CAFFETERIA UH HRADISTE

• DANNY
    TAk pro vsechny sraz se vice mene vydaril
  • DANNY
    Tak j V deset tam budu jeste pred tim zajedu do micky )
  • Rodriquez
    já se dojedu podívat :-)...takže v deset u Tesca....
  • DANNY
    Tak volal jsem a domluvil to vzhledem k tomu ze jste vsichni v praci a tak tak se domluvime na sobotu kolem 10 rano nekde treba u tesca a pak spolecne pojedeme do kavarny jo ? kdo teda pojede tak se sem napiste
  • Edrig
    Tak se z účasti bohužel musím omluvit.Mám zvláštní poruchu brzdy na předním kole,jaká se mi ještě nikdy nepřihodila.V hydraulické hadičce se mi shrnul vnitřek,tlak se neuvolní,takže je kolo neustále bloklé.Přeji eventuelním účastníkům minisrazu pohodu a dobrou zábavu.
  • DANNY
    Tak pro vsechny dneska domluvim urcitou hodinu kdy a kde a do vecera ji sem napisu
  • DANNY
    Caffeteria UH
  • DANNY
    a ted pro vsechny kdo bude chtit jet tak napiste do ctvrtka do vecera a ja to v patek nejak zarezervuju a uz to jenom domyslime jo ?
  • DANNY
    jj Vidim na tvem profilu a urcite jhsem te videl a ty me snad taky
  • Edrig
    Danny.Bývám v Hradišti takřka každý týden(mimo jiné je to moje rodiště).Teď bych tam také přijel,ale začalo mi mlátit přední kolo,takže ve středu jsem objednaný v servise.Pokud to nebude homokineták tak to toho 6.zvládnu.Moje FC je snadno rozeznatelné -je tmavé barvy a dva podélné bílé pruhy od kapoty po kufr.
  • DANNY
    Edrig Tebe mam dojem sem te s Cupe parkrat v hradisti potkal nebo se me to zda ? a jednou toto leto co bylo jsi stal u benzinky pred napajedlama ne?
  • DANNY
    to kde je posta a kavarna je hned na pravo u posty resily sme jen jak pred kavarnu nacpat auta aby sme na ne videly ale to nejak udelame )
  • Edrig
    Zdravím a ptám se:to je náměstí jak je pošta,nebo to,kde je obchod Sigmund(čerpadla)a třeba řeznictví?V každém případě je v Hradišti s parkováním mimořádný problém.Co tak se shromáždit v určitou hodinu u TESCA,které je při hlavní silnici(místa dost) a potom hromadně odjet.Pokud bude trochu slušně,zastavil bych se.
  • DANNY
    Furt lepsi nez jeden ale snad se nekdo prida nevim uvidime a nebo prijede nejake Ferrarko
  • Rodriquez
    Nějak to dopadne :-).... to bude v klidu... stejně to dopadne že tam budem jen mi dva...
  • DANNY
    A nebo tam dat krabice a na ne zaplacene celodeni listky a nekdo to tam phlida ten co tam bude prvni a nemuze nam nikdo nic rict ale to az priste az jestli se to osvedci celodeni stoji tak stovku a to snad prezijeme
  • DANNY
    Ale tak snad kdyz si tam nejak nastoupaji ti co tam budou driv tak se bude dat s lidima domluvit
  • Rodriquez
    tak to nevím jestli klapne..... to náměstí je docela hlídané :-).... chtělo by to obsadit hned od rána :-)
  • DANNY
    jen by to chtelo tam nejak nahazet krabice nebo tak neco at tam parkujeme pred kavarnou my ) s nasima Milackama v rade
  • DANNY
    JJ snad nas bude vic hned zitra zaridim rezervacku a napisu neco vic teda jestli to stihnu
  • Rodriquez
    Jako pátek mám zcela volný, ale jak jsem psal, až po obědě, tj. kolem druhé... abych se po noční vyspal :-)
  • DANNY
    to uvidim jeste tam zajdu dela dela tak sestrin kamos a nejaka ta rezervacka by nebyla k zahozeni ne ? jeste to urco upresnime
  • Rodriquez
    Jojo. tak to vím kde je.... no problem..... v kolik???
  • DANNY
    kdyz vyjdes z no 6 tak to namesti hned u toho co mas hned pred nosem za tim radkem domku
  • DANNY
    To je tak 200metru od Disco number 6 ne teda ze bych tam chodil )))))
  • Rodriquez
    Ja bych klidně dojel, pokusím se zlanařit ještě jedno Coupe.... tak uvidíme kolik nás tam dojede... ale asi tam netrefím, znám cestu jen k no.6
  • DANNY
    na nic jineho se netesim nez az prijede asi 15 Ferrari 26.4 Na velkou cenu F1
    Tak to podrzime otviracku aspon cupeckama
  • Rodriquez
    Tak to klidně dojedu.... ale nějak po obědě, budu po noční... :-(
  • DANNY
    To je obycejne namesti ))) a kavarna jen kdyz je velka cena ve F1 Tak sem prijedou Schuderia Boys s Ferrari takze uplne bez problemu to jem jako postavit si auta na jakem koli jinnem namesti ve meste ))
  • Rodriquez
    A pustí nás tam vůbec :D ???
  • DANNY
    http://www.caffeteria.cz/
    jezdi sem Na Cafe Italske auta Predevsim Z klubu SCUDERIA BOYS takze predevsim Italske auta a to FERRARI byla prvni v praze a ted se otevira v UH jenze se CAFFETERIA OTEVIRA 6.3 A Ferraristi prijedou az 26.4 Na velkou cenu tak me napadlo zorganizovat sraz nasich italskych aut bylo by to podle me super a budeme na netu )
  • Syky
    dojet mozu,ale corsou :D
  • Rodriquez
    Nevíme, co toje ta Cafferteria?? já bych dojel....
  • DANNY
    co Rikate panove nesjely by jste nekdo udelat takto sraz aspon vy co jste z blizka ? Samozdrejme kdyz bude pekne
    J doufam ze vite co je to Caffeteria )

6.3. - neoficiální opening Caffeterie v Uherském Hradišti.
  • DANNY
    6.3. - neoficiální opening Caffeterie v Uherském Hradišti.