Kopřivnice

• Syky
    kopr z moji strany pada,nedostatek financi:( az vyskov
  • von Raven
    jj ja mluvim o Kopru
  • Missicka
    Hymla: Jasně, že se baví o Kopru. Ono taky to téma je "Kopřivnice". :o)
  • Syky
    ja taky o vyskove
  • von Raven
    tak to vy budete ti co to ucpou... od pribora je fronta az k nemu po 7:15 a ted jak je rozkopany tak to bude ke studence a tam neni most jen jeden prejezd kde furt posouvaji vagony sem a tam takze az k bilovci :D
  • Syky
    smerem od kromerize...
  • von Raven
    z kereho smeru jedete?
  • Syky
    ale yooo.volne sprintiky stihnem v patek s prehledem :)
  • von Raven
    radsi prasky na spani pac tamd o vecera nedorazite :D
  • Syky
    Hymla:vezmem ruma? ;oD
  • von Raven
    hmm to je uz vcil no fandim tamnim poradatelum :) zatim nikdy nezvladali odbavovani prijizdejicich a to maji tri brany na vjezd a kolony sou az do prdele, ted jak je v hajzlu most ve Studence a rozkopany Pribor bude asi vetsina nadsencu chtejicich si nechat akorad odlehcit penezenku stat az u Bilovce.... diky NECHCU!
  • Missicka
    Luis: U mě Vyškov nehrozí..
  • Luis
    syky - ja pojedu až v sobotu rano...pres noc radši ne... ale uvidi se .-)
  • Syky
    vyskov to je jasna volba..nejlepsi kalby :)jedine co mi na nem vadi ze je moc brzo a pak moc pozde..vecer uz je kosa jak svina ...
  • Aljaška
    tak Kopr nejedu:-(
  • Luis
    pojedte radši do vyškova. budou tam i kluci z brna... tam chci jet určitě.

syky - doufam že s tím počítáš kámo
  • Syky
    MIssicka:ok
  • Missicka
    Syky: No tak se mi teď vrátil pc z opravy a taky nevím, jestli je to nejlepší nápad jet do Kopru. :o/ Však si pisnem sms..
  • Syky
    MIssicka:neblbni...co se mnou...jako pokusim se alůe nevim nevim..jsem ted uplne na dne..zkusim to nejak udelat..dame si vedet...
  • Missicka
    Syky: Jak jako zvažuješ? Hej, přece mě nenecháš samotnou.. Tak jestli tam nepojedeš ty, tak zůstanu taky doma.. :o(
  • Rodriquez
    tak to mám noční, sakra!!!!!ale dík
  • Syky
    tuto sobotu
  • Rodriquez
    Kdy to je???? jestli bych mohl s váma....pokud nebudu v práci
  • Syky
    Syky zvazuje podle financni situace..myslim si ze se plati jako vsude...osoba + auto
  • Edrig
    Zúčastní se někdo?(platí se za auto,bez ohledu na osoby,nebo auto a osoby zvlášť a za kolik?)