Minisrázek Sever čech

• Maxxx 16VT
    a já sem o sraze klasicky nevěděl... :-( určo bych přijel jestli to bylo o veekendu tak snad někdy...
  • Bekr
    Jste rovnou měli přiject sem na sever :D
  • Luxor
    2 Luk: co takhle založit théma minisrázek Praha? :-)
  • Mertix
    Luxus, už sme cca 4:)))
  • BigBen3
    Od příštího týdne budu s autem v praze skoro celej měsíc,tak by jsme mohli, resp. měli dát sraza, heej
  • Mertix
    tak to už budem aspon 3:)
  • Mertix
    jojo, myslim, že z Prahy je nas tu víc, tak by sme někdy mohli dát Pražskej Minisraz:)dnes mam od 6 nějaký školení, tak to neprojde, škoda.A možná ho znám od vidění...
  • Mertix
    Ted bydlim v Modřanech, dřív v Čelakovicích, ale jezdim i Průhonice a tak...jo, to by bylo supr...
  • Mertix
    A sakra, proč ste to nedali někam, kde si toho všimnu dřív...Sem taky z Praglu...:(
  • BigBen3
    Ferry: Nemám turbo,mně to nejezdí:-(
  • Hýblajs
    ok.sere me ze bude zime nebude se moct jezdit:-)
  • BigBen3
    Hyblajs: Dělám v Práglu,ale tak dva dny v týdnu se objevím doma v Teplicích...
  • Bekr
    Hýblajs: až bude čas,tak mě taky budeš muset svízt,což bude asi na týnci :)
  • Hýblajs
    priste zkusime vikend i nenormalni pracovni doba ma volno o vikend obcas:-)
  • Bekr
    Lukasecicek: to jsou jenom výmluvy :) vždyt to bylo po pracovní době,v 15hod :)
  • Hýblajs
    priste nas bude urcite vic to jsme byli jen prvni vlastovky
  • Hýblajs
    big ben3:sorry ale jsem ted cele dny v praci odkud jsi
  • Bekr
    BigBen3: tak ted si mě a moje coupátko urazil,za to se ti zase OPĚT podělá auto :D

A ukaž se už někdy taky :)
  • BigBen3
    Bekr: Koukám,žes tam dal už i ten zadní nárazník. Už to konečně vypadá jak okřídlená slep... :-) Né sranda:-)
  • BigBen3
    Kluci pěkný:-) Škoda že jste byli jen tři. Hyblajz: Pondělí a úterý mám volno,svezl bys mě tedy? Přidal bych na benzín:-)
  • Hýblajs
    a jeste jedna
  • Hýblajs
    domu jsem trefil hned.opacko urcite dame ale asi az na jare a snad s vetsi ucasti
  • Bekr
    účastníci srazu :D
    zprava: Ferry,Bekr a Hýblajs
  • Bekr
    Myslim,že minisrazík se povedl.Určitě do budoucna nějaký zase zopakujem a tady přikládám pár foteček...
    Snad Hýblajs z UL moc nebloudil...
  • Hýblajs
    jasne ze jo
  • BigBen3
    Hýblajs: Svezeš mě,než ho uložíš k zimnímu spánku?
  • Hýblajs
    jak chces tohle je muj posledni mesic pak bude coupatko odpocivat
  • Bekr
    tak to nevim co Hýblajs,scuknem se ve dvou,nebo to odpískáme.Víc nás asi nebude :(
  • Bekr
    já myslim,že se u makra najdem.Možná přijedu až pozdejc cca 15:30 to mladá končí v práci :)
  • Bekr
    zatím jsem na seznamu já,ty a snad ferry :)to je sakra ghetto :D
  • Hýblajs
    doufam ze plati ten patek ve tri,kdo ze by prijel
  • BigBen3
    V sobotu jsem v Prágelu
  • Hýblajs
    ja v sobotu nemuzu jdu uz do prace
  • Bekr
    já můžu i v sobotu,takže no problemo :)
  • Bekr
    BigBen3: když ono je to všechno složitý,ve čtvrtek jsem zase já v práci:( ale někdy by jsme mohli zase dát scuka,jako minule u motokár :)
  • BigBen3
    Bekr: Kdyby to bylo ve čtvrtek,přijel bych
  • Bekr
    výplatí se účast,když tam budou jen 3 členové?
    Zkuste kontaktovat ještě jiný lidičky
  • Hýblajs
    dobra tedy dobra
  • BigBen3
    V pátek ve tři už budu pěkně zpocenej v práci
  • Bekr
    souhlas,tak se vyjádřete vy,co by jste byli ochotní přiject :)
  • Bekr
    jo jo,zkusim to trochu domluvit s ferrym a pak sem dáme konečnej termín a místo a uvidíme kdo se chytne :)
  • Hýblajs
    ok tak pak napis presne misto zatim cago
  • Bekr
    viděl bych to spíš odpoledne někdy cca nejdřív ve 14hod,ale ať potvrdí ještě další účast :) co třeba Smileycz,Jindřich a další z blízkýho okolí?
  • Hýblajs
    V Usti to moc neznam ,ale dorazil bych doufam ze nas tam prijede vic a v kolik by to bylo dopoledne nebo odpoledne
  • Bekr
    mě je to tak nějak jedno,ale radši bych UL,ikdyž jeslti budeme 3 tak to bude sraz jak vyšitej :D
  • Hýblajs
    vyhovoval by mi spis ten Most,ale dojel bzch i do UnL
  • BigBen3
    Kurňa, to tu zrovna nejsem
  • Bekr
    jo jo,myslel jsem to Tesco,ale jak říkáš,Makro a žižkovka neni vůbec k zahození :)Ještě jen jak se to bude hodit ostatním :)
  • Bekr
    Most,nebo Ustí nad labem? nebránim se i jiným návrhům :) jen říkám,co mě nejvíc vyhovuje :)
  • Hýblajs
    Cau ja bych mohl taky ctvrtek nebo patek pristi tyden kde bz jsme daly spicha
  • Bekr
    takže co termín 10.10.08 v pátek a ještě upřesnit místo...
  • Bekr
    a všední den,nebo víkend?
  • Bekr
    nikdo nic....
  • Bekr
    rozhodnuto neni,protože se nikdo nejak nevyjádřil k termínu,tak nevim no :(
  • Hýblajs
    no a tyhle jsou od tebe nejbliz urcite kolem nich obcas jezdis
  • Hýblajs
    nocarret:staci napsat kdy a kde
  • Hýblajs
    jsem z loun 20km od mostu do varu to mam prez 100.mamina se ma dobre a prcek taky.dohodim sem foto sveho coupe.
  • nocarret
    no jardo to bysme mohli což .-) jak se má mamina?
  • Hýblajs
    Cago vsichni jsem tu novej ac mam fiatka uz prez rok.jsem z Loun a znam pouze par lidi ozvete se a pujdem se nekdy projet
  • Koty
    :-)
  • Koty
    a kdo přijede tak se sveze tímhle dělem

• Koty
    Lukasecicek: ale klidne jed sám, si tam hned po dálnici...
  • Koty
    Lukasecicek: ja si myslim ze Maty neni z Praglu :-), bydlí totiz hoodne na západě...
  • MatyCZ 20VT LE
    BigBen: Přijeď na sraz do Plzně, už mi to jezdí jak má, tak tě svezu... :o)
  • BigBen3
    Nejedu,jdu do práce:-(
  • BigBen3
    já jsem taky z Práglu:-)Jakože
  • Bekr
    já mam v neděli zase nejspís cestu za známýma do Práglu,ale kdyby to nevyšlo,tak ta Plzen by nebyla marná..Chce to at se vyjádří i ostatní....Jinak týden potom je víkend zabitej v práci :(
  • Bekr
    tak pro mě nejlíp termín 26.Pá nebo 27.9.So a místo,tak jak se nejvíc bude lidem asi hodit,nebránim se Chomutovu,nebo Děčínu,ale když to bude blíž Ustí n.L. tak se zlobit nebudu,jen ať je hojná účast :)
  • BigBen3
    Bekr:Bohužel si září,říjen a listopad brát volno nemůžem. A pak už asi coupé mít nebudu
  • Bekr
    Bigu: já vlastně zapoměl,že máme obráceně šichty co,to bude zapeklitý to nejnak vymislet,budeš se muset obětovat a vzít si volno :D
  • BigBen3
    Za mě: příští pátek,sobotu,neděli nemůžu,leda ten další víkend.Lze i pondělí nebo úterý po příštím víkendu...
  • Bekr
    a termín kdy by se to většine hodilo.Tenhle víkend je u mě zabitej,celej pracovní,stejně tak úterý až čtvrtek,takže co takhle za týden v pátek,sobotu nebo v neděli?
  • Smileycz
    Rád se připojím .)
  • nocarret
    jo já taky
  • JirkaV-Juhelák
    ja mohu taky :-)
  • Bekr
    Lidičky,nchtěli by jste uspořádat malinkej scuk někde v okolí Ustí n.L. bo tak nějak.Nejsem tu na webu úplně nový,ale pořád ještě skoro nikoho neznám a víc jak 2 coupátka jsem pohromadě taky neviděl,co vy na to seveřani :D