pozdě?? v 8.30?? Mno aspoň se vyspím:-)
  • Brano20VT
    yesss
  • Aljaška
    v 8.30 na Shellce? Na téu toho rozestavělýho hotelu??
  • Brano20VT
    8:30 na shellke jak vlani ?
  • Jarda "roger"
    Když mě někdo řeknete co se tam teda bude dít a kolik mě to bude stát, tak jedu. Ale zatím pro mě jakožto amatéééra tu žádné podstatné info není :(
  • bobi
    hlasim sa ako prvy.
  • Libor(WoLFMAN)
    obvykle byva hromadny sraz na Shellce u dalnice jeste pred okruhem. Tak by jsme ho mohli dat i letos... kdo vsechno pojede?
  • Edrig
    Jak to letos vypadá se vstupným za vjezd do areálu(auto,osoba) a pětadvacetiminutovým využitím okruhu ?
  • DooM 20VTLE
    No ja mam v planu urcite ty jizdy do vrchu pokud se zase pojedou. To radeni po okruhu si mozna necham na nejaky volny jizdy behem roku jeste uvidim....
  • Libor(WoLFMAN)
    Nevim co budes delat na letišti... ale Renocar je na Masarykově okruhu, jak každý rok ;o)
    http://www.renocar.com/pneuatuning/objects/vypis/d etail-novinky/&news=118
  • sTeAvEn
    skorej na okruhu jak na letisku hihihi
  • Aljaška
    já teda budu pouze fandit:)
  • Edrig
    Zdravíčko-asi se hloupě ptám,ale jaký je program této akce a kde by se členové FC v případě účasti sešli ?
  • Luxor
    jo to je super mít coupé na machrování a třeba vození cementu ze stavby, fakt :-)))
  • k3lukas
    ja bych jel hned ale auto jeste neni hotovy skoda no. :-(
  • Jarda "roger"
    Já ho mám jako užitkové a na machrování =)
    A taky nechci svoji miloučkou 1.8 přehřívat na nějakém okruhu, chuděrka :o)
  • Aljaška
    já ho mám jako požitkový auto:-)
  • Giallo 1,8
    Já ho mám jako užitkový auto !
  • Luxor
    za chvíli se bude coupé používat jako užitkový auto :-)))
  • sTeAvEn
    hihi klasika fiat coupe = auto na kemping
  • Simarik
    a já to taky nezvládnu :'-( ani technicky ani finančně. sezonu začnu nejspíš V. Mejtem
  • Aladin
    Ilonko domluvíme se přesněji před srazem
  • bobi
    Ja idem. dufam ze sa mi podari doskladat tu moju (uz skoro matnu) raketu :-))
  • Aljaška
    Aloušku s tebou počítám.Nedojedeš už v pátek?
  • Missicka
    Podle toho, jestli bude na autě to co má být.. :o(
  • Aladin
    jedu třeba na kole,ale budu tam! :-)
  • Syky
    asi nebudu mit jeste karu :( fnuk :,o(
  • Aljaška
    Tak co dušičky jedete někdo? Jako vždy bude kosa jako kráva, restaurace praskat ve švev, ale co, je to zahájení sezony:-) Já jedu určo:-)