Srazy v roce 2009

• Missicka
    Boris: No tak ty bys mohl dojet, to sem nemáš zas takový kus. Nebo je problém jinde??
  • Syky
    urcite to probereme ;o)
  • BigBen3
    Syky: Fakt? A seznámíš mě s nima? Odvděčim se ti :-)
  • Syky
    BigBen3:pro me ani ne..znam tolik zenskych co by nas total ztrapnily,ale ne tim ze maji silne auta,ale co umi...

nejvetsi potupa kdyz te podela total lopata..nemyslim tim sprint a silnejsi auto..treba stejne auto a technicky usek..to je nejvetsi potupa..
  • BigBen3
    Missicka, Syky: Když ženská nakope v autě chlapovi prdel, je to ta nejlepší potupa:-)
  • Missicka
    Syky: Tak na to ZAPOMEŇ!!! Už jsme se o tom X krát bavili!!!
  • Syky
    Misi do roka a do dne..vsak vis :)
  • Syky
    ha ha ha
  • Missicka
    Syky: Ale ale ale!!! :o))) Když dá někomu naprdel ženská, tak to bude mít větší efekt, nemyslíš?? Však Laďa bude mít už Coupé, ne? Tak můžem proti sobě.. :oP
  • Syky
    ehmmmm pockej chvilku...jo? :)
  • Missicka
    Syky: Už jsem ti říkala, že svoje auto MILUJU?? :o)))
  • Syky
    sikovna holka :)
  • Missicka
    Syky: Óóó jéééje! :o)))

Sonny: No tak minimum 2, ale ještě někoho určitě domluvíme. Tady jezdí nějaké černé, pak stříbrný 20VT (starší pán) a tm.modré (Frenštát) a ten pojede určo taky! Tomu se mám na srazy vždy ozvat, psal. :o) ak neboj, že nás bude málo. To mám spíš strach z toho, že Syky nebude mít káru.. Protože to smrdí tím, že ráno bude kóma! :o)))

Syky: No počkej! Teď mě napadlo.. Sprinty! Nee, neeeeee... :o)))
  • Syky
    ja tma pojedu max jako pasazer :( protoze karu nebudu mit asi jeste hotovou....

takze vis Miso co to znamena :)
  • Sonny
    To by jsme mohli a přijeli bychom tam pěkně ve stylu. Když tak dame někde sraz v kopru.Doufám že nás pojede víc :-D Zatím jsme 2 :-)
  • Missicka
    Sonny: Se pak můžem na ten Kopr domluvit.. :o)
  • Sonny
    Já tak nanejvýš do Kopru.Tam budu na 100% Tak doufám že se někdo stavíte. Budu tam čekat vedle toho červeného. Toho co stojí vedle toho modrého golfa :-D
  • Mertix
    5-8.6.2009-Milovice
  • Mertix
    snad navštívíte i Milovice, ja 100pro.
  • Missicka
    Za sebe můžu 100% říct, že jedu na Kopřivnici. Zbytek se uvidí, protože bych ráda jezdila už s Modenou, maskou....... :o)
  • Syky
    jj zacatkem je renocar,pak koprivnice,pak vyskov,slusovice...
  • Simarik
    když budou gumy tak jedu
  • Aladin
    na začátku dubna je RENOCAR v Brně na okruhu
  • Simarik
    no asi nejdůležitější je FCC sraz v červnu nee ? :-)
  • Rodriquez
    Zdravím všecky přítomné, chcu sa optat, jak to vypadá se srazama v tomto roku... různé v celom štatlu.... datumy aj ty místa.... nemá někdo seznam akcí na které stojí za to v tomto roce zajet???