Racing Day Piestany

• sTeAvEn
    A este taka vec ze v poslednyc vysledkoch ktore neviem preco nezverejnili som skoncil 4 naj cas predomnou bola len m3 impreza 380HP a cosworth 400HP a tato skodovka zamnou 2x nisan 350z dalsie m3 dalsie subaru a tak dalej takze bacha na to na skodovka fakt ide neskutocne zrychlenie pod 6s pocitam ze sprint asi 13.5
  • sTeAvEn
    to je tak ked vezes niekoho v aute tak mas urcitu zodpovednost a hlavne ked to auto pouzivas aj normalne. Skodovka je len na zavody ked ju rozjebe je mu to jedno za 3 litre ma nove plechy.
  • Vojta
    Mi se ale podle zvuku zdá, že si z toho coupátka při tom závodu nedostal maximum. Že si tomu mohl dát ještě více a nejelo naplno :-)
  • sTeAvEn
    No kazdy nech si mysli co chce. Ja viem tolko ze auto slapalo na tlaku 1.2 s 2 ludmi v aute so seriovym podvozkom (jeden tlmic je kaput)a na slikoch ktore to evidentne nezvladali. Pockajte si na pokracovanie buduci rok dostanem z toho maximum na novom podvozku na novych gumach sam v aute s tlakom 1.4. Ale stale tu bude jedna dvolezita vec. Ja na tom aute pridem a aj odidem po vlastnych kolesach a pritom sa zastavim este v TESCU.
  • BigBen3
    J8 bych neřekl,že stačil coupé do 200km/h, řekl bych, že coupé dostávalo solidně nařezáno
  • sTeAvEn
    jo
  • DooM 20VTLE

tohle je ta skodovka ze?
  • sTeAvEn
    pretoze to tocili dopoledne a ja som jazdil odpoledni jazdy
  • DooM 20VTLE
    Ty jo... jaktoze neni coupe v zadnem zaberu :))
  • sTeAvEn
    http://www.ta3.com/sk/reportaze/101980_v-piestanoc h-si-vodici-vyskusali-rychlu-jazdu
  • sTeAvEn
    no 2 roky tvrdej prace a takych 300 litrov
  • Vojta
    A ten komentář prvního videa byl best..sem se dobře nasmál. dávám za 1 :-)
  • Vojta
    To máš fuk..značky neznačky..semtam si to beztak provětrá :-P
  • sTeAvEn
    no to prdel nieje lebo to nieje na znackach vozi sa to na voziku
  • Vojta
    Že já vůl si nekoupil radši 120tku za 20 klacků :-D :-D Jakože ale fakt mazec. To musí být prdel jak to na křižovatkách BMWákům nandá tohleto :-D
  • DooM 20VTLE
    Taky dobry!
  • sTeAvEn

• Robert
    Parada
  • sTeAvEn
    no tam je klasika skodovka motor tusin 120 alebo 130 ale je k nemu dane turbo auto ma asi 750KG jede to paradne no do 180 mi stacil v pohode potom so ho uz dobiehal lenze keby som nemal sliky tak si na neho ani neprdnem
  • DooM 20VTLE
    Paradni video! Jinak moc pekna trat tam bych se i rad prijel podivat pristi rok! Rozhodne zabavnejsi nez brnensky okruh. Jinak co byl v te skodovce za motor, protoze jestli stacil coupecku do 200 km/h tak klobouk dolu :)
  • sTeAvEn