RegioSraz Praha 23.1.

• Luxor
    S kuzelem to musi prece taky fungovat bez problemu... a jestli ne, tak je neco spatne tim jsem si jistej :-)))

Origo forge stoji kolem 3tis Kc plus doprava do CR... tzn. v souctu vyjde na dvojnasobek nez kopie, ale bude alespon funkcni... Jinak bidrin (CR) vyrabi taky kvalitni ventily a jsou o neco levnejsi... A Bidriny vsem krome G.D. fungovali, sam ho taky vlastnim a od ty doby co ho mam se mi uz auto nesmeje :-)
  • Dr.Ravic
    a jakej je cenovej rozdíl mezi origo a neorigo?
  • Simarik
    kopie byla testována na 20VT a při zátěži odfoukne jako original. u mě je chybka a proto to tohle dělá ! a sání mám jen kužel ale vyzkoušíme na Goodovim, mám ho pod barákem :-)))
  • Koty
    nevim zkus to prosimte bez kužele, jestli to bude foukat jinak
  • Dr.Ravic
    to jsem ani nevedel ze jsou kopie. me je to v podstate jedno, jen chci aby to fakt pekne nahlas foukalo... na tenhle blow off jsem přišel díky matymu 20VTLE v představení jeho coupátka. ten zvuk je fakt good. ale rád si nechám poradit
  • Luxor
    nj ale i s kuzelem to musi prece foukat spravne a jestli ne je neco spatne :-)
  • Koty
    Simarik: hele ono to asi fouka dobre ta kopie, ale kdyz to budes testovat tak vyhod ten kuzel!! pak by to melo foukat normal, jestli ne tak je neco spatne
  • Luxor
    Simi ten mail mu snad zatím ani nedávaj dokud na novým vysavači neověříš že to vůbec nějak funguje... ale je tu víc lidí kterým kopie Forge nefungovala a origo pak bez problémů... Nevím no, já osobně bych preventivně buďto řešil originál forge nebo šel do něčeho jinýho s ověřenou funkčností - nejsem tak bohatej abych si mohl dovolit kupovat levný věci :-)
  • Simarik
    nemohl si nic najít protože žádnej odkaz není. jen mejl. mě to odfukuje špatně ale mám KO turbo, po výmeně vysavače snad bude vše v pořádku. mejl mám ale v práci.tak vydrž :-)
  • Dr.Ravic
    Simarik: Koty mi psal, že jsi si ted objednával blow-off ventil Forge FMDV004. hod sem prosím te odkaz kde jsi ho objednával. nemůžu ho nikde najít. díkec
    PS: a promyslete kdy bude ten pražskej sraz, pokud budu mít volno tak bych taky dojel
  • Simarik
    přijedu když budou díly. snad do týdne. napíšu to sem :-)
  • Dr.Ravic
    tak jak to vypadá s pražským srazem? kdy teda bude?
  • Mertix
    příští týden sem zase v práci já...tak nic.
  • Simarik
    tak já nejedu ! nejspíš až příští týden. zatím není z čeho dělat :-)
  • Bekr
    né,já alespon pojedu 20VT gooddeathovo a pak se mu budu vždy když ho uvidim smát :D
  • Mertix
    Gooddeath tak sprinty zrušíme, a mužeš přijet:)
  • Mertix
    vy ste volové:))))
  • Simarik
    ona to není čistě modrá :-)
  • Bekr
    se projde tak na týden,pak už se zase najde :D
    A vůbec,nekuř modře,škodí to zdraví :)
  • Simarik
    tak jí koukej najít ! :-)
  • Bekr
    taky ne,odešla poloosa:(
  • Simarik
    já ne
  • Mertix
    tak zítra kolik lidí?:)
  • Simarik
    já nejspíš taky :-)
  • Koty
    Simarik: ja jedu do coupelandu příští sobotu, možná se tam střetnem :o)
  • Simarik
    i počasí se zkazilo :-( snad už příští týden navštívím coupeland tak to můžeme spojit. každopádně sem dneska asi odpálil zbytek života co bylo v turbíně :-( tak musim počkat na nový !
  • Mertix
    Lukassicek-joo, to by asi bylo lepší...
  • Mertix
    hele lidi, a ma to ve 2 autech cenu?:)
  • Bekr
    já mam odpolední,takže do 22 hod jsme zabitej...takže na vás jen budu myslet :D
  • Luxor
    :-)))
  • Mertix
    luxor-ok, pucim si v praci navigaci:)
  • Luxor
    to zvládneš, věřím Ti :-)))
  • Luxor
    http://mapy.seznam.cz/#x=133029440@y=135858400@z=15@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Na%20Neklance%202533/13,%20praha%205@sss=1@ssp=124900261_127862657_146199461_145639297
  • Mertix
    luxor-aha, ja trefim tak na anděla do toho podzemního parkingu...kde to je:)?
  • Luxor
    2 Mertix: OK, adresa je Na Neklance 2533/13, 150 00 Praha 5 tam zítra kolem té 15-16 hod skončím... dá se tam zaparkovat... dík... ;-) pro jistotu tel: 608033146
  • Simarik
    budu na mobu :-)
  • Mertix
    Luxor-sjedu pro Tebe na Anděla, jestli tam dojedu...:)
  • Luxor
    jo prijet nejspis sockou pokud me nekdo nepriveze :-)))
  • Simarik
    přijet ???
  • Luxor
    OK... teda celkem OK... V 15:30-16h budu koncit na Andelu tak pak muzu prijet na sraz... :-)
  • Simarik
    jedu do aquapalace a pak můžu, počítám tak 15:30 :-)
    kdo teda dorazí ? přiznejte se !
  • Luxor
    OK, u me... a kde u me? Tam co mam coupe nebo na velkym parkingu Barrandov? :-) Ale jak na to koukam tak velkej parking bude zrejme zbytecny... Kdyztak je Stando moznost uskladnit sliky pro toho kluka co je chtel "u me" v garazi a muze si je pak temer kdykoli vyzvednout... V kolik hodin zitra? potrebuju trosku zorganizovat time...
  • Simarik
    já jooo
  • Mertix
    tak pojede teda někdo?
  • Luis
    ja budu v praglu od unora tak pokud bude neco na jare, rád se přidám..
  • Simarik
    mě je jedno kde.

Bekr: do kdy si v práci ?
  • Bekr
    celý den zabitej v práci :(
  • Mertix
    myslel sem, že to bude někde u Luxora:)
  • Simarik
    ahoj,
    už to tady zaznělo že bysme se mohli srazit v pátek odpolko někde v práglu. přijel by někdo, popř kde se sejít ? ideální čas by byl mezi 16-17h :-)